Albayrak : Doğalgazın Türkiye'ye katkısı) Türkiye'nin döviz fazlası vereceği bir dönem başlıyor. Enerji kısmında meyvelerini almaya başladık. Kur saldırılarına karşı da Türkiye'yi güçlendirecek. Doğalgaz Merkez Bankası gibi döviz rezervi eklemiştir.
Printable View
Albayrak : Doğalgazın Türkiye'ye katkısı) Türkiye'nin döviz fazlası vereceği bir dönem başlıyor. Enerji kısmında meyvelerini almaya başladık. Kur saldırılarına karşı da Türkiye'yi güçlendirecek. Doğalgaz Merkez Bankası gibi döviz rezervi eklemiştir.
Hepsi hepsi hepsi bir bütün. bakanımız konuşuyor. Gözleride konuşuyor.
bu masallar ve hikayelerle birde bakmışız çaktırmadan sekizi geçmiş
geçse ne olur sanki dolarla maaşmı alıyorsunuz
sadece kıcımızdaki don lastigine kadar dışardan ithal ediyoruz
Rekabetçi kura ne oldu ? Artık istemiyormuyuz
Madem rekabetçi kur istiyorlarmış, yılbaşından beri ne diye milyarlarca dolar mb dövizlerini kamu bankaları aracılığıyla satıp satıp bitirdiler. Baştan bıraksalarmış, kur dengelenseymiş istenen rekabetçi seviyede.
Bunlar kendi rezil ekonomi yönetimiyle kuru tutamayacaklarını anlayınca "tecavüz kaçınılmazsa...." olayına çevirdiler işi...
Çinliler insan dışkısından enerji üretiyormuş. Bu konuyu incelemek lazım, yoksa 65 milyar dolarlık rezevden maliyeti ve mecburi ortaklık payını çıkınca pek bir fazla veremeyiz . Hatta kılçıksız bize kalsa dahi zor .
Dışkıdan sadece enerji üretmiyorlar, yemeklik yağ da üretiyorlar. Çin'de kanalizasyondan ayrıştırılan insan dışkısının içinden yağı ayrıştırıp bir çeşit yemeklik yağ üreten 1000'in üzerinde fabrika olduğu belirtiliyor. Google araması olarak gutter oil yazınca fabrikaların içinden çekimlere kadar hemen çıkıyor
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ce5e03b185.jpg
Başta uygulanan uygulamaya geri döndük ..
İspanya 300-500 vakalara düşmüştü şimdi hergün +20.000
Bizim gibi turizm gelirine ihtiyaç duyan ülkeler ciddi başı ağrıyacak covidden sanki.. 1 ay evveline dek çevremde hiç vaka yokken şimdi eş dost müşteri baya duyuyorum.. keşke özellikle ruslara hiç açmasaydık.
Vakalar yabancılardan gelmedi. Baskıyı kaldırdığımız için içeride dağıldı. Düğün manyakları, dua grupları, tekne particileri ve deniz meraklıları ile başladı. Devamında işverenin gaddarlığından metrobüs ve dolmuşlarda sıkışanlarla devam etti. Ve umursamazlarla zirveye ulaştı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pazar fiyatları Bağdat caddesindeki fiyatlardır .
Öğlen 2-3 civarıdır pazar 7 buçuk 8 de kapanıyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bağdat caddesini suriyeliler almış herhalde eskiden bağdat caddesinin yanındna geçemezdik
Ben aşağıdaki listeye bakınca konuyu turiste bağlamadım. Daha öncesindede doğu illerinde ve konyada yoğunluk vardı
SON DAKİKA: Sünnet düğünü, kına gecesi, nişan gibi etkinliklerin yasaklandığı iller:
Adana
Ağrı
Ankara
Bursa
Çorum
Diyarbakır
Erzurum
Gaziantep
Kayseri
Konya
Mardin
Şanlıurfa
Van
Yozgat
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne diyecektik antalyada tüm sünnet düğünlerle birlikte bar disko müzikli eğlence yerlerini kapattık mı
Önlemleri sadece göstermelik uygulayan, ağzını ve burnunu kapatması gerekenlerin maske ile çenesini kapadığı, hala düğün, asker uğurlaması vs yapan cahil bir toplumda covid ile mücadele olamaz. Sadece covidi kendi rezil amaçları için baskı aracı olarak kullanan yönetici müsveddeleri olur. İnsanları asgari ücretin yarısı bir paraya başka türlü nasıl ikna edebilirsiniz.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dolar yatay seyredecek sanırım. Ne çıkmaya ne de düşmeye niyeti var gibi
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O bayrak buraya dikilecek https://i.hizliresim.com/byncBU.png
https://www.bloomberght.com/jpmorgan...siyesi-2262988
evet ben diğer başlığa geçiyorum
hoşcakaalınn.
5.50 mi :)
JPMorgan'ın küresel Döviz stratejisi raporunda teknik analize* dayalı "dolar sat TL al" tavsiyesi yer aldı. Raporda, kurda "Son iki* haftadır açık bir şekilde yukarı yönlü ivme kaybı gözlemlendiği"* belirtildi
Hocam teknik analize göre Flama Formasyonun kuralları çok nettir. Flamanın direği de hesaba katılarak minumum 5 maximum 20 bardan oluşabilir. Teknik analize göre koymuş olduğunuz grafik son 2 bar içinde flama formasyonu özelliğini kaybedecek. Sonrası için Yükselen Takoz veya ilerde oluşabilecek bir üçgeni takip ediyor olacağız.
Kısacası Flama formasyonu gibi gelmiyor bana, sadece kendi düşüncemi paylaşmak istedim.
Sevgiler Saygılar
Belarusta çok büyük
Siyasi ve ekonomik kriz var
Belarus ekonomisi zaten kapalı ekonomiydi
Bu siyasi kriz ile ekonomisi durdu.
Komşuları
Ukraynanın ekonomisi daha da kötü. Sınır komşusu Belarus yüzünden Ukrayna ekonomisi ve
Diğer sınır komşusu Rusya ekonomileri daha da zarar görecek.
Bu 3 ülkede çok büyük ekonomik krizlere gebe...
Bu bizim ülke ekonomimize, üretim tedarik ve Lojistik noktasında, Rusya-Avrupa-Ortadoğu üçgenninde HUB bağlantı ülke olmamız hasabiyle olumlu yansıtacaktır.
3 ülke para birümlerinde çok büyük çöküşler görülebilir...
Dolar/tl de de oluşan balanun sönmesini bekliyorum...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
Ya temelreisim ne hub i ya
Adamlar sana daha ne yapacağı kestirilemez gözüyle bakiyo
17 adaya Yunan ciktiysa ve senin malinsa ora sende git orda ağzını burnunu kır onun geri al adaları ona dunya karışmaz mal senin cunki ama abd topyekûn yunana dalma ileri gidip diye geldi o kadar mazot yaktı ta nerden nereye geldi olaylarda öyle nerden nereye Desen ki ben malimi geri aliyom de git al hakkın abi ama fazlasına göz yummazlar. İlk Deklarasyonun mühim. Sende Deklarasyon filanda yok (gorunurde) gezintiyemi çıktı onca savaş gemisi :))) diyodur/demistir adamlar. :))
O belaruscular felan onlar rus zate onların batı dünyasına ihtiyacimi var
https://i.hizliresim.com/RWWlPG.jpg
Maskeyi mesafeyi bir tarafa bırakırsak, bu püskevitci muhalefet partisi lideri falan değil, MHP'yi Reyisin partisine ilhak ettirsin bari, kalabalık etmesin...