-
-
3 Mayıs'ta başlayacak Halkbank davasında da ceza kesileceğine kesin gözüyle bakılıyor. Gerçekleşirse Bist'te yine satış haftası olur diye düşünüyorum. Hazır Bist 3 gündür bir miktar toplamışken hafta içi satıp nakitte beklemek mi yoksa risk alıp haftayı beklemek mi doğru olur? Görüşleriniz? Bu arada Bofa'nın bankalarda 1 haftada aşırı bir satış yapmış olması yine önden birşeylerin haberini almış olabilirmi diye de düşündürüyor.
-

Originally Posted by
Nida
3 Mayıs'ta başlayacak Halkbank davasında da ceza kesileceğine kesin gözüyle bakılıyor. Gerçekleşirse Bist'te yine satış haftası olur diye düşünüyorum. Hazır Bist 3 gündür bir miktar toplamışken hafta içi satıp nakitte beklemek mi yoksa risk alıp haftayı beklemek mi doğru olur? Görüşleriniz? Bu arada Bofa'nın bankalarda 1 haftada aşırı bir satış yapmış olması yine önden birşeylerin haberini almış olabilirmi diye de düşündürüyor.
Çok senelerdir fiyatlanıyor bu konular zaten.
-

Originally Posted by
burak1987
Çok senelerdir fiyatlanıyor bu konular zaten.
Çok senelerdir?
12 Nisan'da davası görüldü ve 3 Mayıs'ta alt mahkemeye sevk edildi
-
-
Amerika Türkiye 'nin Rusya cephesine itilmesini istemez bence daha da cuzi bir ceza çıkacak. Ama Mayıs ortasına kadar bir dip daha olacak gibi bu para çıkışı ona işaret bence. İyi geceler.
-
MKK e-tarımcı verilerine göre:
EIB 0,078935 0,21%
SUC 2,617471 0,13%
OPL 1,056188 -0,26%
GMR 0,121493 1,89%
OPI 1,939420 1,30%
NNF 1,522949 0,84%
RBH 2,666488 1,26%
OPH 2,052566 1,26%
MAC 0,053613 1,58%
-

Originally Posted by
Nida
Burada aklı başında insanlar arasında, üç- beş gün için yatırım fonu alıp satacak mentalitede kimse olduğunu sanmıyorum. Eşyanın tabiatına da aykırı.
Yanlış foruma soruyorsunuz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri