Yukarki habere göre sallaması gerek ama sallamıyor açığa satış kalkıcak muhabbeti iki günde %2 yukarı yaptırdı endekse![]()
Yukarki habere göre sallaması gerek ama sallamıyor açığa satış kalkıcak muhabbeti iki günde %2 yukarı yaptırdı endekse![]()
Ralli bitmiş olabilir. Buraya kadar dayanabilen shortçuları tebrik ederim![]()
Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.
açığa satış kalktığında borsalar çöküyordu bizimki az çöktü. geri geldiğinde borsalar up trend .
benzer mantıkla bizimki hafif up trend mi olacak . kafamda deli sorular.
Piyasa yorumuma gelince ons altında 1500 dolar olan 2019 sonu hedefim gerçekleşmiş olup , dünya çapında sıfıra yakın faiz oranlarının altına yapacağı talep ve pandemi dolayısı ile üretimdeki kısıtlılığı sebebi ile 2020 sonu hedefimi 1950 dolara çıkarıyorum. Dolar - TL 2020 sonu hedefim 5 TL turizm deki 2020 sonu 70 milyar dolar turizm ve 200 milyar dolar ihracat geliri ve cari fazla beklentim sebebi ileydi ancak hiç hesapta olmayan pandemi hali ile turizm ve ihracat gelirlerindeki ciddi azalış haliylen cari açığı artıracaktır 2020 sonu hedefimi 6,50 TL ye güncelledim.
Hisse senetleri gördüğü dipten yüzde 40 oranında tepki sergiledi ve tepkinin 116 seviyelerinde sona ereceğini bundan sonra gelen ikinci dönem 3 aylıklarda ciddi zararlar ile karşılaşılacağını ve her ne kadar normale dönüş sürecinde olsak bile halkın hala yüzde 70 inin normalleşmeyi düşünmediklerini çok net gözlemlemekteyim. Haliyle bu 3 ncü çeyrekteki firma bilançolarına hiç hoş olmayan şekilde yansıyacatır. Buradaki Hedefim ikinci bir dip olmasa bile tekrardan 90 binli seviyelerin görüleceği yönündedir. O zaman yeniden portföyümde bir güncelleme yapacağım . Yazdıklarım öngörülerimden oluşmakta olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
endeks düşmesin diye thy yi alıyorlar..
Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri