Originally Posted by
KurnazArap
Günaydın bakın bunlar kesinlikle net bilgiler ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değil.
Bunu belirterek yazdım.Belki sanal bir beklenti yaratılıyor diye de belirttim.
Bende o haberi beklemiyor değilim. Yine yazayım...
Bana göre
Bedelli haberi olumsuz değil.Bedelli sermaye artırımı sonrası edinilen paranın hesabı ağır bir şekilde soruluyor.
Patron art niyetli olsaydı bu bedelli haberi çıkana kadar malı kusmuştu ortalığa.%38 oranında karşılarım da demezdi.Saçıp parasıyla toplardı.
Ülker bünyesindeki MAKTK benzer şeyler oldu.Kocaeli BB arsa askıdan indi.80 kuruştu.
Bilançoyu toparlayıp arsa için şirketin satışı için bedelli açıkladılar 1.40....Elimizdekini bıraktık.
2 taban gördü dut gibi silkelediler...1 ay sonra 3 lira...
Şimdi tekrarlayım. benim burda olmamın nedeni bu haberin olabilme olasılığı ve hayatın normal akışına uygunluğu.Kağıdı 20 gündür baskılamaları.Yabancının pozisyon alması (bıyıklının malı olup öyle de görünüyor olabilir) Kısmen düşük maliyetim (98 kuruş)ve elimde öyle gırtlağa kadar mal olmayışı.
Bu işin sonunu beklememi söylüyor.Satış haberi ile kim ne kadar biliyorsa bende o kadar biliyorum.Açıkçası bende o ihtimalin peşindeyim. He 1.20 üzeri maliyet yaparmıydım yapmazdım. Şartlar bu riske girmek için uygunmu benim için uygun...
Her yazılanı lütfen gerçekmiş gibi algılamayın. İşin ucunda para olunca beyin onu çok acayip şekilde başka şeylere dönüştürebiliyor.
Satın kaçın alın burası uygun diyene aldanmayın...
Saygılar selamlar...