Sayfa 880/1015 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 7,033 - 7,040 arası.

Konu: Viop LIX

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    9879....................ikinci parti şortttttt......pislik pala biz yazdıktan sonra fışkırtıyor......kaçarı yok.................
    braw tam yerinden

983300 den reverse long olacan deemi

bugünde mi MÜHENDİSLİK la

yine milyar tl'ler el değiştirmiş... 927 ve 985 (30 endekis ) üstünü zorluyor

neyse gel aşağı 983300 den lönk açalım, akşam geçersin oraları zaten

BOFA gibi bir düzenbaz varken, direnç ne kelime... çizer thy'sini olur biter

Fransa 'asker gönderebiliriz' dedi, Rusya resti çekti: NATO'yla çatışma kaçınılmaz olur!

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    braw tam yerinden

983300 den reverse long olacan deemi

bugünde mi MÜHENDİSLİK la

yine milyar tl'ler el değiştirmiş... 927 ve 985 (30 endekis ) üstünü zorluyor

neyse gel aşağı 983300 den lönk açalım, akşam geçersin oraları zaten

BOFA gibi bir düzenbaz varken, direnç ne kelime... çizer thy'sini olur biter
    Çıtak dayuuuu teşiekkürler......alım satım stilimi değiştirdim ......viop daha iyi oldu benim açımdan........ yanlız benim gördüğüm şortçu doldurmaya başladı........9833 bugün artık görmez diye tahmin ediyorum......

Pozların tamamı kapadım........9870.......................LONG.... ..................
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Genç oldun mu cepde de az para oldu mu ...
    Hele kaygısız ve tasasız bi ruh halinde mevcutsa...

ben de dışarda çok sabahladım.
    Kadıköy sahildeki park inşa halindeyken az sabahlamadık .

Şimdilerde kaç gayme bilmiyorum ama o zamanlar köpeköldüren 6 veya 6000 yada 6 milyon mu ne idi unuttum. ama kesin 6 ile başlıyordu.
    kızkulesinin karşısındaki beton oturaklarda totom az donmadı benimde. beton merdivenler hala duruyormu bilmiyorum. çay iyi gidiyordu ama.

iki defa gece son otobüsü kaçırdım. taksi barasıda yoktu.

"baba bir masal anlat bana" dizinin çekildiği mahalleyide gezmiştim çok güzel yerdi.

donmaktan şikayet etmezdik.. şimdi oturduğumuz yerde totomuz ağrıyor diye şikayet ediyoruz.
    short otobüsü bekliyoruz şimdide boyuna long geliyor

mallık bizde ellam..

Kaynana vergisinden sonra misafir vergisi ile ilgili çıkan haberlere Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yanıt geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek DMM'nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımı yeniden yayımladı. Ayrıca memur ve memur emeklisinin refah payı sisteminin kaldırıldığına ilişkin haberlere de açıklık getirildi.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kızkulesinin karşısındaki beton oturaklarda totom az donmadı benimde. beton merdivenler hala duruyormu bilmiyorum. çay iyi gidiyordu ama.

iki defa gece son otobüsü kaçırdım. taksi barasıda yoktu.

"baba bir masal anlat bana" dizinin çekildiği mahalleyide gezmiştim çok güzel yerdi.

donmaktan şikayet etmezdik.. şimdi oturduğumuz yerde totomuz ağrıyor diye şikayet ediyoruz.
    short otobüsü bekliyoruz şimdide boyuna long geliyor

mallık bizde ellam..
    Şu meşhur Bozkurt'un 2 nöömara Bostancı otobüsünü mü ? : )

Üsküdardan sabaha kadar kadıköy e dolmuş vardı eskiden belki şimdi de vardır o olamaz.
    ümraniye istikamatinede çok geç saate kadar minübüs olur o da olamaz.

Not:Bi keresinde bizde parasız kaldık Taksim Beşiktaş Üsküdar üzeri gelirken.
    Saolsun dolmuşcu para almamışdı.Arkadaşda yok abi biz bu adamı bulalım 1 kilo baklava götürelim demiş idi.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dayu bu palanın parasını gıdım gıdım almak hakikaten çok iyi oluyor.....speğin parasını aldığımda keyfim yerine geliyor.... yanlız uygun yerden long olacamda yarın gbi fışkırtıp yataya bağlar......buraya gelmişken 10000 üzri kapadan rahatlamaz bu pala..........bol kazançlar.....
    Bugün yevmiyeyi doğrulttuk dayucuğum çok bereketli seans oldu, herifle senkronize olunca sağlı sollu kazandık.
    Ben şortumu kapattım, bugünlük bu kadar soygun yeter
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Sadece yüzde 42 hissede olmama rağmen (anlık olarak tabi her an değişiyor) öle bi düşüş yüzdeleri varki endexe göre geride bugün portföy.
    yüzde 3 ler yüzde 2 ler ....gün sonu da böle olura battık bugünlük.

pala paramı alabilir ama mutluluğumu asla.
    Paraynan saadet olmaz.
    Endeks mühendisliği yapıyor gene.
    Endeksi tutarak bazı hisselerden çok mal verdi..
    Baskı da bence henüz bitmedi

Sayfa 880/1015 İlkİlk ... 380780830870878879880881882890930980 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •