arkadaşlar bu gün ne kadar satıldı galip payı ne kadar oldu bilgiye ulaşan paylaşırsa iyi olur
Printable View
arkadaşlar bu gün ne kadar satıldı galip payı ne kadar oldu bilgiye ulaşan paylaşırsa iyi olur
Oncelikle 1.78 den beri burdayim bu biline...
Hareketlerini izledim ve bir takim cikarimlarim oldu hep dedim kar realize etmesi iyidir diye gun icinde inip cikislari toplamalari hep saglikli oldu bu da benim daha bitmedi devam edecek dusunceme sebep oluyordu
Her cikistan sonra dustu yaklasik %6-7 son gun kapanislarina bakarsaniz ama su cok onemli iki yesil arasinda hep kirmizisi var fakatt yarin acilista 2.62 in altina asla vermemesi lazim ve 2.82 nin de uzerine cikmasi lazim bu hareket devam eder demek
Aksi halde ne olur elimde bir lot bile tutmam...
Ytd tamamen benim fikrim
HTC One cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim anlamadığım koç gibi bir grubun adı herşeye çıkmış bir adama nasıl olurda hisselerinde oynamasına izin verir. İşverenlerde de ar duygusu kalmamış
dun elınde bu kadar hisse kalmıştı 3,738,260 lot
03/07/2017 Satım (Sell) 7.020.239 0 20.053.562,55 10.758.499 % 26,9 3.738.260 % 9,35
bugunku su an ıtıbarıyla kapa dusen bır bıldırım olmazsa gunluk tkastan bakıldıgında elınde 2.214.000 lot kalmış gorunuyor............(yaklasık bugun 1.500.000 satmıs gorunuyor an ıtıbarıyla)
Bak arkadaşım bu hissenin spekülatif olduğunu anlamayacak kadar zeka yoksunu değildim. Ama bazen bu tür hisselerde risk almak güzel kazançlar sağlıyor ve metronun elinde yüklü miktarda mal var ve bu malı biraz yüksek fiyatlardan satmak ister diye değerlendirerek hisseyi almış bulundum. Aynı hareketi icb yaptım güzel karla çıktım. Borsada anlama konusuna gelince illaki senin gibi düşünmeyenler borsadan anlamaz diye bir kaide yoktur umarım. Seni eleştirdiğim konunun borsayı anlama veya anlamama konusuyla da alakası yok.Daha seans yeni kapanmış zarar da olan bir çok kişi varken almayın dedim aldınız diyerek bir nevi ben bu işi biliyorum diyerek tetikte beklemenizdi.Yoksa buradaki her fikire saygılı oluruz.Ayrıca hisseden çıktığımı belirterek tüm kalanlara bol kazançlar dileyerek adam gibi çıktım.Bu yazılarımın neresinde bir ağlama gördünüz.
PGN605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özet Bilgi-
İlgili Şirketler [HDFGS, KRDMB, YKGYO] İlgili Fonlar []
Endekslerde Kullanılan Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı Değişiklikleri
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Açıklamalar -
Endekslerde Kullanılan Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı Değişiklikleri Pay Adı FDPO (%) Geçerlilik Tarihi HEDEF GIRISIM 53 05/07/2017 KARDEMIR (B) 63 05/07/2017 YAPI KREDI KORAY GMYO 29 05/07/2017