Swap anlaşması yaptığı için ve bunu 1-2 güne açıklayacağı için, faiz indirimi yaptığı, faiz indirimi yaparken bu anlaşmaya güvendiği söyleniyor, bir teori olarak kenarda kalsın.
Printable View
Swap anlaşması yaptığı için ve bunu 1-2 güne açıklayacağı için, faiz indirimi yaptığı, faiz indirimi yaparken bu anlaşmaya güvendiği söyleniyor, bir teori olarak kenarda kalsın.
sn KIZILDAĞ dünde söylemeye çalıştığım gibi hiç birşey para etmiyor, ticaret lazım, gelişmekte olan ülkelere ve afrikaya başta abd tarafından paralar akıtılacak.
düşük kur politikası öncesi son fırtınalar bunlar, bizimkide bunun kokusunu almış, burnundan kıl aldırmıyor,
Sorun yok, yeter ki ayakta kalsın, olmayan ticareti başlatamıyorlar, 1-2 ay sonra illaki başlayacak ama biz pek kendi kendimize rota değiştiren bir ülke değiliz. Aşırı borçluluk var. Bir şekilde nakti yatırım çekmek lazım düşük faizle çekemiyoruz. Yabancı son 2 ayda 18 milyon lot olan borsadan 2 küsür milyon lot satmış. Borsayada yabancı girişi yok.
Sn. Kızıldağ, bu olayı ben duyamam ama farkederdim. Bu gerçekleşecek olsa mutlaka sızıntı olurdu ve YF, yada Merrill Lynch deli gibi alırdı bankaları diye düşünüyorum.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok ülke aldı yürüdü, biz görüştük ama gerçekleşme olmadı, yorumcunun biri bu faizi ona bağladı, çok da mantıksız değil. Çünkü sen s400 için açıklama yapmadın ve borçların çevrilmesi gerekir. Atılan adımlar çelişki ifade ediyor. Borsamız kendi dinamiklerimizden çok dow endeksli ilerliyor.
Ürünlere tek başına bakmaya alışamadık. Aralarında konsolide olmalarını arıyoruz. Şimdi bu dolar çok sıcak ve soğuması lazım. Bu soğuma 6,8 lerle olmaz, EW dalgasına göre 4 etiketi 6,5 gibi olmalı ki 5 etiketinin önü açık olsun. Yani doları ne ve neler 6,8-6,5 arasına getirecek. O zaman borsanın 100 üstüne gitmesi gerekmez mi, işde aralarında bağlantı koptu, beraber iniyor çıkıyorlar.
Bir yerde güzel bir söz vardı, onu yazayım.
Borsa, dolar, altın beraber yükseliyorlar sa, aslan, ceylan, fare beraber koşuyorlar anlamına gelir. Bu varlıklar tek şartla aynı safta aynı yere koşuyorlardır. ORMANDA YANGIN var.
Borsa, dolar, altın beraber yükseliyorlar sa, aslan, ceylan, fare beraber koşuyorlar anlamına gelir. Bu varlıklar tek şartla aynı safta aynı yere koşuyorlardır. ORMANDA YANGIN var.[/QUOTE]
Guzel benzetme
Gozden kacmamasi gereken ayrinti ise; Yangin bolgesel degil tum dunya genelinde.Kacacak yer araniyor maalesef yok.Bunun farkina varanlar tekrar biraktiklari limana bir sure sonra donmeye baslayabilirler.
Begendim bunu. Hep guzel paylasimlar yapiyorsunuz, sagolun varolun.
http://share.matriksdata.com/Images/...1524402011.png
Bankamız Yönetim Kurulu'nca, hissedarlarımızın yatırımlarının değerinin korunması ve Bankamız hisse değerinde fiyat istikrarının desteklenmesi amacıyla;
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Geri Alınan Paylar Tebliği kapsamında, daha önce 29.08.2018 tarihli Yönetim Kurulu Kararı uyarınca alımına karar verilen 70.000.000.-TL nominal hisseye 50.000.000.-TL nominal hisse ilave olarak toplamda 120.000.000.-TL nominal hisse (12.000.000.000 adet pay) ve daha önce açıklanan azami 450.000.000.-TL satış tutarına 300.000.000.-TL ilave olarak azami 750.000.000.-TL satış tutarına kadar Bankamızın Borsa İstanbul'da işlem gören halka açık paylarının geri alınmasına karar verilmiştir.
50 milyon lot eklemisler. Yani toplamda 60 milyon lot gibi yeni yapacaklari. Hic de fena degil aslinda. Devlet baba bizlere 10 dolardan cakti bunu zamaninda. Simdi 10 sente geri alsin o sevkatli kollari ile.
10 dolardan 75 sente 10 senede. Dunyanin neresinde gorulmus boyle bir yatirim artik. Bu yuzden "devlet, kamu, vs" kelimelerini duydun mu arkana bakmadan kacacaksin.
Merkez bankasının güvendiği bir şey vardır diyorlar, bu sonuca göre dolara satış bekliyoruz. Olmazsa yanıldık deriz, olursa ucuzdan dolarları yerine koyarız. :) Tabi ki merkez bankası seans açıkken bu haberi vermez, gecenin köründe açıklayarak dolarda olan DTH sahiplerini vurmak istiyor, bu sayede doları 7 liradan aşağı indirdik demek için.
Dolar kırmızı yanmaya başladı. Endeksi holdingler ile biraz aldılar, bankaları gören yok.
Faiz inişi kime yariyo anlayamıyorum ben bu piyasayı, Dow sabahki den daha iyi durumda, bankacılık geriye geldi, dolar sabit,Boyle saçma sapan bir şey nasıl olur, neyi kaçırdım?
Beklentinin üstünde geldi faiz indirimi.
Hadi dolar endeksi geriliyor, gelişen ülke paraları değer kazandı ve brent %10 artı. Bu durum USD TL yi biraz tuttu buna eyvallah, peki bankalarin derdi ne?
Bankalarin derdi ilerisi. Butun fatura onlara kaliyor.
ABD'de bankalar da havacilar da diplerinde.
Bizde bu seyde havacilar biraz pozitif ayristi oradan, ama bankalar ayni sekilde kaldi.
Tav ilk çeyrek bilanço gelmiş.
56 milyon euro zarar.
Ben hiç fatura ödeyen banka görmedim. Hesabı onlar ödeyecek gibi görünür ama hesap geldiğinde, devlet bu yükü onlardan alıp acibik, gucubik kurtarma fonları yaratıp vatandaşlarının sırtına boca eder.
Ben şimdiye kadar hep böyle gördümRedmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
varlı fonunda para yok gibi
halka borçlanma senedi vermiş.
Halk Hayat ve Emeklilik A.Ş. hisseleri için Bankamıza ödenecek bedel ise beher pay başına 4,1149 TL olarak belirlenmiş olup toplam satış bedeli 1.695.338.800 TL'dir. Satış bedelinin, tamamı özel tertip devlet iç borçlanma senedi ile ödenecektir.
Halk Sigorta A.Ş. hisseleri için Bankamıza ödenecek bedel beher pay başına 0,0186 TL (1 TL nominal hisse için 1,86 TL) olarak belirlenmiş olup toplam satış bedeli 578.904.511,54 TL'dir. Satış bedelinin, 399.778.774,87 TL'lik kısmı özel tertip devlet iç borçlanma senedi ile kalan tutar ise hisse devrinden sonra nakit olarak ödenecektir.
Cuma gunu hisse senedi piyasasi acikmi ...al sat yapabilecekmiyiz..tesekkurler
açık....................
sonuçta TH nin bahsettiği konsolide blançoda gözüken değer artık solo blonçoda nakit olarak gözükecek sanırım
Bunu bence de engüzel TH yorumlar ..
Söyle baktimda meblağ fena değil..