Geçen yıl olduğu gibi genel kurulda temettü oranı artırılabilir!!Bekleyelim görelim.Bilanço gelsin Pazartesi bakalım işimize.
He
Printable View
Geçen yıl olduğu gibi genel kurulda temettü oranı artırılabilir!!Bekleyelim görelim.Bilanço gelsin Pazartesi bakalım işimize.
He
ilk zamanlar bizim sirkete karsi sert elestirilerimizi haksiz buluyordunuz lakin geldigimiz noktada bizim gibi dusunmek zorunda kalmaniza uzuldum.Keske siz hakli ciksaydinizda cilemiz sona erseydi.Yine tekrarliyorum bunlar kansiz,srfsz.5 ay kayip sayilmaz ben 6 sene kaybettim.Akil tutulmasi bizimkisi
Sayın Serhatediz,ben hala umudumu yitirmiş değilim.Bir şirket bu kadar satış yaparda kar etmiyorsa bu ekonominin kurallarına ters..Hiç bir şirket uzun süre kar etmeden varlığını sırf ayakta durmak için sürdürmez kar etmek ister büyümek ister.Emkel de zurnanın zırt dediği yerde ...Ben bunun 9 aylıgınıda görmeden çıkmam...belki de 12 aylıgınıda görmek isterim..Çünkü kar etme ve karını artırma bir potansiyele sahip ve bu karı neden yapamıyor merak etmeye başladım..
Barmekten bu yıl 300 bin avro gelecek.1.250 bin tl.Finansal borçlar bitmiş olsa neler olacak neler.Hele birde inat etmeyip iştiraklere peşkeş çekilen yatırım amaçlı gayrimenkulü satmış olsak neler olur?En kötü ihtimal yüzdeyüz bedelsiz.
Nasıl bir kıvranıştır bu yıllardır.Hadi bakalım bilanço var bugün ama 18 den sonra gönderir her zamanki gibi.
Beyler detaylara dikkat edin lütfen yorumuma ilave olarak aşağıdaki detayıda paylaşmak isterim.Kar nereye gidiyor diye merak edenler aşağıdaki detayı inceleyin.
5510 sayılı Kanun m.88 kapsamındaki kanunen kabul edilmeyen giderler 2.189.158,7900
Firma Brüt karından 2.189.158 TL ödenmeyen SGK'sını gider yazarak karını düşürmüştür. Aslında kar yazacak bir bilançosu var ama bunu giderleştirerek faaliyet karını düşürmüştür. SGK olmasaydı bana göre firmanın faaliyet karı yüksektir.