Gerçekten inanılmaz,yani böyle bir soygun düzeni olabilir mi? Diyecek kelime bulamıyorum.
Halka tuzak kuranlar, resmi kurumlar, patronlar el ele...
Gerçekten inanılmaz,yani böyle bir soygun düzeni olabilir mi? Diyecek kelime bulamıyorum.
Halka tuzak kuranlar, resmi kurumlar, patronlar el ele...
Alıcı bulamıyorlar. Bulsalar 90 a kadar tamamını satmaya razılar.
Alıcı bulmak için her sabah tahtayı yukarı çekiyorlar dün de yeşil kapattı ve bir miktar ilgi oluştu. Bugun de malum son. 92 tl ye kadar sattılar ve hala devam ediyorlar. Tamamen bireysel yatırımcıya yıktılar ellerindeki 4 milyona yakın lotu. Daha da devam edecek havası var malesef. Ne zaman biter onu aldığı fiyatın %20 altında satış talimatı gönderen yabancı fon biliyor:)
https://i.hizliresim.com/ju0ncqy.jpg
mesajlar, 1322, 1371, 1397 ve 1399 dan devamla
bir süredir mavi yelpazedeyiz, buraları ''temkinli alım'' önerdiğim yerdi, son açıklanan enflasyon datasının görece iyi gelmesi çöp hisselere kısmen de olsa saçma sapan bir alım iştahı getirdi, bu kadar aşağı basışları saçmayken, şimdiki tepki alışlarıda bir o kadar saçma ya neyse,..sonuçta saçmalık para yapar,..reeli herkes görüyor,..örneğin bizim buradaki saçmalığımız mavi yelpazelerdi!
öte yandan çöp hisselerde şimdiki kıpırdanmalara neden oluşturan enflasyon datasının bir defada düzelmeyeceği, iyileşmeye karar verebilmek için bir kaç seriye daha ihtiyaç olduğu ortada,..
kaldıki Türkiyede tek başına enflasyonun düzelmeside bir şey ifade etmiyor, enflasyon talepteki daralma nedeniylede düşebilir,.düzelmenin geçici olmaması, finans ta oluşan katılığın çözülebilmesi için enflasyondaki düşüşlerin kalıcılığı maalesef ki peşinde koşulan ama bir türlü sağlanamayan sıcak para ile desteklenmeli,..
bunlar ilave notlar,..
mavi yelpazelere dönüp devam edersek TA olarak mavi yelpazeleri önceden işaretledik ve buradan beklediğimiz fren geldi, EUPWR ve GESAN ikilisi bu gün biraz daha hareketli duruyor, umarım bu çoskularını kısa sürede kaybetmez ve genele yayılan çöp hareketinden bunlarda nasiplenirler,..
hisse buradan kırmızı yelpaze yığını içine kendini atabilirse kırmızı yelpaze genişlliği kadar bir tepki yapabilir der konuyu kapatırım,..
bugün 95*** liradan biraz aldık, hayırlısı bakalım
Eupwr Orta vade tasiyorum hocam. Maliyet ustlerde kaldi benim. Pacal yaptim iki uc defa. Hedefe gelene kadar buradayim.
Usak ta tasimaya devam. Ay sonu yada agustos basi gibi 9 agustos gk oncesi duruma gore cikacagim ondan. Tahmini bir aylik sure icinde bire bes almis oluruz.
Valla ozelden bir kac defa yazmistim sana Usak i. Keske azda olsa sende maliyetlenseydin.
Su sira Ufuk mhrgy ve binho ya sardim. En son al sat onlardayim.
Ytd