3 yil evvel Foca'da bir tatil yapmistim..
Ilce merkezinin yas ortalamasi 55-60 arasinda bir yerdeydi gorunuse gore.
Her bankanin atm'si vardi merkezde herkes emekli maasini rahatca cekebilsin diye..
Orayi da cok begenmistim.
Syg,
Printable View
İstanbul fiyatları Cumartesi günü ile *Akçay/Edremit pazarı Karşılaştırması
Çilek 5- ;8-12
Pembe domat 3-4 ;5-8
Semiz 3; 3
Kabak 2-3 ; 2-3
Kayısı 5; 8
Hıyar 1 - 1.5; 2.5
Patlıcan 3; 4-5
Taze fasulye 3; 6-12
Patates 2.5; 2.5
Marul 1.5 ; 1.5
Kockoca içişleri bakanının ülkenin en büyük sermaye grubu hakkında attığı tweet:
https://twitter.com/suleymansoylu/st...982986752?s=21
dokunulmazlığı kalktığında hakkında vatana ihanet suçundan dava açılabilir.
28 ortak bir araya gelse bile karar alıncaya kadar ortak sayısı 38 olur, her şey yeniden başlar. İzaleyi şuy-u davasından başka çıkış yolu görünmüyor. O da tebligat v.s. masrafları nedeniyle pahalıya patlar. Arsa kıymetli ise takibe değer yoksa siz bırakın, başkaları sizin peşinize düşsün. Saygılar..
S400 hakkinda yazilanlar beni cok gulduruyor
S400 satranc tahtasinda disaridan konmus piyondur asli yoktur. S400 asla turkiyeye gelmez. Kesin ruslarada talimat verdiler soyle konusun boyle konusun diye. Secimlerden once guzel malzeme oldu
Reis in artik hangi danismani onerdiyse bilemiyoruz
Ya bu akilli telefonlara 2 k uzerinde para verenlere aklim ermiyor. Ne gerek var...ozellikle o 5k lik telefonlara felan...gelir endeksine gore bakinca coguda asgari ucretle calisanlar. Isyerindeki caycinin telefonu 3.5 k
Benimki 1k lik tel...
Samsung kullanıyorum note serisi çıktığından beri. 2 3 senede bir yeniliyorum. Bir iki kere başka ucuz telefona geçeyim dedim, yaşadığım sinir stres yavaşlık kullanamamak beni daha çok yıpratıyor. Sen de milyonluk adamsin abi konuşmaya değmez bas gitsin 2 3 seneye 1 yenisini alıyorum şimdi note8 var o kadar pahalı da değil 3 vermiştim başka telefon alsam şimdiye iki kere yenilemiştim öyle bakınca mantıklı geliyor. Bir de bu yönü var yani.
Bu yeni seri androidleri bilmiyorum ama,
Önceki 5 yıl samsung note serisi kullandım.
5 yıldır iyi gelmişti.
1 buçuk yıl önce apple marka bir telefon aldım.
IOS gerçekten çok iyi bir işletim sistemi.
Pratik, pürüzsüz ve basit.
Çok stabil.
Şuan olsa artık bu fiyatlardan alınmaz tabi.
Adamlar yapmış lakin.
Donanım ile yazılım uyumu muazzam. Telefon işinde yazılım oldukça önemli.
İlerde huawei androidden kurtulup kendi yazılımını yaparsa çok başarılı olur.
Zamanında nokia windows mobile işletim sistemi ile denedi bunu. Başarılı olamadı.
biz maaşlı çalışanlar ((bu arada 9 gün tatil yapanlardan değilim -(bayramdan önceki pazartesi ve bayramdan sonraki cuma günü çalıştım))
mesai saatleri içinde foruma girip okuma yapamadığımız için okumaları geriden gelerek haftasonları veya geceleri yapıyoruz .
Lütfen lüzumsuz yere boş boş yazılar yazmayın - tartışmalara girmeyin ki bizde burdaki değerli yorumları hızlıca okuyup bitirelim.
Maaşsız çalışan gönüllü olduğu için işsiz oluyor zaten
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ustadlar sizi anliyorum bakin ne guzel hiz demissiniz ne guzel isletim sistemi vs demissiniz. Benim bahsettigim kesim yuzde 90lik asgari ucretle calisip 3k uzerinde telefon kullanan kesim.
Bakin bunlardan biri yukarida carlamis 😃😃😃😃
nebilim yaa bundan 15-20 sayfa önce birileri milyonlardan bahsedince burdakileri babadan zengin sandım . bi an bu sayfadadaki tek işçi benmişim gibime geldi. diğerlerini mevduat getirisi olan insanlar olarak hayal ettim .
O yine gösteriş topluluğundan ötürü üstad.
Bizde ayranı yok içmeye ve ayağını yorganına göre uzat tabirleri sadece laf olsun diye söylenmiş sözler.
Zamanında krediler bol bol dağıtırken dediğiniz kesim evkur vb. mağaza zincirlerinden 48 ay 60 ay vade ile bu telefonları alır 5 yıl boyunca öderdi.
Ömürlerinden ömür gittiklerinin farkında olmadan.
Baslarda Iphone 3g 3 yil kullandim sonra bir micti apple maps ile ben de Android'e degistirdim ve o zamandan beri hep Samsung Note serisi kullaniyorum...
En son aldigim Note 5 den hala cok memnunum..
Sene sonu belki Note 10 alirim cok buyuk bir degisiklik yaparsa...
OS olarak Android'de cok rahatim...
Google ekosistemi programlarini (gmail, drive, photos, keep, maps v.s) aktif ve ucretsiz olarak kullaniyorum.
Apple'a opulmeye hic niyetim yok.
Syg,
O arkadaş bende engelli ama bana yazmış sanırım .
Bulunduğum yerden fotoğraf atıyorum maaşımın 50 katına aldığım cep telefonuyla webster .
Ek 22608
Kimin ne kullandığı seni niye enterese eder ki acaba . Derdin nedir senin acaba sürekli trollüyorsun sabah akşam sana bir görevi bir vermiş sende uyguluyorsun
Siz alıntı yaptığınız için gördüm sizle bir problemim Yok
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bencr de bu başlığı biraz dinlendirelim
Faizler tavan 24-25
Başka pek konu kalmiyor..genel sohbet için uygun başka başlıklar var
Tabii takdir yine de yazacak kişinin
En son dolar topiğinde her ay 2 tane araba alan vardı krediyle kim olduğunu bilen bilir .
Şimdi burada her ay 2 ev alan biri geldi krediyle alıyor .
Bu bir döngü halinde artarak devam edecek sanırım .
Bunlara kim inanır ancak Kadir inanır .
Doktor günde 10 kere halvet oluyor arkadaşlar demiş Benim sorunum nedir sende söyle o zaman demiş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yarın TL mevduatımın vadesi doluyor , siz olsanız nasıl bir pozisyon alırdınız ? karar veremedim, garip bir hafta olacak gibi.
Tbank karışıklığa sebep oluyor.
T-bank=Turkıshlandbank
https://www.tbank.com.tr/
Turkishbank
https://www.turkishbank.com/bireysel-bankacilik/
iki farklı banka bunlar.
%25 veren Tbank değil Turkıshbank sanırım.
Bu iki bankayı karıştırmayalım.
Yani değişik bir yaklaşım :)
Apple'nin şöyle bir stratejisi var.
Hep geçirir. S3'ler piyasaya ilk sürüldüğünde yanılmıyorsam iphone 4'ler vardı.
Küçücük ekranları. Sonra 5'ler geldi.
6S plus ve özellikle 7 plus'dan sonra baya toparladı ve güzel işler yaptı.
İhtiyaca göre değişir.
NFC benim için çok gerekli değil.
Apple'da da gmail google maps aktif ve ücretsiz olarak kullanılıyor Dudubey.
Telefona virüs girme riski android ekosistemine göre oldukça düşük bu benim için önemli bankacılık işlemlerinde.
Sistemde donma diye bir durum söz konusu değil.
Son olarak da ilk çentiği çıkardığında herkes öyle de böyle de dedi.
Sonra birçok marka çentikli telefon yaptı.
Airpods çıkardı o akımla birçok kablosuz kulaklık icat edildi.
Apple bir şeylerin öncüsü konumunda idi.
Kısacası ağıra gitmek değil, iki sistemi deneyimleyen biri olarak konuşuyorum.
Açık bir sistem sürekli ekran değişeceğim tema değişeceğim daha iyi donanım daha iyi ekran vb. meraklarınız varsa android bir telefon ideal.
Sadelikten yana iseniz akıcı bir telefon arıyorsanız IOS hala deneyimlediğim en iyi mobil işletim sistemi.
Son not: Şuan tabi ki de bir Apple'a 9 bin-15 bin arası meblağ vermem.
Alternatif olan androidi alırım.
Ancak ikisinin fiyatı eşdeğer olsa tercihim yine IOS'dan yana olurdu.
Telefon goygoyunun disinda dolar icin yeni oran varmidir acaba aranizda.
Simdiden tesekkur ederim okudugunuz icin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bi rar indiriyorum acmaya calisiyorum yok,
Temassiz odeme iphone 7 lerde bile yok,
Herşey para para para
Google drive 1 senelik 150 gbye 70 tl veriyorum i cloudda iki katı fiyatı
Google drive kadar entegrasyonlari fazla degil
Daha neler neler anlatirimda yoruldum artik
nakit akışı mı , yoksa faizin faizini mi lazım herkeşe göre strateji değişir..... nakit akışı için ppf , faizin faizi için mevduat... yani 32 günden mevduata parayı bağlayınca 32 * 12 ay = 384 gün sonraki getirisi ppf nin 384 gün sonraki getirisini siler süpürür... ama yok ben her ay mevduatın üstünde net getiri isterim , gelen getiri ile şunu bunu yapıcam düzenli hisseye aktarıcam ise olay , şimdilik ppf ler aylık getiride ( kırık vade 32 günü baz alıyorum mevduat faizinde ) mevduatın üstünde .... örnek ortalama faizden gidelim cicibici şu an 23 .20 veriyor ... 100 bin fertiği 32 günden 12 kez cicibicide döndürünce faizlerin değişmediğini düşünürsek , 12 inci dönüşünde 384 gün sonra % 25 in biraz üstü net getirisi olur ... ppf de 384 gün sonra % 25 net getiri olur mu ?