Printable View
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll mecbur geldim...yarın gidiyorum ..uzun bir süre devam tatile.... ara sıra gelişlerim olacak ... tatili ve yapıştırmayı seviyom yav:kahkah: MECBURİYET NİYEKİNE? GİT PARACIKLARINI YE ..,fakat corona var dikkat et ..yakın temas olmasın :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll ben bugün altına oynadım..... olmazsa yolda çayda çıra oynatırlar bana:( Altına da özellikle dikkat et ..corona :kahkah::kahkah:
Alıntı: Originally Posted by mert45 MECBURİYET NİYEKİNE? GİT PARACIKLARINI YE ..,fakat corona var dikkat et ..yakın temas olmasın :kahkah: a beya denizin ortasında cor ona kime corona..ben...töve töve yav ..konuşturma beni:dvr::dvr:
Alıntı: Originally Posted by mert45 Altına da özellikle dikkat et ..corona :kahkah::kahkah: bez bağladım sıkıntı yoh ..corona ..:kahkah::kahkah:
Alıntı: Originally Posted by mert45 Altına da özellikle dikkat et ..corona :kahkah::kahkah: Hatta özellikle en çok altına tikkat et :dvr::dvr::dvr::dvr::dvr: Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll a beya denizin ortasında cor ona kime corona..ben...töve töve yav ..konuşturma beni:dvr::dvr:
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll bez bağladım sıkıntı yoh ..corona ..:kahkah::kahkah: Efferim sana :kahkah: sen hep akıllı bi çocuktun hep öyle kal :rules:
Alıntı: Originally Posted by mert45 Hatta özellikle en çok altına tikkat et :dvr::dvr::dvr::dvr::dvr: abicim neden özellik çekiyon benim mahrem yerlerime ...tatildeyiz dedik:dvr::dvr:
Alıntı: Originally Posted by mert45 134225 oldu ..ne diyon ..bakara oynayalım R&R ..BU GECE ÜSTÜ MÜ ALTI MI ? oovlum ,kaynattın gene ..unuttum sanma ..134400 oldu bi cugap alamadık :halay:tabii aklın fikrin altında olunca :kahkah: