nebilim yaa bundan 15-20 sayfa önce birileri milyonlardan bahsedince burdakileri babadan zengin sandým . bi an bu sayfadadaki tek iþçi benmiþim gibime geldi. diðerlerini mevduat getirisi olan insanlar olarak hayal ettim .
O yine gösteriþ topluluðundan ötürü üstad.
Bizde ayraný yok içmeye ve ayaðýný yorganýna göre uzat tabirleri sadece laf olsun diye söylenmiþ sözler.
Zamanýnda krediler bol bol daðýtýrken dediðiniz kesim evkur vb. maðaza zincirlerinden 48 ay 60 ay vade ile bu telefonlarý alýr 5 yýl boyunca öderdi.
Ömürlerinden ömür gittiklerinin farkýnda olmadan.
....
Baslarda Iphone 3g 3 yil kullandim sonra bir micti apple maps ile ben de Android'e degistirdim ve o zamandan beri hep Samsung Note serisi kullaniyorum...
En son aldigim Note 5 den hala cok memnunum..
Sene sonu belki Note 10 alirim cok buyuk bir degisiklik yaparsa...
OS olarak Android'de cok rahatim...
Google ekosistemi programlarini (gmail, drive, photos, keep, maps v.s) aktif ve ucretsiz olarak kullaniyorum.
Apple'a opulmeye hic niyetim yok.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
O arkadaþ bende engelli ama bana yazmýþ sanýrým .
Bulunduðum yerden fotoðraf atýyorum maaþýmýn 50 katýna aldýðým cep telefonuyla webster .
Ek 22608
Kimin ne kullandýðý seni niye enterese eder ki acaba . Derdin nedir senin acaba sürekli trollüyorsun sabah akþam sana bir görevi bir vermiþ sende uyguluyorsun
Siz alýntý yaptýðýnýz için gördüm sizle bir problemim Yok
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar bencr de bu baþlýðý biraz dinlendirelim
Faizler tavan 24-25
Baþka pek konu kalmiyor..genel sohbet için uygun baþka baþlýklar var
Tabii takdir yine de yazacak kiþinin
En son dolar topiðinde her ay 2 tane araba alan vardý krediyle kim olduðunu bilen bilir .
Þimdi burada her ay 2 ev alan biri geldi krediyle alýyor .
Bu bir döngü halinde artarak devam edecek sanýrým .
Bunlara kim inanýr ancak Kadir inanýr .
Doktor günde 10 kere halvet oluyor arkadaþlar demiþ Benim sorunum nedir sende söyle o zaman demiþ
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri