Bizi yıllarca süründürdü...Huylu huyundan vazgeçmedi...İlla ki sende bende ondaki lotu alacak...Benden zor alır da...Diğerlerini bilmem...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Printable View
Sn.roark benim 1 yıl olacak ama ne yaparsa yapsın 1 lot çıkmaz benden.Sadece biraz gerer oda ayrı mesele.
Bilançonun düzeldiğini gördüğüm an gelmeyi düşünüyorum.
Yakın zamanda yükselecek gibi
Bugünkü düşüş hızınla bist tide solladin helal sana bir tebriği hakkettin.
Buralardan daha once hep yukarı dönmüş. Tarih tekerrür eder inşallah
Geçen sene bugün 1.56 ile kapanış yapmış arkadaş. 1.56 nire 1.23 nire. Silkelende kendine gel artık.
Borsa artı düş borsa eksi yine düş bütün kişiler düşürmey gelmiş nerden dönecek bir teknikci yokmu
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeksr gore en az 1.25 olmaliydı bir sıkıntı var ama anlamadım
Arkadaşlar sizlere katılıyorum bu hissenin teknik bir analizini yapabilecek bir üstad varsa cok memnun oluruz.
Sn. mastori üstadım beklentiniz ne düzeyde acaba sizin yorumlarınız bizler için kıymetli.
Ustatlar daha iyi bilir ama kriz ortamında teknik doğru çalışmaz.
Selamlar Sn.Umk,
Biliyorsunuz pek yazmıyorum uzun süredir, arada yazılanları okumaya çalışıyorum. Geçen seneki hava piyasada da bu kağıtta da yok. Pek sahibi yok gibi tahtanın gördüğüm kadarıyla 1,15 te tutmaya çalışıyorlar. Ben genel olarak piyasadan pek umudum olmadığı için bu kağıttan da birşey beklemiyorum. Arada mal toplayıp 1 milyon lotla 30 40 kuruşluk hareketler olabilir. Satış fırsatları iyi değerlendirilmeli. Çok ta dillendi tahta, bakıyorsunuz bilanço tırt. Beklentisi nedir? Teşvik almış, aldıktan sonra haber veriliyor detay yok, bence hikayeye bağladı. Daha yatar gibi, ytd
Teşekkürler ustad.
Ayrıca sn.umk bugünkü Türkiye gazetesinde mustaa efendi röportaj vermiş. Bu yıl 500 milyon tl ciro ile kapatacaklarmış. Geçen sene 370 milyonmuş. Tabi Borsadaki şirket 234 milyon ciro yapmıştı. Üstü pazarlama şirketi cirosu idi. Aynı mali iki kere satıp ciro arttı hesabı yapıyorlar. Yersen. Bu da 35 40 milyon usd ihracatları var demek yaklaşık. Ilk 8 ayda 285 milyon tl ciro yapmışlar ve yüzde 26 büyümüşler. Krizleri fırsata çevirmek mümkünmüş. Öyle demiş malum zat. Fiyat hala 1.2 tl. Kendilerinden başka kimse kazanmasın istedikleri bu. Hesap ortada bari utanmadan büyüdük deme. Bu şirketin iktisat alanında örneği yok. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaş firmayı aramaktan bir hal oldum valla.Birseyler için harekete geçmelerini sağlayacak ne yapmamız lazım anlayamadım.Tek çare insafa gelmelerini beklemek anlaşılan.
Borsa düşerken borsadan fazla düş çıkarken hic çıkma. Ondan sonra yatırımcı borsaya ilgisiz. Borsada adam gibi şirket sayısı çok az. Patronlar hisselerini halka arz ettikten sonra yatırımcıyı hiç düşünmüyorlar.
Dün kağıttan beklentilerimizi ve mağduriyetlerimizi Yunus beye tekrardan ilettim.
Kimsede yazacak dermanda kalmamış haklısınız ortaklar.
