Gerçekten inanýlmaz,yani böyle bir soygun düzeni olabilir mi? Diyecek kelime bulamýyorum.
Halka tuzak kuranlar, resmi kurumlar, patronlar el ele...
Gerçekten inanýlmaz,yani böyle bir soygun düzeni olabilir mi? Diyecek kelime bulamýyorum.
Halka tuzak kuranlar, resmi kurumlar, patronlar el ele...
Alýcý bulamýyorlar. Bulsalar 90 a kadar tamamýný satmaya razýlar.
Borsada alýcýlar da kazanýr satýcýlar da, açgözlüler kaybeder.
Alýcý bulmak için her sabah tahtayý yukarý çekiyorlar dün de yeþil kapattý ve bir miktar ilgi oluþtu. Bugun de malum son. 92 tl ye kadar sattýlar ve hala devam ediyorlar. Tamamen bireysel yatýrýmcýya yýktýlar ellerindeki 4 milyona yakýn lotu. Daha da devam edecek havasý var malesef. Ne zaman biter onu aldýðý fiyatýn %20 altýnda satýþ talimatý gönderen yabancý fon biliyor![]()
Borsada alýcýlar da kazanýr satýcýlar da, açgözlüler kaybeder.
mesajlar, 1322, 1371, 1397 ve 1399 dan devamla
bir süredir mavi yelpazedeyiz, buralarý ''temkinli alým'' önerdiðim yerdi, son açýklanan enflasyon datasýnýn görece iyi gelmesi çöp hisselere kýsmen de olsa saçma sapan bir alým iþtahý getirdi, bu kadar aþaðý basýþlarý saçmayken, þimdiki tepki alýþlarýda bir o kadar saçma ya neyse,..sonuçta saçmalýk para yapar,..reeli herkes görüyor,..örneðin bizim buradaki saçmalýðýmýz mavi yelpazelerdi!
öte yandan çöp hisselerde þimdiki kýpýrdanmalara neden oluþturan enflasyon datasýnýn bir defada düzelmeyeceði, iyileþmeye karar verebilmek için bir kaç seriye daha ihtiyaç olduðu ortada,..
kaldýki Türkiyede tek baþýna enflasyonun düzelmeside bir þey ifade etmiyor, enflasyon talepteki daralma nedeniylede düþebilir,.düzelmenin geçici olmamasý, finans ta oluþan katýlýðýn çözülebilmesi için enflasyondaki düþüþlerin kalýcýlýðý maalesef ki peþinde koþulan ama bir türlü saðlanamayan sýcak para ile desteklenmeli,..
bunlar ilave notlar,..
mavi yelpazelere dönüp devam edersek TA olarak mavi yelpazeleri önceden iþaretledik ve buradan beklediðimiz fren geldi, EUPWR ve GESAN ikilisi bu gün biraz daha hareketli duruyor, umarým bu çoskularýný kýsa sürede kaybetmez ve genele yayýlan çöp hareketinden bunlarda nasiplenirler,..
hisse buradan kýrmýzý yelpaze yýðýný içine kendini atabilirse kýrmýzý yelpaze geniþlliði kadar bir tepki yapabilir der konuyu kapatýrým,..
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
bugün 95*** liradan biraz aldýk, hayýrlýsý bakalým
Eupwr Orta vade tasiyorum hocam. Maliyet ustlerde kaldi benim. Pacal yaptim iki uc defa. Hedefe gelene kadar buradayim.
Usak ta tasimaya devam. Ay sonu yada agustos basi gibi 9 agustos gk oncesi duruma gore cikacagim ondan. Tahmini bir aylik sure icinde bire bes almis oluruz.
Valla ozelden bir kac defa yazmistim sana Usak i. Keske azda olsa sende maliyetlenseydin.
Su sira Ufuk mhrgy ve binho ya sardim. En son al sat onlardayim.
Ytd
Yer Ýmleri