Sayfa 177/487 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1.  Alıntı Originally Posted by kytd Yazıyı Oku
    General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Günaydın bakın bunlar kesinlikle net bilgiler ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değil.

Bunu belirterek yazdım.Belki sanal bir beklenti yaratılıyor diye de belirttim.

Bende o haberi beklemiyor değilim. Yine yazayım...

Bana göre

Bedelli haberi olumsuz değil.Bedelli sermaye artırımı sonrası edinilen paranın hesabı ağır bir şekilde soruluyor.
    Patron art niyetli olsaydı bu bedelli haberi çıkana kadar malı kusmuştu ortalığa.%38 oranında karşılarım da demezdi.Saçıp parasıyla toplardı.
    Ülker bünyesindeki MAKTK benzer şeyler oldu.Kocaeli BB arsa askıdan indi.80 kuruştu.
    Bilançoyu toparlayıp arsa için şirketin satışı için bedelli açıkladılar 1.40....Elimizdekini bıraktık.
    2 taban gördü dut gibi silkelediler...1 ay sonra 3 lira...

Şimdi tekrarlayım. benim burda olmamın nedeni bu haberin olabilme olasılığı ve hayatın normal akışına uygunluğu.Kağıdı 20 gündür baskılamaları.Yabancının pozisyon alması (bıyıklının malı olup öyle de görünüyor olabilir) Kısmen düşük maliyetim (98 kuruş)ve elimde öyle gırtlağa kadar mal olmayışı.

Bu işin sonunu beklememi söylüyor.Satış haberi ile kim ne kadar biliyorsa bende o kadar biliyorum.Açıkçası bende o ihtimalin peşindeyim. He 1.20 üzeri maliyet yaparmıydım yapmazdım. Şartlar bu riske girmek için uygunmu benim için uygun...

Her yazılanı lütfen gerçekmiş gibi algılamayın. İşin ucunda para olunca beyin onu çok acayip şekilde başka şeylere dönüştürebiliyor.

Satın kaçın alın burası uygun diyene aldanmayın...

Saygılar selamlar...

2.  Alıntı Originally Posted by KurnazArap Yazıyı Oku
    Günaydın bakın bunlar kesinlikle net bilgiler ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değil.

Bunu belirterek yazdım.Belki sanal bir beklenti yaratılıyor diye de belirttim.

Bende o haberi beklemiyor değilim. Yine yazayım...

Bana göre

Bedelli haberi olumsuz değil.Bedelli sermaye artırımı sonrası edinilen paranın hesabı ağır bir şekilde soruluyor.
    Patron art niyetli olsaydı bu bedelli haberi çıkana kadar malı kusmuştu ortalığa.%38 oranında karşılarım da demezdi.Saçıp parasıyla toplardı.
    Ülker bünyesindeki MAKTK benzer şeyler oldu.Kocaeli BB arsa askıdan indi.80 kuruştu.
    Bilançoyu toparlayıp arsa için şirketin satışı için bedelli açıkladılar 1.40....Elimizdekini bıraktık.
    2 taban gördü dut gibi silkelediler...1 ay sonra 3 lira...

Şimdi tekrarlayım. benim burda olmamın nedeni bu haberin olabilme olasılığı ve hayatın normal akışına uygunluğu.Kağıdı 20 gündür baskılamaları.Yabancının pozisyon alması (bıyıklının malı olup öyle de görünüyor olabilir) Kısmen düşük maliyetim (98 kuruş)ve elimde öyle gırtlağa kadar mal olmayışı.

Bu işin sonunu beklememi söylüyor.Satış haberi ile kim ne kadar biliyorsa bende o kadar biliyorum.Açıkçası bende o ihtimalin peşindeyim. He 1.20 üzeri maliyet yaparmıydım yapmazdım. Şartlar bu riske girmek için uygunmu benim için uygun...

Her yazılanı lütfen gerçekmiş gibi algılamayın. İşin ucunda para olunca beyin onu çok acayip şekilde başka şeylere dönüştürebiliyor.

Satın kaçın alın burası uygun diyene aldanmayın...

Saygılar selamlar...
    Mrgyo yu bağlayan bir durum yok demiştiniz faaliyet raporlarına bakarsanız martı otellerin mülkiyeti gyo da görünüyor ve gyo nun yüzde 48 i martı otel a.s ye ait hareket ikisinde de olmalı satış olacsksa. Ytd.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Tolstoyforever Yazıyı Oku
    Mrgyo yu bağlayan bir durum yok demiştiniz faaliyet raporlarına bakarsanız martı otellerin mülkiyeti gyo da görünüyor ve gyo nun yüzde 48 i martı otel a.s ye ait hareket ikisinde de olmalı satış olacsksa. Ytd.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben birlikte hareket etmek zorunda olmadıklarını söyledim.
    Hay hay siz olmalı diyorsanız ona da bakalım inşallah hareket olur abi kardeş birbirlerini taşırlar.Birgün önceki %8 ve gerileme hareketi bunlardan olabilir mi? Belki...MRGYO yaptı mı abisinin hareketler...Kısmen..bakın bu 2 kağıt zikredildiğinde 35 kuruştu..Bende almadım eşşek gibi...Bu süreç 5 6 ay anca vardır...Demek istediğim bunların gerçekleşebilme olasılığı...

Umarım herşey güzel olur

ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
    tahmin +175 olurken, ortalama tahmin +154 olarak gerçekleşti.
    Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
    beklenti +320 puan olurken, en düşük beklenti -94 puan olarak
    gerçekleşti.
    Ankete katılan analistlerin 3'ü negatif, 26'sı pozitif açılış
    tahmininde bulundu.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
    Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
    neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.

- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu

Medyan : +175
    Ortalama : +154
    Maksimum : +320
    Minimum : -94
    Katılımcı: 29

Sayfa 177/487 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız