hemde kötü sarktı
hemde kötü sarktı
Geçmiş olsun
Görüntü ky mal alıyor. ... Bu şekilde oldukça galip ye göstere göstere metroda satış yapmaz... Satı bacağından ilk5 kurumun hepsi galip in is cevirdikleri. ... paylaşım konusu malum herkes is güçte. .. boş boş oturulmuyor..sadece is borsa değil. ..her sey gonlunuzxe olsu n saglicakla kalın. .
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her hangi bir yatırım tavsıyesı değildir.. sesli düşünmemin klavye ye dokulmus halıdır.. Yalnız benı bağlar..
3 gündür tahta ekside. .. demek ki galip musteri buldu satiyo. ..benim görüşüm bu yönde. .. zarardamiyim zaradayim.. bekliycez görüntü oyle
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her hangi bir yatırım tavsıyesı değildir.. sesli düşünmemin klavye ye dokulmus halıdır.. Yalnız benı bağlar..
Ucuz diye aldanıp Almayın dedik. Yarın muhtemelen 2.10 lar belki de dip . Kısa vadede geleceğ 3 ler rakamı artık uzun vade
Zararla ayrılıyorum. Akşama pastayı görüp tekrar bir değerlendirme yaparız.Sağlık olsun kalanlara bol kazançlar dilerim.Ayrıca resim net olarak ortaya çıkınca ben demiştim gibi lafların da can sıkmaktan başka bir faydası olmuyor.Çünkü Düşer diyenler hisse yükselince,Yükselir diyenlerde hisse düşünce ortadan kayboluyorlar dün hisse yüksek açınca burada hoca edasıyla akıl verenler aynı gün hisse düşüncede ortadan kayboldular.
Bu tür yorumların amacını hiç anlamamışımdır.Anlamak için size soruyorum amacı afferin almak için midir. Ya adam senin gibi düşünmemiştir almıştır. Zararını da kendisi çekecek. Zaten canlar sıkkın birde millete fırça çeker gibi almayın dedim aldınız demenin mantığı nedir?He sen alma dedin bende aldım bak bakayım hesabına bir eksilme var mı?
Sevgili kardeşim borsadan anlamadığınız garanti. İsterseniz herseyinizi satı alın. Bu tür spekülatif hisselerde spek için maliyet düşük olduğundan alıcı bulduğu verir. Zaten mevcut elinde hissesi olana diyecek birşey Yok. Ben senin gibi hisseyi 2.90 lar ve üstü alanlara hatta yarında 2.30 lar dan yine senin gibi ucuzladı maliyet düşüreyim diye atlayıp speğin elindeki malı alıp ağlamayın diye söylüyorum. İnşallah yanılırım. Yatırım tavsiye olarak kabul etmeyin
Yer İmleri