çok değil aama bilrim
Printable View
İpek yolu üstünde, ne sikke altın cikardilar oralardan,
Nasıl "kimse bilmez" ağam?
Sene 2009' da fotoğrafçılık turu düzenliyorduk biz İstanbol'dan, Sülüklügöl'e.
Hatta önden ararsan, gelip sucuk ekmek, ayran vb. satan bi arkadaş vardı köyde.
https://i.ibb.co/RBvRKGT/gol1.png
https://i.ibb.co/zGLkrzj/gol.png
yine mi shortcuları mazut yapacak
bende göl göremedim zaten batalık vardı
ama tahtadan kocaman yazıyordu sülük gölü diye. hatta bir ağacın enlemesinden kesilmiş yapılmıştı.
farklı zamanlarda gidip görmüşüz demekki.
salıncak dediğimde urgandan ağaçtan ağaca bağlanmış şeyler. altına tahta tutturulmuş.
öyle park gibi değil.. millet boyuna cızbız yapıyodu.
aynı yer ama farklı zamanlardan bahsesiyoruz.
16 18 sene önceler tahmini.
yavaş al be heyvan be.. short neyim var burada.
Don -gömlek...GIRTLAK long....Böbreği sattım geldim....
GOGOGOGOGOOOOO
9879....................ikinci parti şortttttt......pislik pala biz yazdıktan sonra fışkırtıyor......kaçarı yok.................
Eyvallah eyvallah abka dayucuğum böbreği satıp lönklemiş,
Tohatlı abi saa desteğe geldim 9884 den bi dene salladım lort cetonumu langırt köy sandığına real time online olarak :drunk:
Sadece yüzde 42 hissede olmama rağmen (anlık olarak tabi her an değişiyor) öle bi düşüş yüzdeleri varki endexe göre geride bugün portföy.
yüzde 3 ler yüzde 2 ler ....gün sonu da böle olura battık bugünlük.
pala paramı alabilir ama mutluluğumu asla.
Paraynan saadet olmaz.:kahkah:
dayu bu palanın parasını gıdım gıdım almak hakikaten çok iyi oluyor.....speğin parasını aldığımda keyfim yerine geliyor.... yanlız uygun yerden long olacamda yarın gbi fışkırtıp yataya bağlar......buraya gelmişken 10000 üzri kapadan rahatlamaz bu pala..........bol kazançlar.....
Genç oldun mu cepde de az para oldu mu ...
Hele kaygısız ve tasasız bi ruh halinde mevcutsa...
ben de dışarda çok sabahladım.
Kadıköy sahildeki park inşa halindeyken az sabahlamadık .
Şimdilerde kaç gayme bilmiyorum ama o zamanlar köpeköldüren 6 veya 6000 yada 6 milyon mu ne idi unuttum. ama kesin 6 ile başlıyordu.:)
EK:Evet."fakir ama gururlu"
braw tam yerinden :bravo:
983300 den reverse long olacan deemi :drunk:
bugünde mi MÜHENDİSLİK la :vk:
yine milyar tl'ler el değiştirmiş... 927 ve 985 (30 endekis ) üstünü zorluyor
neyse gel aşağı 983300 den lönk açalım, akşam geçersin oraları zaten
BOFA gibi bir düzenbaz varken, direnç ne kelime... çizer thy'sini olur biter
Fransa 'asker gönderebiliriz' dedi, Rusya resti çekti: NATO'yla çatışma kaçınılmaz olur!
Çıtak dayuuuu teşiekkürler......alım satım stilimi değiştirdim ......viop daha iyi oldu benim açımdan........ yanlız benim gördüğüm şortçu doldurmaya başladı........9833 bugün artık görmez diye tahmin ediyorum......
Pozların tamamı kapadım........9870.......................LONG.... ..................
kızkulesinin karşısındaki beton oturaklarda totom az donmadı benimde. beton merdivenler hala duruyormu bilmiyorum. çay iyi gidiyordu ama.
iki defa gece son otobüsü kaçırdım. taksi barasıda yoktu.
"baba bir masal anlat bana" dizinin çekildiği mahalleyide gezmiştim çok güzel yerdi.
donmaktan şikayet etmezdik.. şimdi oturduğumuz yerde totomuz ağrıyor diye şikayet ediyoruz.
short otobüsü bekliyoruz şimdide boyuna long geliyor :drunk::drunk:
mallık bizde ellam..
Kaynana vergisinden sonra misafir vergisi ile ilgili çıkan haberlere Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yanıt geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek DMM'nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımı yeniden yayımladı. Ayrıca memur ve memur emeklisinin refah payı sisteminin kaldırıldığına ilişkin haberlere de açıklık getirildi.
Şu meşhur Bozkurt'un 2 nöömara Bostancı otobüsünü mü ? : )
Üsküdardan sabaha kadar kadıköy e dolmuş vardı eskiden belki şimdi de vardır o olamaz.
ümraniye istikamatinede çok geç saate kadar minübüs olur o da olamaz.
Not:Bi keresinde bizde parasız kaldık Taksim Beşiktaş Üsküdar üzeri gelirken.
Saolsun dolmuşcu para almamışdı.Arkadaşda yok abi biz bu adamı bulalım 1 kilo baklava götürelim demiş idi.