Originally Posted by Rock'n Roll mecbur geldim...yarın gidiyorum ..uzun bir süre devam tatile.... ara sıra gelişlerim olacak ... tatili ve yapıştırmayı seviyom yav MECBURİYET NİYEKİNE? GİT PARACIKLARINI YE ..,fakat corona var dikkat et ..yakın temas olmasın
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by Rock'n Roll ben bugün altına oynadım..... olmazsa yolda çayda çıra oynatırlar bana Altına da özellikle dikkat et ..corona
Originally Posted by mert45 MECBURİYET NİYEKİNE? GİT PARACIKLARINI YE ..,fakat corona var dikkat et ..yakın temas olmasın a beya denizin ortasında cor ona kime corona..ben...töve töve yav ..konuşturma beni
Yatırım tavsiyesi değildir... https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs
Originally Posted by mert45 Altına da özellikle dikkat et ..corona bez bağladım sıkıntı yoh ..corona ..
Originally Posted by mert45 Altına da özellikle dikkat et ..corona Hatta özellikle en çok altına tikkat et Originally Posted by Rock'n Roll a beya denizin ortasında cor ona kime corona..ben...töve töve yav ..konuşturma beni
Originally Posted by Rock'n Roll bez bağladım sıkıntı yoh ..corona .. Efferim sana sen hep akıllı bi çocuktun hep öyle kal
Originally Posted by mert45 Hatta özellikle en çok altına tikkat et abicim neden özellik çekiyon benim mahrem yerlerime ...tatildeyiz dedik
Originally Posted by mert45 134225 oldu ..ne diyon ..bakara oynayalım R&R ..BU GECE ÜSTÜ MÜ ALTI MI ? oovlum ,kaynattın gene ..unuttum sanma ..134400 oldu bi cugap alamadık tabii aklın fikrin altında olunca
Forum Rules
Yer İmleri