Sayfa 883/1195 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 7,057 - 7,064 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Covid-19 vaka sayıları şu anda 3 binlerde. 3-4 hafta sonra yükseliş olacağını tahmin ediyoruz. Aşılarımızı olalım; hiçbir endişeye mahal vermeyelim

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

MEHMET ALİ ÇELEBİ AKEPE ye geçmiş.. geçer geçmezde rtük üyeliğine seçilmiş..

abv
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

3.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku

abv
    Siyasi, magazin hayatı haziran da biter... unutulurrr gider. Verdiğimiz oylara yazık...
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

4. heh...

Memento mori

5. üfff.. felaket istisnası varsa iyi.. yoksa sakat

1 Ocak 2023 itibarıyla otel, pansiyon, yayla evi gibi tesislerden alınan vergiye, çadır, karavan, bungalov gibi konaklamalar da tabi olacak.

Geceleme işletmeye ait olsun ya da olmasın çadır, çadır-araba, çekme karavan, motokaravan, bungalov gibi ünitelerde yapılması, Konaklama Vergisi’ne dahil olacak.
    Memento mori

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku

abv
    Beni en çok yanıltanlardan biri o efsane savunmayı yapan adam meğer kişiliksiz ve karaktetsizmiş.
    Bu arada vekilken rtük üyesi seçilemez diye biliyorum
    bir halt olacağı yok.

7. Kişiliksiz.

Karaktersiz.

Diyoruz da.

CHP başındaki birisi ermeni sevici. Birisi pkk sevici. Birisi kadrolu ajan.

Bunlar mı iyi şimdi? Adam bence tutarlı siyasi parti fanatiği değil kendi görüşü için o an kim uygunsa orada siyaset yapuyor. Açılım zamanı balyoz zamanı anti AKP olması ile bugün anti CHP olması tutarlı bana göre.

He keşke AKP de siyaset yapmasa idi.

Onu ona dersen o da sana taş mı yeseydim dicek kim haksız şimdi CHP yi ermeni sevici pkk li ile dolduranlar mı teğmen mi?
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Beni en çok yanıltanlardan biri o efsane savunmayı yapan adam meğer kişiliksiz ve karaktetsizmiş.
    Bu arada vekilken rtük üyesi seçilemez diye biliyorum

Cafe Trend&amp;Trade VII

Nigde ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 883/1195 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •