Sayfa 886/1003 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Swap anlaşması yaptığı için ve bunu 1-2 güne açıklayacağı için, faiz indirimi yaptığı, faiz indirimi yaparken bu anlaşmaya güvendiği söyleniyor, bir teori olarak kenarda kalsın.

Alıntı Originally Posted by OZDEMIR1 Yazıyı Oku
    Bu durumda;

Sanırım kalan kursunları saklıyor.Borsa ıyıce kotulesırse kullanacak.
    Soylediginiz gibi aktif alici olsaydi hisse fiyati farkli yerlerde olurdu.
    Banka 60 milyon lot alim yapti. Daha ne olsun. Ilerde alir belki yine. Geri alimlar fiyati etkilemeiyor genelde. Yani piyasayi manipule etmemeye calisiyorlar. Etkisi sonradan.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Swap anlaşması yaptığı için ve bunu 1-2 güne açıklayacağı için, faiz indirimi yaptığı, faiz indirimi yaparken bu anlaşmaya güvendiği söyleniyor, bir teori olarak kenarda kalsın.
    sn KIZILDAĞ dünde söylemeye çalıştığım gibi hiç birşey para etmiyor, ticaret lazım, gelişmekte olan ülkelere ve afrikaya başta abd tarafından paralar akıtılacak.

düşük kur politikası öncesi son fırtınalar bunlar, bizimkide bunun kokusunu almış, burnundan kıl aldırmıyor,
    men dakka dukka

4.  Alıntı Originally Posted by kxsr Yazıyı Oku
    sn KIZILDAĞ dünde söylemeye çalıştığım gibi hiç birşey para etmiyor, ticaret lazım, gelişmekte olan ülkelere ve afrikaya başta abd tarafından paralar akıtılacak.

düşük kur politikası öncesi son fırtınalar bunlar, bizimkide bunun kokusunu almış, burnundan kıl aldırmıyor,
    Sorun yok, yeter ki ayakta kalsın, olmayan ticareti başlatamıyorlar, 1-2 ay sonra illaki başlayacak ama biz pek kendi kendimize rota değiştiren bir ülke değiliz. Aşırı borçluluk var. Bir şekilde nakti yatırım çekmek lazım düşük faizle çekemiyoruz. Yabancı son 2 ayda 18 milyon lot olan borsadan 2 küsür milyon lot satmış. Borsayada yabancı girişi yok.

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Swap anlaşması yaptığı için ve bunu 1-2 güne açıklayacağı için, faiz indirimi yaptığı, faiz indirimi yaparken bu anlaşmaya güvendiği söyleniyor, bir teori olarak kenarda kalsın.
    Sn. Kızıldağ, bu olayı ben duyamam ama farkederdim. Bu gerçekleşecek olsa mutlaka sızıntı olurdu ve YF, yada Merrill Lynch deli gibi alırdı bankaları diye düşünüyorum.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by frt77 Yazıyı Oku
    Sn. Kızıldağ, bu olayı ben duyamam ama farkederdim. Bu gerçekleşecek olsa mutlaka sızıntı olurdu ve YF, yada Merrill Lynch deli gibi alırdı bankaları diye düşünüyorum.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çok ülke aldı yürüdü, biz görüştük ama gerçekleşme olmadı, yorumcunun biri bu faizi ona bağladı, çok da mantıksız değil. Çünkü sen s400 için açıklama yapmadın ve borçların çevrilmesi gerekir. Atılan adımlar çelişki ifade ediyor. Borsamız kendi dinamiklerimizden çok dow endeksli ilerliyor.

Alıntı Originally Posted by frt77 Yazıyı Oku
    Sn. Kızıldağ, bu olayı ben duyamam ama farkederdim.
    Bence de boyle.

8. Ürünlere tek başına bakmaya alışamadık. Aralarında konsolide olmalarını arıyoruz. Şimdi bu dolar çok sıcak ve soğuması lazım. Bu soğuma 6,8 lerle olmaz, EW dalgasına göre 4 etiketi 6,5 gibi olmalı ki 5 etiketinin önü açık olsun. Yani doları ne ve neler 6,8-6,5 arasına getirecek. O zaman borsanın 100 üstüne gitmesi gerekmez mi, işde aralarında bağlantı koptu, beraber iniyor çıkıyorlar.

Bir yerde güzel bir söz vardı, onu yazayım.

Borsa, dolar, altın beraber yükseliyorlar sa, aslan, ceylan, fare beraber koşuyorlar anlamına gelir. Bu varlıklar tek şartla aynı safta aynı yere koşuyorlardır. ORMANDA YANGIN var.

Sayfa 886/1003 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •