Yukarki habere göre sallaması gerek ama sallamıyor açığa satış kalkıcak muhabbeti iki günde %2 yukarı yaptırdı endekse:drunk:
Printable View
Yukarki habere göre sallaması gerek ama sallamıyor açığa satış kalkıcak muhabbeti iki günde %2 yukarı yaptırdı endekse:drunk:
Ralli bitmiş olabilir. Buraya kadar dayanabilen shortçuları tebrik ederim :)
açığa satış kalktığında borsalar çöküyordu bizimki az çöktü. geri geldiğinde borsalar up trend .
benzer mantıkla bizimki hafif up trend mi olacak . kafamda deli sorular.
Piyasa yorumuma gelince ons altında 1500 dolar olan 2019 sonu hedefim gerçekleşmiş olup , dünya çapında sıfıra yakın faiz oranlarının altına yapacağı talep ve pandemi dolayısı ile üretimdeki kısıtlılığı sebebi ile 2020 sonu hedefimi 1950 dolara çıkarıyorum. Dolar - TL 2020 sonu hedefim 5 TL turizm deki 2020 sonu 70 milyar dolar turizm ve 200 milyar dolar ihracat geliri ve cari fazla beklentim sebebi ileydi ancak hiç hesapta olmayan pandemi hali ile turizm ve ihracat gelirlerindeki ciddi azalış haliylen cari açığı artıracaktır 2020 sonu hedefimi 6,50 TL ye güncelledim.
Hisse senetleri gördüğü dipten yüzde 40 oranında tepki sergiledi ve tepkinin 116 seviyelerinde sona ereceğini bundan sonra gelen ikinci dönem 3 aylıklarda ciddi zararlar ile karşılaşılacağını ve her ne kadar normale dönüş sürecinde olsak bile halkın hala yüzde 70 inin normalleşmeyi düşünmediklerini çok net gözlemlemekteyim. Haliyle bu 3 ncü çeyrekteki firma bilançolarına hiç hoş olmayan şekilde yansıyacatır. Buradaki Hedefim ikinci bir dip olmasa bile tekrardan 90 binli seviyelerin görüleceği yönündedir. O zaman yeniden portföyümde bir güncelleme yapacağım . Yazdıklarım öngörülerimden oluşmakta olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
endeks düşmesin diye thy yi alıyorlar..
Tam yeri şimdi.
Söylesin çok bilenler.
Dow buradan 26 yamı gider.
25.150 yemi.
Çok kısa vade.
Hadi bakalım.
Bence 26
Taşıma suyla değirmen dönmez derler .................nereye kadar benden bu kadar biraz da şortçu kardeşlerimiz sevinsin onlarda bu ülkenin evladı .....................
https://www.youtube.com/watch?v=qKj8EOuvRcI bu saatten sonra melankoliiiiiiiiiiii
''ha burası zirve'' diyerek sadece short-flat olan ky. 3 kere short açmış ama bir türlü o trenti yakalayamamış ve neşesi kısa sürmüş.sonuç ufak sıyrıklarla yola devam.
Artk zihin bile alıştı.malum 3 mübarek sayıdır. Acaba 4. okta bu sefer farklı mı olacak?
bu sinyallerin 20.000 puanlık özlemiyle yine kırmızı ok bekler ...lakin gelmez.SONUÇTA MEVCUTTA Rallideyiz,nereye kadar gider bilinmez?..ama fizik kuralları gereği elbet bir gün düşecek.
https://i.hizliresim.com/5xcLqL.png
Fikir söylemeyen de sonra konuşmasın
Cop turk bankalari yine gozu toprakta
büyük akvaryumu büyük bir cam ile ortadan 2 ye bölmüşler.Akvaryumdaki balıklar her seferinde o cama çarpıp geri dönmüşler.Bir süre sonra o cam levha kaldırılmış.BALIKLAR CAM OLMADIĞI HALDE YİNE TAM ORADAN GERİ DÖNMÜŞLER.
kırmızı ok nereden gelir ,bilinmez ama KANIMCA HERİF BU SEFER CAM LEVHAYI KALDIRACAK.ama ky. diğer tutumu gösterecek.
https://i.hizliresim.com/d1M5V0.png
Yorumlama yapmıyorum gördüklerimi çiziyorum.
Burada çok değişik insanlar mevcut dow yorumunda 27.600 tepe demişik 24.500 beklediğimiz bantı göstermişik yükselen diplerde oraya dikkat demişik kırılımda vatandaş çıkmış Zeki Müren bizi görecek mi diyor:)
Bankalar efil efil düşüyor...
Korkudan şort da açamıyoruz...
Neyse bugün en iyisi fletimsi takılmak...
1-2 kademe yeter de artar bile...
Jolly tur çok iyi bir firmadır. Bir kaç sene evvel bir tatil almıştık. Ani bir durumumuz oluştu iptal ettik. Sorun çıkarmadan geri ödeme yaptılar. Bir kere daha Ege-Akdeniz tur programına katılmıştık geçmişte. Geçen sene yine Jolly turdan aldık Bodrumda. Gerçekten sağlam bir firmadır. Geri ödeme yapmamalarına şaşırdım açıkçası.
İlk defa trivago denedik o da internet rahatlığı acenteye gitmeye gerek yok diye. Bence siz de başka alternatifler deneyin. Otelde ödeme seçeneği ve iptal seçenekli rezervasyonlar yaptırabilirsiniz:)
Hacimde 17 - 18 milyarlara oynuyorlar sanal para:)
Kartalim10 tebrikler Emlak Konutuda bildin ,...
Vicente yonca var mı:)
Pala her türlü pozisyonu deniyor üstümüzde asdas. :he:
Ağuztosu geri çekti, ileri aldı
eşitledi.
endeksi aşağı aldı,
yukarı salladı, vadeliyi zabit ttutu.
full fantazi adam. asdas. :he:
Bana ne 132.800 den long açtırdı ne de 135 binden short :( İki hedef arasında top koşturuyor. Sabırla beklememe saygı duysun artık biraz :(
Endekse bakiyorum son 20 dakikadir 116470-116500 araliginda. Bu kadar dar alanda nasil oluyor da oluyor??
Dolar bak sabahtan beri aynı
Yaprak kımıldamıyor
Çok sahipli bi piyasa
WHO bence LONG pozisyonda..sürekli kaos senaryosu sunuyor ama borsalar ralli yapıyor.
piyasaya shortçu-yakıt çekmek için bunu yapıyordur.:)
AVRUPA BİRLİĞİ, ABD VATANDAŞLARI İÇİN SEYAHAT YASAĞINI UZATTI - BLOOMBERG HT
biz olsak kırk takla atarız gelsinler diye.
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
1d
Rusya: ABD’deki Türkiye’nin elindeki S-400’leri satın alma teklifi ilkesizce https://sptnkne.ws/CRtw
Aktif yazmanın pek anlamı olmayacağı epey scalp tradelerdi ancak spot açılışı öncesi 25,3'ler long
ve demin beri 25,4Xx kâr-al iyi stratejiydi, uyguladık..
Tekrar flat..
Ne varsa longda var hesabı..
Güncel Haberler
@HaberRotaniz
·
13d
Davutoğlu: Şehir Üniversitesi'ne el koyan, siyasi hırsı ve kini için engel tanımayan Erdoğan'dır
hep aynı dow ilk açılışta eksi sonra çoşuyor. bakalım Koç abinin dediği rakam olacak mı haziran ayı kapanışı.
Bozkurtum
ekgyo 1,45 short 2 ve alt kademeleri ile parça parça zararına kapanmış. aynı zamanda short'un 4 katı long açılarak ( 1,90-2,05 arası ) bugün itibariyle artıda kapatılmıştır.
ama ne yazık ki her zamanki gibi lanet şeytan ekgyo aldırdı :(
kamçatkada rekor sıcaklıklar oluşmuş..........
sabah bob akşam bob
artık gecede bob
rüyamdada bob
ellemi çiziyor paramı koyuyor belli değil..