malesef ....
mezara mı götüreceksin
mirasçılarına onur şeref vefa da germez mi ad?
Printable View
Gerekmez mi gerekmez mi gerekmez mi
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
tekrar geri dönüyorum emmiyi kaziklamaya.
ADİLBEY HOLDİNG A.Ş. [AD % 41 ID 15 AYALÇIN %11 VSABANCI %11 HDOGAN %11 BDOGAN %11 OOTOMOTİV %0.1]
ADİLBEY HOLDİNG A.Ş. 613.711.160 tl sermayesi var..
Dohol 2.616.938.288 tl sermayesi var..
bakalım birlesmede emmi ne çakallık yapıp ky hakkını cebellezi yapacak..
daha sirada ORTADOĞU OTOMOTİV TİCARET A.Ş. [AD %40, Işıl Doğan %12 A.YALÇINDAĞ %12 VSABANVI %12 HDOĞAN %12 BDOĞAN %12]
var...
emmi iskence yapma
adil ol ADİLBEY????????
Arkadaşlar biraz reel bakalım,
Gerçek rakamlar yazalım.
Aygaz in piyasa değeri 750 milyon USD [emoji848]
Bu ortamda fiyat gayet güzeldir ,
2017 de Total 365 milyon a satılmıştır.
Her şeye düz muhalefet yapmayalım
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emmiii nettin böyle.
Teker patlatmışsın.
Anladık hizbul-taliban seviciler gidici de sen de mi gidicisin.
Yakışmadı sana.
2023 ilk çeyrek Net Dönem Karı
632.120.-milyon tl...
1) Şirket'in 30.03.2023 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda dağıtılmasına karar verilen 190.000.000 Türk Lirası ("brüt"), 171.000.000 Türk Lirası ("net") tutarında kar payına ilave olmak üzere; Şirket "Çıkarılmış Sermayesi"nin brüt % 18,533'ü, net % 16,680'i oranında; 485.000.000,00 Türk Lirası ("brüt"), 436.500.000,00 Türk Lirası ("net") tutarında (ilave) "nakit" kar dağıtımı yapılması,
2) 485.000.000,00 Türk Lirası ("brüt"), 436.500.000,00 Türk Lirası ("net") tutarında "nakit" kar dağıtımında, dağıtılmayan karın eklendiği Şirket'in "olağanüstü yedekler" hesabındaki kaynakların kullanılması ve
3) Kar payı dağıtımına en geç 31 Ağustos 2023 tarihinde başlanması
hususlarının birlikte Olağanüstü Genel Kurul'un onayına sunulmasına katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.
Benden başka kimse kalmamış sanırım.
Gesendet von meinem SM-S908B mit Tapatalk
DOHOL, temettü ödemesi
Peşin
0,1853310 brüt oranı
18,5331 brüt oranı
10 stopaj oranı
0,1667979 net oran
16,67979 net oranı
Nakit Kar Payı Ödeme Zaman Aralığı
Nakit Kar Payı Hak Kullanımının Başlayabileceği İlk Tarih (Teklif Edilen) 31.08.2023
Nakit Kar Payı Hak Kullanımının Başlayabileceği Son Tarih (Teklif Edilen) 31.08.2023
Nakit Kar Payı Hak Kullanımının Başlayabileceği İlk Tarih (Genel Kurulca Onaylanan) 31.08.2023
Nakit Kar Payı Hak Kullanımının Başlayabileceği Son Tarih (Genel Kurulca Onaylanan) 31.08.2023
Kar Payı Oranları Tablosu
Pay Grubu
TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - NAKİT (TL) - NET
TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI - BEDELSİZ (TL)
TOPLAM DAĞITILAN KAR PAYI / NET DAĞITILABİLİR DÖNEM KARI (%)
1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - TUTARI(TL) - NET
1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KAR PAYI - ORANI(%) - NET
- - -
436.500.000
0
80,96
0,17
0,1668
Ek Açıklama
Kesinleşen nakit kar payı hak kullanım tarihi 16.06.2023'tür.
Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu; 02.06.2023 tarihli toplantısında, özetle;
Şirketimizin; Milpa Ticari ve Sınai Ürünler Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ("Milpa A.Ş.") 208.000.000 TL ödenmiş sermayesinde sahip olduğu % 82,29 oranındaki payın (171.161.612,438 adet pay) satış ve devrine yönelik görüşmeler kapsamında akdedilen kesin ve bağlayıcı nitelikte herhangi bir sözleşmenin mevcut olmadığı; bu kapsamda konuya ilişkin olarak yapılabilecek bir özel durum açıklamasının piyasa katılımcılarının farklı yorum ve değerlendirmelere ulaşmasına imkân verebilecek nitelikte olduğu ve mevcut koşullar ile yapılacak bir özel durum açıklamasının Şirketimizin meşru çıkarlarına zarar verebileceği dikkate alınarak; Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı ‘Özel Durumlar Tebliği'nin ("Tebliğ") 6 ncı maddesi ile ‘Özel Durumlar Rehberi'nin ("Rehber") konuya ilişkin hükümleri kapsamında; söz konusu içsel bilginin kamuya açıklanmasının ertelenmesine karar vermiştir.
Şirketimiz Yönetim Kurulu 14.07.2023 tarihli toplantısında ise, diğer hususların yanı sıra, özetle;
- Milpa A.Ş.'nin 208.000.000 Türk Lirası ödenmiş sermayesinde Şirketimizin sahip olduğu % 82,29 oranındaki, toplam 171.161.612,438 adet payın; Sermaye Piyasası Mevzuatı bakımından Şirketimiz ile yönetim, denetim veya sermaye bakımından ilişkisi bulunmayan Re-Pie Portföy Yönetimi A.Ş.'nin kurucusu olduğu Re-Pie Portföy Yönetimi A.Ş. Secondary Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na ("Alıcı") yapılan pazarlıklar neticesinde, bazı uyarlamalara tabi olarak toplamda 55.000.000 Amerikan Doları bedel ("Satış Bedeli") ve ‘Pay Devir Sözleşmesi' üzerinde mutabık kalınan diğer koşullar ile satılmasına ("İşlem"),
- Söz konusu İşlem'in koşulları ve taraflarının hak ve yükümlülüklerine ilişkin Pay Devir Sözleşmesi'nin tüm hükümleri, ekleri ile Pay Devir Sözleşmesi tahtında yer alan Pay Devir Sözleşmesi veya İşlem uyarınca imzalanması öngörülen veya bunlarla bağlantılı tüm sözleşme veya protokollerin (tüm belgeler birlikte "Sözleşmeler" olarak anılacaktır) kabulüne ve Şirketimiz tarafından akdedilmesine,
- İşlem'in Rekabet Kurumu'na yapılacak bildirim de dâhil olmak ve fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere, Sözleşmelerde belirtilen tüm kapanış koşullarının yerine getirildiğinin anlaşılması durumunda tamamlanmasına,
karar verilmiş olup söz konusu Karar'a istinaden Şirketimiz ile Alıcı arasında 14.07.2023 tarihli ‘Pay Devir Sözleşmesi' akdedilmiştir. Pay devrine ilişkin olarak, 7.500.000 Amerikan Doları tutarındaki ön ödeme Şirketimiz hesaplarına intikal etmiştir.
İşlem kapanışının, gerekli yasal onayların alınması sonrasında gerçekleşmesi beklenmekte olup pay devrine ilişkin önemi haiz hususlar; Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı ‘Özel Durumlar Tebliği' hükümleri kapsamında süreç içerisinde özel durum açıklamalarına ayrıca konu edilecektir.
Pay sahiplerimize ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
Sebepsiz 3-5 katı primlenen hisseler varken Kasasında 9 milyon tl den fazla döviz pozisyonu olan DOHOL kurlar yüzde 40 yükselmişken neden yükselemiyor.
Çok enteresan değil mi?
GSDHO da benzer durumda idi ama geçen hafta 3.5 tavan çekti
???
Kimse DOHOL konuşmuyor ama önümüzdeki 15 gün herkes dohol konuşacak.
En azından ben öyle umuyorum. :)
Yarın bilanço açıklanacak. Bir önemi var mı etkisi olur mu bilmiyorum ama ikinci çeyrek karı sermayenin iki katından fazla gelir büyük olasılıkla. Sermaye 2,6 milyar. 6 milyar civarı çeyreklik kar açıklar diye tahmin ediyorum. Üstelik bankada ve doğan trend otomotiv tarafında kar patlması var. Muhtemelen hepiyi sigorta da öyledir. Gwind de fena değildi. Kur fakı ve Aytemiz iştirak satış karı yanında ciddi miktarda faaliyet karı da olacak. Her halükarda çok büyük sürpriz olmazsa sermayenin iki katının epey üstünde; ilk çeyrek karının 10 katı civarında çeyreklik kar açıklayacak. Emminin son 15 yılda açıkladığı en iyi çeyreklik bilanço olabilir. Fiyat etkisi? Orası muamma. Son günlerdeki hareket beklentiye ters...
