Arama sonucu : 8005 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,304
    Çinliler insan dışkısından enerji üretiyormuş. Bu konuyu incelemek lazım, yoksa 65 milyar dolarlık rezevden maliyeti ve mecburi ortaklık payını çıkınca pek bir fazla veremeyiz . Hatta kılçıksız bize kalsa dahi zor .

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Çinliler insan dışkısından enerji üretiyormuş. Bu konuyu incelemek lazım, yoksa 65 milyar dolarlık rezevden maliyeti ve mecburi ortaklık payını çıkınca pek bir fazla veremeyiz . Hatta kılçıksız bize kalsa dahi zor .
    Dışkıdan sadece enerji üretmiyorlar, yemeklik yağ da üretiyorlar. Çin'de kanalizasyondan ayrıştırılan insan dışkısının içinden yağı ayrıştırıp bir çeşit yemeklik yağ üreten 1000'in üzerinde fabrika olduğu belirtiliyor. Google araması olarak gutter oil yazınca fabrikaların içinden çekimlere kadar hemen çıkıyor
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Dışkıdan sadece enerji üretmiyorlar, yemeklik yağ da üretiyorlar. Çin'de kanalizasyondan ayrıştırılan insan dışkısının içinden yağı ayrıştırıp bir çeşit yemeklik yağ üreten 1000'in üzerinde fabrika olduğu belirtiliyor. Google araması olarak gutter oil yazınca fabrikaların içinden çekimlere kadar hemen çıkıyor
    sn. rxpu yine ufkumuzu actiniz

sakin gutter oil diye aratmayin ! ben oyle bir hata yaptim

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •