Bu konu karışık biraz. Evin doğal gaz bağlantısı yokmuş haberler göre. Ölenlere bakınca biri 68 yaşında ikisi on ve dört yaşında bebe.
Terör olma ihtimalide pek gözükmüyor.
Printable View
Ompatlama muhtemelen alt katta meydana geldi
Ne yalan söyleyeyim, yazsam mı yazmasa mı düşündüm.
Tabi ki madem böyle bir takımımız var, başarısını kutlarım.
Niye her dalda bizi geçen ülkeler bu konuda başarısız? Mesala abd, almanya, fransa. Say say bitmez.
Cünkü adamların takım kuracak amputesi yok. İnsan hayatına önem veriyorlar.
Ampute takımımızın yarın fox tv de İlker Karagöze de konuk olmasını da manidar buluyorum.
Oyuncularımız en yaşlısı tahminen 35 yaşında filandır. Düş yirmi seneyi.15 yaşındaki bir insanın hayatı nasıl bu hale geldi ?
Hepsi Vatan Milet uğrunadır ,kesin. İnsanın içi sızlıyor.
Sözüm ona bir sosyal medya düzenlemesi yapılıyor,dogru söyleyenler kodese,yalancılar:yahoo:aynen böyle olacak,örnek vahdettine vatan haini dediin an yandın,tüiki eletirdinmi yandın,zamları yazdıgın an yandın vs:seyt:
Rusya seferberlikten kaçanların ve ailelerinin hesaplarını dondurmuş, antalyadaki oteller boşalmaya başlamış.
Esnafa krediden başka hiç bişey söylemedi padişah hazretleri.
Dünya şampiyonuyuz yazısını görünce aynen bunu yazacaktım. Finali angola ile türkiye oynuyor yarı finalde özbekistanı yeniyoruz. Katılan takımların çoğu ülkelerinde çatışma olan ülkeler. Toplasan avrupa ülkelerinden 5-6 tanesi katılmış ve tamamına yakını gruptan bile çıkamamış. Elenmişler. Sadece katılmak için katılmışlar. Hiç bir iddiaları yok. Bizimkileri izlemeye ülkenin en üst yöneticisi ve altındaki tüm avene türibünlerde. Stadı bile baya insan toplayarak doldurmaya çalışmışlar. Şampiyon takımla konuşuyorlar. Hepsi hırstan gözleri dönmüş. Gören dünyanın en büyük işini yapmışlar hırsındalar 4 aydır sabah 6 da kalktık hazırlandık her türlü imkanı verdiler her istediğimi yaptılar adeta askeri kampta gibi hazırlandık diyorlar. Eminim turnuvaya katılan tüm takımların yaptığı hertürlü masrafı biz 4 ayda yapmışızdır.
Neyse geri kalmış ülkelerin ülkrsinde çatışma olan insanlarının arasında çok sayıda özürlü yaratacak yaşamı benimsemiş ülkeletin başarılı olabileceğibir daldada olsa dünya şampiyonu olan sporcularımızı tebrik ederim. En azından özürlü 20 tanede olsa vatandaşımızı mutlu edebilmekte bi başarıdır.
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydınlar
Cumhur İttifakı borsada battı. Borsa İstanbul'daki manipülasyon pahalıya patladı
Borsa İstanbul’da bankacılık hisselerindeki çöküş, manipülatörler ve dört aracı kurumun yanında birçok siyasiyi de etkiledi. AKP yönetimindeki eski bir bakanın 4 liradan 5 milyon lot TSKB hissesi aldığı, yedi MHP milletvekilinin de 100 milyon TL’ye yakın para kaybettiği iddia edildi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/c...ti-586137h.htm
Değerli Yatırımcımız;
Mevcut durumda açığa satış yapılabilen BIST 50 Endeksinde yer alan paylarda 14/09/2022 ile 04/10/2022 tarihleri arasında uygulanan yukarı adım kuralı, 05/10/2022 tarihinden itibaren İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ISGYO) ve Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. (TSKB) payları dışında uygulanmayacaktır. Açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının belirtilen iki payda (ISGYO, TSKB) ikinci bir duyuruya kadar uygulanmaya devam edilmesine karar verilmiştir.
Saygılarımızla.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Covid-19 vaka sayıları şu anda 3 binlerde. 3-4 hafta sonra yükseliş olacağını tahmin ediyoruz. Aşılarımızı olalım; hiçbir endişeye mahal vermeyelim
MEHMET ALİ ÇELEBİ AKEPE ye geçmiş.. geçer geçmezde rtük üyeliğine seçilmiş..
abv
heh...
üfff.. felaket istisnası varsa iyi.. yoksa sakat
1 Ocak 2023 itibarıyla otel, pansiyon, yayla evi gibi tesislerden alınan vergiye, çadır, karavan, bungalov gibi konaklamalar da tabi olacak.
Geceleme işletmeye ait olsun ya da olmasın çadır, çadır-araba, çekme karavan, motokaravan, bungalov gibi ünitelerde yapılması, Konaklama Vergisi’ne dahil olacak.
Kişiliksiz.