Törenle bilanço için saat 23:59:59 u bekliyoruz.Ulan ne emmi imişsin ha.Finansal takvim diye ayın 17 sini açıklamasa onu da göndermez uyuz.
Kesinlikle katılıyorum hala kimse konusmuyo ha konuşursada " Allahtan bu hisseyi almamisiz alsaydik elimizde patlardı , endex 4500 den 7800e geldi kchol 135 tl sahol 75 tl, aghol 216 tl olmus, dohol 12lirada sürünüyo, iyisiyle kötüsüyle çoğu holding 100 lu 200 lu rakamlarda gezerken bu lanet hisse sürünüyo" seklinde konusuyo olabilirlerSM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço geldi..
Hayırlı olsun 😊
Sevgili niki cahil ama kendi alim arkadaşımızı tebrik ederim.2.çeyrek 5.878.000.000 ve 6 aylıkta 6.510.000.000,--TL kar. SAHOL ve KCHOL fiyatlamasına bakarsak 21.xx değerleri görünüyor.Bakalım zaman ne gösterecek.İlk hedef 14.60.--TL ve 15.80-- TL ler mi acaba emmimin.
genelde iyi bilancolari kotu karşılayan bir piyasa mevcut ama bu bilancoda kotu karsilanmaz be kardeşim:)
ben portfoyumun ağırlığıni buraya kaydirmistim gecen hafta bugun umudumu kaybetmiştim açıkçası
henuz inceleme firsatim olmadı ama simdi keyifle incelerim bilancomuzu bakalim neler olmus neler
tum ortaklara hayirli olsun inşallah.
DOHOL bilançosu açıklandı.
Doğan Şirketler Grubu (DOHOL) 2023 2. Çeyrek Bilançosu! Net Kar 6,5 Milyar TL
https://parafesor.net/dogan-sirketle...r-65-milyar-tl
Bal yapmayan arı.Yil sonu tahmini karıni düşününce bu fiyatlar trajikomik.Bu superligdeki düşmeye namzet t akımlar gibi sallanıp duruyor..İlk 5 hedefleme gibi bir niyeti yok.Adanademirspor borsada olsa para kazanirdik.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Foruma yazmayacaktım lakin böyle yazarsanız bende yazarım.Sizin maliyetinizin 3,50 olmasının hiç bir önemi yok 0 sıfır maliyetinizin olabilir hiç önemli değil.22 Mayıs 2013 Doğan Holding hisse fiyatı 1,13 Dolar TL 1,84 son 10 yılda para filan kazandırmamış bir hisse he siz doğru zamanda mala girmişiniz maliyetiniz iyi durumda sadece o kadar hisse ucuz gerçek olan budur.Size göre pahalıysa satın bence ytd.
Artık yazmış bulundum foruma.Girdik bir yola doğan holdingde sonumuz hayrola :)soğuk bira iyi gider.:)
Normalde yazmayacaktım foruma fakat Salih Bey sayesinde yazıyorum.Hisse bugün TL bazlı rekorunu yaptı geri geldi geri gelişler normal değildir fakat geldi ben yükseliş olmasa bile yatay kapanış bekliyordum kötü kapanış yaptı.Maliyetim 13,92 malın bir kısmını verdim ağırlık azalttım yarın kritik yarında düşüş devam ederse doğan holding yatırım sürecim biter biletini keserim ytd.
Ayrıca ek bilgi maliyeti düşük olanlar için 20 günlük hareketli ortalaması 12,98 üstünde günlük kapanışlar yaptığı sürece sıkıntı yok hissede ytd.
Bir Koç Holding 140 TL civari,Sabancı Holding 58tl.civari Doğan Holding 15tl bile olamıyor.Bununda girmediği sektör yok ama olmuyor işte.Bu kar yılsonunda ikiye katladigindada buralarda dolaşır durur.Korkuyor gitmeye...
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji106]SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğan h.milpayi satmış 55milyon dolara
Bu kağıt holding i satmadikca yükselmez..[emoji35]