Bu ne ya kağıtta %7 artış olmuş dün ve bugün 4 gündür yazan yok topice. 7-8 aydır buradayız terketmedik:)
nedir bu kıpraşmanın nedeni?
Hayırdır inşallah. Ne oluyor böyle. Haber mi gelecek yoksa. Alış tarafı çok iyi
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://web.matriksdata.com/FinanceDa...1360&D=&rtyp=1
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli ortaklar bir analiz yapsanız durumu tecrübe paylaşımı yapsanız biliyorum bir çoğunuz kırgın yönetime ama çıkış sebep nedir?
Alıcı -satıcıları görmemiz mumkün mü paylaşım yapabilecek ortak varmıdır?
yarını görün.. perşembe gününden bu yana sıkıştı yukarı patladı patlayacak derim... alıcılar açık ara önde...
Inşallah diyelim çünkü maliyetlere gelmemize bayağı var.
ah bankalar yok mu bisti bile ele geçirdiler... olan yine garibana oluyor gerçek yatırımcıya oluyor.... endeks düştü kağıtlar dip.... millette şaşırdı ne alıp sattığı belli değil % 2 gören kaçış peşinde....
bu kağıdı alan satan yok bu sitede anlaşıldı....
Hocam önceden yine 1 2 kelâm edilirdi ama ky hakli kağıt keyif vermiyor kimsede yazmak istemiyor
Bu haftayı da böyle kapattık. Umarım haftaya 1,40 TL yi kirip 1,50 TL lere yol alırız....
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,24 TL de başlayan hızlı yükseliş 1,38 TL de son buldu. Bu direnci kırmayı 2 defa denese de geçemedi bu hafta. Ama 1,32-33 TL lerde kapanislar yapması, 1,30 TL üstünü iyice saglamlastirdigini gösteriyor. Bir BAYRAK-FLAMA formasyonu oluştu gibi. Direk boyu kadar yani 1,52 TL ye kadar yolu var demektir. 1,30 TL nin aşağısına gelmediği sürece sıkıntı yok gibi. Eğer 1,38 TL yi hacimli kırıp 1,40-42 TL üzerine atmayı becerirse, ben 1,52 TL leri gorecegimizi düşünüyorum. Eğer bu seviyede geçirirse 1,60-80 tl deki boşluğu doldurmaya gidebilir. Bu seviyeleri de geçerse FİNCAN oluşuyor demektir ve 2 TL üzerine atabilir. Tabi bu söylediklerim 1-2 aylık hatta daha uzun sürede gerçekleşebilir. Çünkü hissenin geçmiş grafiğine bakarsak inişli çıkışlı bir grafik karşımıza çıkıyor.
Gelelim kötü senaryoya; her ne kadar da şirket satışları artışa da döviz kuru maliyetleri oldukça yukarıya çekiyor ve karlılık düşük kalıyor. Geçen yıl 3. Ceyrek sonunda 10 milyonun üzerinde kar açıkladı. Bu sene çok büyük bir sürpriz olmazsa bu karliliklari yakalaması çok zor görünüyor. 30 Ekim'de 3. Çeyrek bilançosu aciklanacak. Zarar yazma ihtimali çok yüksek. Her ne kadar da teşvikler bilancoyu pozitif etkilese de şirketin teşvikler yönünde henuz bir yatırım yapmaması negatif bir durum olarak karşımıza çıkıyor. Karlılığı devam ettirdiği sürece yatırım yapılabilir. Karlılık azaldıkça ve zarar yazdikca uzak durulmalıdır. Bakalım geçen haftaki yüksek hacimli alımların arkasından neler bizi bekliyor hep beraber göreceğiz. Ben 30 ekime kadar pozitif seyrinin devam edeceğini ve 1,80 TL leri deneyebilecegini düşünüyorum... Eğer bilanço umulanin aksine iyi gelirse daha da yukarilar görülebilir. Herkese bol ve bereketli kazançlar....
Bu tip analizlere uzun süredir hasret kalmıştık emeğinize saglik.