Printable View
gıda emtia ve pamuk takip eden fon varmi hic ?
Alıntı: Originally Posted by onurbey Kendi hisse portfoyum cogu fondan daha başarili.Hic al sat yapmiyorum, aylik olarak maasimdan aliyorum ve gun ici takip yapmiyorum :( Saygilar. SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Mahsuru yoksa bizimle paylaşır mısınız? en azından sektör olarak? Teşekkürler.
Alıntı: Originally Posted by dell14 gıda emtia ve pamuk takip eden fon varmi hic ? Yok dostum yok. Olsa keşke alırız. Endüstriyel emtia var. Adı TGE fonun.
Alıntı: Originally Posted by Market Soul Yok dostum yok. Olsa keşke alırız. Endüstriyel emtia var. Adı TGE fonun. Market soul nasıl gidiyor fon işleri? Hâlâ intihar etmemiş olmana sevindim dostum. :)
Alıntı: Originally Posted by tele vole Market soul nasıl gidiyor fon işleri? Hâlâ intihar etmemiş olmana sevindim dostum. :) Hızlı öğreniyorum dostum. TCD'de zarar bıraktım. Onu başka fon ile kapattım. Timsah gibi bekliyorum. Para kazanmak zor. TGE ile gidiyorum.
Alıntı: Originally Posted by Market Soul Yok dostum yok. Olsa keşke alırız. Endüstriyel emtia var. Adı TGE fonun. alinirmi peki, devammi ?
Alıntı: Originally Posted by dell14 alinirmi peki, devammi ? Dostum kura bağlı. Kur düşükken alıp yatmak lazım. Yoksa kar bırakmıyor.
GBC deki bu abartılı düşüşün (-2.24) sebebi ne olabilir? Altın, gümüş ve yabancı borsa endekslerinde değer kaybı çok değildi halbuki.