Karaktersiz.
Diyoruz da.
CHP başındaki birisi ermeni sevici. Birisi pkk sevici. Birisi kadrolu ajan.
Bunlar mı iyi şimdi? Adam bence tutarlı siyasi parti fanatiği değil kendi görüşü için o an kim uygunsa orada siyaset yapuyor. Açılım zamanı balyoz zamanı anti AKP olması ile bugün anti CHP olması tutarlı bana göre.
He keşke AKP de siyaset yapmasa idi.
Onu ona dersen o da sana taş mı yeseydim dicek kim haksız şimdi CHP yi ermeni sevici pkk li ile dolduranlar mı teğmen mi?
Nigde ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi
Afad : Geçmiş olsun Osmaniye.
Düziçi ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.
Gelişmeleri takip ediyoruz.
Aması herkes paranın ve mevkinin esiri.
Ahlak,Adalet,Dürüstlük vb kimse aramıyor.
Cukkayı doldur yeter.
Ön yargılı olmamak lazım. Zaman her şeyin ilacı. Kapalı kutuya girmek gerekir bazen. Bu konuda son zamanlarda çok entresan kişiler görüyoruz.
ÇOK MU İYİ NİYETLİYİM BİLEMEDİM ?Başka mantığı olamaz, insanlar kendini bu kadar ucuza satamaz.
Belki de benim naturam. Satar mı? Değer mi?
Çocuğun özü değişmedi ise. Kendini öbür tarafta ifade edemedi ise. Burada sana saygı duyuyoruz o eski kişileri o eski işleri bıraktık senin de etkin olacak mesajı aldı ise. Ise de ise. Internette sallamak kolay demek istediğim o.
Ama koru körüne güvenelim demiyorum hiç bir şey demiyorum hiç bir şey bilmiyorum dayu at izi it izine karıştı sonumuz hayır olsun.
Ali Haydar Çelebi şunları yazdı:
Mehmet Ali Çelebi,AKP saflarına katıldı.Çelebi, "Davet ederek şahsımı onurlandıran Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum"dedi
Bizim kanbağımızı taşıyanlar mayasını Ali'den düşüncesini Mustafa Kemal Atatürk'ten alır
Akraba olarak onunla olan kanbağımızı kabul etmiyoruz.
Mustafa Kemal Atatürk'ün ismini silmeye çalışan ve Ülkemizin topraklarını peşkeş çeken partiye katılmak hizmet değil,çıkardır,
AKP'nin bu ülkeye verdiği zararlara onay vermektir.
Oturacağın o koltukta gözyaşları var
Katar vatandaşı olarakta görmek isteriz seni."
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/a...ma-586413h.htm
Ben bazılarını bilirim çevremden çocuk,çolugum vs magdur olmasın diye chp'den üyelik kayıdını sildirenleri bilirim,üstelik bunlar zamanında en ateşli aktif insanlardı,neden yaptınız dediğimde,senin bulgurun kuru diye bana çıkıştılar,yazık ülke insanlarımız ne hale düşmüş korku dağları aşmış,menfaat ön plana çıkmış,peki sonra ne olacak dediğimde,sonrasını düşünürüz diyorlardı,hepsini kayıt altına aldım,madem bu ülkeye doğruluk aşılayacağız önce döneklerden başlanmalı:seyt:
Bir siyasinin parti değiştirmesini anlamam.Seçmen seni o partiden adaysın diye oy veriyor.zaman içinde düşüncelerin değiştiyse istifanı et sonra hangi partiye geçtiysen ilk seçimde ordan aday olacaksan/olabileceksen ol.
Yasayla bu duruma engel olmalı
“8 AYDA 28 MİLYAR DOLAR KAYNAĞI BELİRSİZ PARA GİRİŞİYLE REKOR KIRILDIâ€
*2022’de cari açığımız katlanırken, açığın finansman kalitesi de bozuldu. Kaynağı belirli yollardan ilk sekiz ayda ülkemize gelen finansman, cari açığın yarısını bile kapatamadı.
*İlk sekiz ayda cari açığın yüzde 71'i kaynağı belirsiz yollardan finanse edildi. İlk 8 ayda kaynağı belirli olmayan yollardan ülkeye giren finansman 28,3 milyar dolar. Bu bir rekor! Hem de hiç hoş olmayan bir rekor!
*Özellikle 2011'den sonra ülkeye kaynağı belirsiz para girişi patlıyor. O kadar sorumuza rağmen, sorumlular kulağının üstüne yatıyor.
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...nustu-7412529/
Borsanın neden rekor kırdığının resmidir !!!
Tarih yazılacak...
Deli para kaldırılacak... Öyle böyle değil hemde...:oleyo:
ranker olacaz :kahkah:
https://files.catbox.moe/y6juqu.JPG
Motorine yarından geçerli 2.13 indirim bekleniyormus.
İnanılmaz....:bravo:
Senaryoyu hangi hıyar yazıyor?...
günaydınlar
Akçıların çogu borsadan zarar etmis,acep şekerdenmi oldu,1 tl olan şeker 5 tl olmuştu,şimdi 1.70:evil: