Sayfa 882/999 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 7,049 - 7,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1. bak ya şimdi kuzu beni güldürdü, sanki kendileri çok dürüst bak ben de docentlik kadrom için 12 yıl 2 ay bekledim.Hımm bak ya ak partisi iktidarı zamanında.Türkiye kurumsal olarak zaten oturmuş, istikrarlı değildi de bunlar son tutanaklarını da yıktılar. Ben kısmen engelli olmasam bir dakka düşünmem istifa ederdim.Ama yapılabilecek bir şey yok dönülmez akşamın ufkundayız.

2.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    Burhan Kuzu: "28 Şubat sürecinde 12 yıl benim Profluğum verilmedi"

Murat Demir: "Şu hukuk yorumlarınıza bakınca sizin Prof olmanıza şaşıyorum" ��
    28 şubat süreci 1997 yılında başladı 12 yıl üstüne koy, kim iktidardı..?
    1997 sürecinden 5 yıl sonra akp iktidardaydı zaten, 7 yıl ne oldu derler adama..!!

Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Ensar .mezunları kripto nicklerle yine iş basında. Aklisira halkı Imamoglunda soğutacak.akli sadece çamur atmaya yetiyor.
    Aynen öyle. İmamoğlu'nun yapmadığı zammı yapmış gibi göstermeye çalışan, hükümetin yaptığı insafsız zamları görmek-göstermek istemeyen garip bir kütle.
    Acınacak haldeler.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    28 şubat süreci 1997 yılında başladı 12 yıl üstüne koy, kim iktidardı..?
    1997 sürecinden 5 yıl sonra akp iktidardaydı zaten, 7 yıl ne oldu derler adama..!!
    Sosyal medyada alay konusu bir kişi. Ciddiye alan yok.

5.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Açıkçası ben cesaret edemedim 0,99 dan kredi çekmeye ev almak için.

İyi ki de cekmemisim. İki ayda yüzde 32 doğalgaza zam geldi. Çay ,şeker , elektrik vs hep zamlandi.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    2 günde çıkan krediler 1 hafta-10 gündür çıkamıyor.Sebep olarak eksperlerin yoğunluğu söyleniyor.Sebep doğruysa bu ara konuta hücum edilmiş.Çıkan dolarların bir kısmı konuta bir kısmı da,meteor düşse 100 bine yürümeye and içmiş BİST'te gitti muhtemelen.Dolarda fizik ve matematik kuralları işlemediği için dolara talep azaldı diye düşebilir de,silkelenenler silkeleniyor diye çıkabilir de.Eskiden belli başlı kişiler spekülasyon yapardı artık kurumlar bile spekülatör.Kazancını çarptırmamak isteyenin işi zor.

6. Eveeettt.
    1300'den toplamaya başladığım 1600'de fren yaptığım yaklaşık 7-10 aydır taşıdığım çil çil Mustafa Kemal Atatürk kabartmalarina bakmaya doyamadığım Ata liralarimla bugün beton almak için vedalaştık

Artık kira ödemekten kurtulup ev sahabısı mertebesine çıktığımıza göre Dolareslerimle uuuupppuzun sürecek beraberliğimizi perçinlemiş oldum.

Kafamdaki rakama gelmeye başladığında 10-12 yıl vadeli bir arsa var gönlümde, orası için onlarla da vedalaşıp dımdızlak cep delik cepken delik kalmayı dilerim

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    2 günde çıkan krediler 1 hafta-10 gündür çıkamıyor.Sebep olarak eksperlerin yoğunluğu söyleniyor.Sebep doğruysa bu ara konuta hücum edilmiş.Çıkan dolarların bir kısmı konuta bir kısmı da,meteor düşse 100 bine yürümeye and içmiş BİST'te gitti muhtemelen.Dolarda fizik ve matematik kuralları işlemediği için dolara talep azaldı diye düşebilir de,silkelenenler silkeleniyor diye çıkabilir de.Eskiden belli başlı kişiler spekülasyon yapardı artık kurumlar bile spekülatör.Kazancını çarptırmamak isteyenin işi zor.
    Yarıdan fazlası sahte işlem millet ticari kredi kullanma yerine 0.99 dan konut kredisi kullanıyor. Bizzat kendim şahit oldum. Bu ay satıldı denilen evlerden biri aslında satılmadı. Düşün onu listeden.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yarıdan fazlası sahte işlem millet ticari kredi kullanma yerine 0.99 dan konut kredisi kullanıyor. Bizzat kendim şahit oldum. Bu ay satıldı denilen evlerden biri aslında satılmadı. Düşün onu listeden.
    https://www.t24.com.tr/yazarlar/bari...surer-mi,23637

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 882/999 İlkİlk ... 382782832872880881882883884892932982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •