Originally Posted by Umk İnsanı uyuz edersin valla yap bir hareket be yeter artık milleti bıktırdın. Bizi yıllarca süründürdü...Huylu huyundan vazgeçmedi...İlla ki sende bende ondaki lotu alacak...Benden zor alır da...Diğerlerini bilmem...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Sn.roark benim 1 yıl olacak ama ne yaparsa yapsın 1 lot çıkmaz benden.Sadece biraz gerer oda ayrı mesele.
Originally Posted by Umk Sn.roark benim 1 yıl olacak ama ne yaparsa yapsın 1 lot çıkmaz benden.Sadece biraz gerer oda ayrı mesele. Bu adamlar insanın kafasını karıştırmada usta...Buraya kimler geldi kimler gitti...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Originally Posted by roark Bu adamlar insanın kafasını karıştırmada usta...Buraya kimler geldi kimler gitti...Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kartpostallık bir öngörü. Çok haklısınız.
Originally Posted by izci Kartpostallık bir öngörü. Çok haklısınız. Teşekkür ederim Sn.İzci...Renk katmıştınız topiğe...Eksikliğiniz hissediliyor...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Bilançonun düzeldiğini gördüğüm an gelmeyi düşünüyorum.
Yakın zamanda yükselecek gibi
Originally Posted by izci Bilançonun düzeldiğini gördüğüm an gelmeyi düşünüyorum. Bilanço mu?Ne desem ki?...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Forum Rules
Yer İmleri