Arkadaşlar sabah bloombergte iş portföy müdürleri bugün çıkacak fonlarını tanıttı... blockchain teknoloji fonu çıkarmışlar.... 50 ile 70 arası şirket hissesine eşit oranda yatırım yapacaklarmış... yorumlarınızı alalım?:)
Printable View
Arkadaşlar sabah bloombergte iş portföy müdürleri bugün çıkacak fonlarını tanıttı... blockchain teknoloji fonu çıkarmışlar.... 50 ile 70 arası şirket hissesine eşit oranda yatırım yapacaklarmış... yorumlarınızı alalım?:)
Merkez kur %0,54 azalış
3-5 gün yerine göre uzun süre Türkiye borsası için maalesef. .MB başkanının beklenmedik değişimi ertesinde günlük % 8 lik kayıplar yaşandı yatırım fonlarında. Hala da o zararı çıkarabilmiş değiliz üzerinden 1 ay geçmesine rağmen...Sizin yaklasiminiz normal ülkeler için çok doğru...Her geçen gün soğuyorum Bist'ten..Güven duyamaz oldum..Ve ne yazık ki önümüzü karanlık görüyorum ve parça parça fonlarımı satmayı planlıyorum...Aklı başında gruptan ayrılma durumu var yani anlayacağınız:)SM-A525F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halkbank davasında 5 milyar diyenlere sadece gülüyorum :)
Nnf Fon twitter sayfasında günlük getiri oranını -%0.30 olarak açıklamıştı. Tefas da ise, -%1.24 olarak gözüküyor. Çok fazla sapma olmuş bu sefer.
Kendi hisse portfoyum cogu fondan daha başarili.Hic al sat yapmiyorum, aylik olarak maasimdan aliyorum ve gun ici takip yapmiyorum :(
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.