S400 hakkinda yazilanlar beni cok gulduruyor
S400 satranc tahtasinda disaridan konmus piyondur asli yoktur. S400 asla turkiyeye gelmez. Kesin ruslarada talimat verdiler soyle konusun boyle konusun diye. Secimlerden once guzel malzeme oldu
Reis in artik hangi danismani onerdiyse bilemiyoruz
Ya bu akilli telefonlara 2 k uzerinde para verenlere aklim ermiyor. Ne gerek var...ozellikle o 5k lik telefonlara felan...gelir endeksine gore bakinca coguda asgari ucretle calisanlar. Isyerindeki caycinin telefonu 3.5 k
Benimki 1k lik tel...
Samsung kullanıyorum note serisi çıktığından beri. 2 3 senede bir yeniliyorum. Bir iki kere başka ucuz telefona geçeyim dedim, yaşadığım sinir stres yavaşlık kullanamamak beni daha çok yıpratıyor. Sen de milyonluk adamsin abi konuşmaya değmez bas gitsin 2 3 seneye 1 yenisini alıyorum şimdi note8 var o kadar pahalı da değil 3 vermiştim başka telefon alsam şimdiye iki kere yenilemiştim öyle bakınca mantıklı geliyor. Bir de bu yönü var yani.
Bu yeni seri androidleri bilmiyorum ama,
Önceki 5 yıl samsung note serisi kullandım.
5 yıldır iyi gelmişti.
1 buçuk yıl önce apple marka bir telefon aldım.
IOS gerçekten çok iyi bir işletim sistemi.
Pratik, pürüzsüz ve basit.
Çok stabil.
Şuan olsa artık bu fiyatlardan alınmaz tabi.
Adamlar yapmış lakin.
Donanım ile yazılım uyumu muazzam. Telefon işinde yazılım oldukça önemli.
İlerde huawei androidden kurtulup kendi yazılımını yaparsa çok başarılı olur.
Zamanında nokia windows mobile işletim sistemi ile denedi bunu. Başarılı olamadı.
biz maaşlı çalışanlar ((bu arada 9 gün tatil yapanlardan değilim -(bayramdan önceki pazartesi ve bayramdan sonraki cuma günü çalıştım))
mesai saatleri içinde foruma girip okuma yapamadığımız için okumaları geriden gelerek haftasonları veya geceleri yapıyoruz .
Lütfen lüzumsuz yere boş boş yazılar yazmayın - tartışmalara girmeyin ki bizde burdaki değerli yorumları hızlıca okuyup bitirelim.
Maaşsız çalışan gönüllü olduğu için işsiz oluyor zaten
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri