Bakalým þimdi ne olucak.
Hyosung kore nin en köklü firmasý türkiyeden Eupwr ý gözüne kestirmiþ hyosung ekstra yüksek gerilimli transformatör üreten bir firma Eupwr ý almak istiyor Eupwr a bu teklifin yapýlmasý bile Eupwr ýn kaliteli bir firma olduðunu gösterir zaten simensle yaptýðý iþ anlaþmasý dan biz bunu anlaþmýþtýk þimdi hyosung ile ya Bi ortaklýk veya satýn alma ile sonuçlanacak Bi gizli görüþme var her halukarda þirkete teknoloji transferi ve beraberinde büyüme saðlanacak ayrýca avrupadan da tekliflerin geldiði açýklamada ifade edilmiþ kýsaca bu
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Tavan çözdü iyi oldu
Tekrar tavana kitleyi tekrar bozar en güzel mal toplama
Fonlar fonlar fonlar sýraya girmiþ sattýklarý lotlarý hisse fiyatý daha fazla yükselmeden taplama peþindeler niye mi yabancýnýn peþinde olduðu kaç þirket var bist te yapýkredide de bile ýhtan Bi haber çýktý yapýkredi bile x2 yaptý özet geçeyim dedim
Senin hakkýnda,enerji sektörü hakkýnda, borsa bilgim hakkýnda yanýlmýþým.ne kadar körmüþüm. Uzun vade yatýrýmcý yakalanýnca olunmuyormuþ. Piskolojik hasta ettin beni kagýt...
“Eðriyi kendinde arayan doðruyu kalbinde bulur.”
Bu þirketin 100 milyon usd yatýrýmla haziran ayýnda tamamlanacak bir yüksek gerilim transformatör yatýrýmý var ortaklýk görüþmesi yaptýðý koreli þirket çok yüksek gerilimli transformatör üretiminde deneyimli bir þirket benim tahminim yapacaðý ortaklýk kim ile olursa olsunyüksek gerilime alakalý deneyimli bir þirket olacaðý bu ortaklýðýnda haziran ayýndan önce olmasý ve üretime geçmeden bu þirketin teknolojisinden faydalanmak istemesi bence þirketi tamamen satmak veya çoðunluk hisseleri ortaklýk yapacaðý þirkete vermek olasýlýk dýþý sadece belli bir oranda %25 %35 gibi bir oranda ortaklýk olur ve gelen þirketin teknolojisinden faydalanýr yeni üretim tesisi bitince Türkiye içinde üretim yapan þirketler arasýnda rakipsiz olacak ayrýca gelecek dönemde yüksek ve çok yüksek transformatör lere ihtiyaç artacak hem akkuyuda hem TÜRKÝYEDEKÝ diðer üretim bölgelerinde ki yenilemelerde hemde çevre ülkelerden talep olacak
Yer Ýmleri