gıda emtia ve pamuk takip eden fon varmi hic ?
Originally Posted by onurbey Kendi hisse portfoyum cogu fondan daha başarili.Hic al sat yapmiyorum, aylik olarak maasimdan aliyorum ve gun ici takip yapmiyorum Saygilar. SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Mahsuru yoksa bizimle paylaşır mısınız? en azından sektör olarak? Teşekkürler.
Originally Posted by dell14 gıda emtia ve pamuk takip eden fon varmi hic ? Yok dostum yok. Olsa keşke alırız. Endüstriyel emtia var. Adı TGE fonun.
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by Market Soul Yok dostum yok. Olsa keşke alırız. Endüstriyel emtia var. Adı TGE fonun. Market soul nasıl gidiyor fon işleri? Hâlâ intihar etmemiş olmana sevindim dostum.
Originally Posted by tele vole Market soul nasıl gidiyor fon işleri? Hâlâ intihar etmemiş olmana sevindim dostum. Hızlı öğreniyorum dostum. TCD'de zarar bıraktım. Onu başka fon ile kapattım. Timsah gibi bekliyorum. Para kazanmak zor. TGE ile gidiyorum.
Originally Posted by Market Soul Yok dostum yok. Olsa keşke alırız. Endüstriyel emtia var. Adı TGE fonun. alinirmi peki, devammi ?
Originally Posted by dell14 alinirmi peki, devammi ? Dostum kura bağlı. Kur düşükken alıp yatmak lazım. Yoksa kar bırakmıyor.
GBC deki bu abartılı düşüşün (-2.24) sebebi ne olabilir? Altın, gümüş ve yabancı borsa endekslerinde değer kaybı çok değildi halbuki.
Forum Rules
Yer İmleri