Sayfa 176/630 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 1,401 - 1,408 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1. Geçen yıl olduğu gibi genel kurulda temettü oranı artırılabilir!!Bekleyelim görelim.Bilanço gelsin Pazartesi bakalım işimize.
    He

2.  Alıntı Originally Posted by YATIRIMCI-X Yazıyı Oku
    Saat 18 de ilk kademede 1360 da 141 bin lot satış 1350 de 13000 lot alış vardı.1360 dan almak isteyen 141000 lotu alabilirdi..Bu hisse toplanıyor görüntüsü de vermiyor..Hayatımda alıp da en çok beklediğim hisse bu oldu..5 ayımı yedi...Gerçekten ilginç bir hisse..Daha doğrusu şirketin kendisi ilginç 35 milyon satış yapar ama satıştan kar etmez...Garip değil mi? Bir de gerçek bilançosu sanıyorum en geç haftaya düşer bakalım orda ne var...Kar marjı %5 bile olsa 1.750 mil kar eder...Ama bu kadar kar tahmini olsaydı hisse şimdi 2000 ni geçmişti...korkarım yine karı başka kalemlerde eritecekler...
    ilk zamanlar bizim sirkete karsi sert elestirilerimizi haksiz buluyordunuz lakin geldigimiz noktada bizim gibi dusunmek zorunda kalmaniza uzuldum.Keske siz hakli ciksaydinizda cilemiz sona erseydi.Yine tekrarliyorum bunlar kansiz,srfsz.5 ay kayip sayilmaz ben 6 sene kaybettim.Akil tutulmasi bizimkisi

3.  Alıntı Originally Posted by Serhatediz Yazıyı Oku
    ilk zamanlar bizim sirkete karsi sert elestirilerimizi haksiz buluyordunuz lakin geldigimiz noktada bizim gibi dusunmek zorunda kalmaniza uzuldum.Keske siz hakli ciksaydinizda cilemiz sona erseydi.Yine tekrarliyorum bunlar kansiz,srfsz.5 ay kayip sayilmaz ben 6 sene kaybettim.Akil tutulmasi bizimkisi
    Sayın Serhatediz,ben hala umudumu yitirmiş değilim.Bir şirket bu kadar satış yaparda kar etmiyorsa bu ekonominin kurallarına ters..Hiç bir şirket uzun süre kar etmeden varlığını sırf ayakta durmak için sürdürmez kar etmek ister büyümek ister.Emkel de zurnanın zırt dediği yerde ...Ben bunun 9 aylıgınıda görmeden çıkmam...belki de 12 aylıgınıda görmek isterim..Çünkü kar etme ve karını artırma bir potansiyele sahip ve bu karı neden yapamıyor merak etmeye başladım..

4.  Alıntı Originally Posted by YATIRIMCI-X Yazıyı Oku
    Sayın Serhatediz,ben hala umudumu yitirmiş değilim.Bir şirket bu kadar satış yaparda kar etmiyorsa bu ekonominin kurallarına ters..Hiç bir şirket uzun süre kar etmeden varlığını sırf ayakta durmak için sürdürmez kar etmek ister büyümek ister.Emkel de zurnanın zırt dediği yerde ...Ben bunun 9 aylıgınıda görmeden çıkmam...belki de 12 aylıgınıda görmek isterim..Çünkü kar etme ve karını artırma bir potansiyele sahip ve bu karı neden yapamıyor merak etmeye başladım..
    Kar yapiyorda ic ediyorlardir.Ne zaman istedikleri kadar mal toplarlar o zaman adam gibi kar aciklarlar.Ben sahsen bilanco degilde baska bir haberle hareket edecegini dusunuyorum.

5. Barmekten bu yıl 300 bin avro gelecek.1.250 bin tl.Finansal borçlar bitmiş olsa neler olacak neler.Hele birde inat etmeyip iştiraklere peşkeş çekilen yatırım amaçlı gayrimenkulü satmış olsak neler olur?En kötü ihtimal yüzdeyüz bedelsiz.

6. Nasıl bir kıvranıştır bu yıllardır.Hadi bakalım bilanço var bugün ama 18 den sonra gönderir her zamanki gibi.

7.  Alıntı Originally Posted by KESKİNALİ Yazıyı Oku
    Nasıl bir kıvranıştır bu yıllardır.Hadi bakalım bilanço var bugün ama 18 den sonra gönderir her zamanki gibi.
    1 milyon üstü kar açıklarsa üzerindeki tüm satış baskıları kalkar.3. çeyrekte de 2.5 milyon açıklarsa 2000 üstü yolculuğu başlar.Satışlarda sorun yok yalnız finansman ve faaliyet giderleri satışlardan karı ne kadar yer onu kestirmek zor..

8.  Alıntı Originally Posted by deniz24 Yazıyı Oku
    Emkel yorumum:

https://invst.ly/4unmj
    Beyler detaylara dikkat edin lütfen yorumuma ilave olarak aşağıdaki detayıda paylaşmak isterim.Kar nereye gidiyor diye merak edenler aşağıdaki detayı inceleyin.

5510 sayılı Kanun m.88 kapsamındaki kanunen kabul edilmeyen giderler 2.189.158,7900

Firma Brüt karından 2.189.158 TL ödenmeyen SGK'sını gider yazarak karını düşürmüştür. Aslında kar yazacak bir bilançosu var ama bunu giderleştirerek faaliyet karını düşürmüştür. SGK olmasaydı bana göre firmanın faaliyet karı yüksektir.

Sayfa 176/630 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •