https://halktv.com.tr/ekonomi/tim-ba...-buldu-403369h
Syg,
Printable View
Yaşadığım küçük ilçede ailece yemeğe çıktık dönüşte,otobüs garının hemen yanındaki köprünün altında yaklaşık 35 tane,Afgan-Paki vardı,bir kısmı İstanbul a dönmek için para dilenmeye başlamıştı bile,acısan doyurmaya gücün yetmez,kızsan liste uzun....
Ben bu zavallıların cebindeki son kuruşları sizi sınıra getiriyoruz diye,kasabaya getirip,aç-biaç bırakan şeref yoksunu insan kaçakçılarından başlıyayım siz aklınıza gelen yerden devam edin...:vk:
İşte açıklamahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c65d5dd373.jpg
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fbed547c67.jpg
bbht de "yatırımlar neden azalıyor?" sorusuna cevap aranıyor..
komedi.. hep konunun etrafından dolaşıyorlar.. mesele güvensizlik deniyor..
güvensizliğin adını koymuyorlar..
ama bir adı var bu güvensizliğin: a.k.p. partisi ve ilkel zihniyeti..
Habertürkte Burhan KUZU nun ipliğini pazara çıkardılar...Kuzu da pisleşti, gerçek yüzünü gösterdi hemen...Yayına ara verildi :he:
Az sonra devam edilecek...Reklama gidilmek zorunda kalındı :he:
Ensar .mezunları kripto nicklerle yine iş basında. Aklisira halkı Imamoglunda soğutacak.akli sadece çamur atmaya yetiyor.
bak ya şimdi kuzu beni güldürdü, sanki kendileri çok dürüst bak ben de docentlik kadrom için 12 yıl 2 ay bekledim.Hımm bak ya ak partisi iktidarı zamanında.Türkiye kurumsal olarak zaten oturmuş, istikrarlı değildi de bunlar son tutanaklarını da yıktılar. Ben kısmen engelli olmasam bir dakka düşünmem istifa ederdim.Ama yapılabilecek bir şey yok dönülmez akşamın ufkundayız.
2 günde çıkan krediler 1 hafta-10 gündür çıkamıyor.Sebep olarak eksperlerin yoğunluğu söyleniyor.Sebep doğruysa bu ara konuta hücum edilmiş.Çıkan dolarların bir kısmı konuta bir kısmı da,meteor düşse 100 bine yürümeye and içmiş BİST'te gitti muhtemelen.Dolarda fizik ve matematik kuralları işlemediği için dolara talep azaldı diye düşebilir de,silkelenenler silkeleniyor diye çıkabilir de.Eskiden belli başlı kişiler spekülasyon yapardı artık kurumlar bile spekülatör.Kazancını çarptırmamak isteyenin işi zor.
Eveeettt.
1300'den toplamaya başladığım 1600'de fren yaptığım yaklaşık 7-10 aydır taşıdığım çil çil Mustafa Kemal Atatürk kabartmalarina bakmaya doyamadığım Ata liralarimla bugün beton almak için vedalaştık :)
Artık kira ödemekten kurtulup ev sahabısı mertebesine çıktığımıza göre Dolareslerimle uuuupppuzun sürecek beraberliğimizi perçinlemiş oldum.
Kafamdaki rakama gelmeye başladığında 10-12 yıl vadeli bir arsa var gönlümde, orası için onlarla da vedalaşıp dımdızlak cep delik cepken delik kalmayı dilerim :)
https://www.t24.com.tr/yazarlar/bari...surer-mi,23637
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Usd/Gbp Ocak 2017’den sonra ilk kez 1.20’nin altına geriledi .
Siz evinizi sattınız mı başkanım sizde satacaktınız sanırım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) yapısının değişmesinin ekonomiyi de olumlu etkileyeceğini ifade ederek, “HSK bugün değişsin dolar 2 lira düşer” dedi.
3.80 falan yani...
*gbpusd 2016 yılı ekim ayından bu yana en düşük seviyesini gördü, 1,1973
enflasyon artmamış yokmuş aslında :cool:
verirler mi ? ben pek anlamam da, adalet bakanlığıdır herhalde, uyumlu olan.
Uyuma bakmıyoruz. Kim bir hamleyle 2 lira birden doları aşağı çekebilirse ekonomi bakanlığını fazlasıyla hak eder.
bu wenflasyona en az 300 puan faiz indirimi gelir.
Evde sıcaktan bayıla bayıla oturuyorsun...Spiker çıkar İzmir'de hava sıcaklığı 32 derece falan der...
Peki hava sıcaklığı bu adamın dediği gibiyse ben neden bu kadar terliyorum diye kendinde anormallik bulmaya çalışırsın ya.
O hesap.
TÜİK hayat pahalılığında artış yok demekte.
Peki ben neden bütçeyi toparlamakta bu kadar zorlanıyorum diye insan karısının masraflarına sardırmaya başlar...
TÜİK gibi yalan dolanı malzeme yapan bir dağ...
Bu dağa kar dayanmaz.
Kasım ayında 24000 btu vestel klimanın dış ünitesini yetkili servise 100 tl ödeyerek yer değişimi yaptırdım , dün ise 12000 btu klimanın dış ünitesini 200 tl ödeyerek yer değişimi yaptırdım.Enflasyon yıllık %15'miş.
Yersen...
Bu açıklanan Enflasyonla 12'sinde faizi 3 puan düşürürler , dolara yüklü alım gelmeli...
blombergte gedik yatırım adına çıkan kişi en iyi beklentidende iyi geldi veriler dedi ortalama beklenti 1.30 en iyimser beklenti 1.10 lardaydı
tuik herkesi şaşırtmaya devam ediyor
mb değild etuik enflasyonla sağlam mücadele ediyor:)
önümüzdeki 2 ayın baz etkiside dikkate alınca %10 a daynacak enflasyon
yıl sonunda ise %14-15 le tamamlayacak
Baz etkisi metkisi yok
Damadın arkadaşı kalemi eline almış istediği rakamı yazıyor.
Bugün çıksa yıllık enflasyon %8 dese ne itiraz eden olur nede gündem olur
300 az olur bence 400 den aşağısı kurtarmaz..