Bofik teknik Bi grafik yapmaya çalışıyor şirket astorun kuyruğu olmaya çalışıyor senet Bi 37,50 ye değip yükseleyim diyor yatırımcı en altta son 2,5 yılın ağırlığıyla eziliyor durum bu
Bofik teknik Bi grafik yapmaya çalışıyor şirket astorun kuyruğu olmaya çalışıyor senet Bi 37,50 ye değip yükseleyim diyor yatırımcı en altta son 2,5 yılın ağırlığıyla eziliyor durum bu
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
EUPWR_2026-01-23_16-54-54.jpg
kırması gerekli... hacimlen bro hacimlen... kıramazsa boğuşur dururuz..
“Eğriyi kendinde arayan doğruyu kalbinde bulur.”
Son üç ayda astor buna %25 gibi Bi fark koydu yani bunun o farkı kapatıp kuyruk hareketine devam edebilmesi için bile önce Bi 2,5 tavan yapıp ardından astor parelel hareket etmesi gerek malesef
Dediğim gibi bofa elinde 1.5 milyon lotla dolaşımdaki lotu 200 milyon olan hisseyi ters düz ediyor tradeyle dünyanın parasını kazanıyor Bi tane kurum Bi tane balina araya giremiyor
Çok sert alımlar gelirde bu dere geçilirse bofadan o satan veya trade eden eşşşek gibi gelip sattıklarını dilene dilene almaya çalışacak o şimdi almak için burun kıvıran fonlarda
Wayckof derki dereyi geçersem o derenin karşısından nanik yapanı yakalar ........
Gün içi yaptığı tepenin üstünde kalıcı bir kapanış bekliyorum
En azından iki üç kez denedi iyi bişey
Yer İmleri