Pardon 76.25 abi direk tavan açmaz tahtacısı son kozunu da oynayacak bence
Pardon 76.25 abi direk tavan açmaz tahtacısı son kozunu da oynayacak bence
Bende 3k kaplm var bakalım bu aralar baya zarar yazıyor
Abi 26.36 dan almıştım
Bu arada seykm ya sözde dışarıya bilgi vermişler ölümüne giren tanıyorum hasan abi senin fikrini merak ettim
Abi valla bugün hepsini 76.25 ten verecektim beni terse düşüren bank of amerika oldu almıştı biraz almaya devam etmedi
Abi valla bazen öyle iyi hamleler yapıyorum mesela dipten 530 lotta aldım 68.25 ten de sattım çünkü kağıdın baskılandığını gördüm o yüzden tekrar dipten almadım
Normalde de hiç al sat yapmam bugün içime doğmuştu demek ki
Abi şöyle söyleyeyim bir kağıt ceza aldı diyelim cezanın ilk günü eksi 3 ya da dörtle başlar ve o gün tavan yapar ama göstermelik tavandır daha sonra ki günler sürekli eksi yazar alım noktasını üş beş aşağıya tahmin ediler bilir normal şartlarda(borsa çökmezse)
Abi pazartesi eksi üç yapar sonra tavan bence nırmal şartlarda bankof un girdiği hisseye gir sattığı hisseden çık bazen ama satıcı pozisyonundan alıcı pozisyonuna geçiyor onu iyi takip etmek gerek
Tabi bunlar spek kağıtlar için geçerli değil mesela sönme nakitim olsa idi 5 tabandan alırdım ki iki günde yüzde otuz kazandırırdı
Abi sana akıl vermek bana düşmez ama alacaksan da kademeli al
Bugün kağıdı direkt tahtacı baskıladı yapı kredi den
Bugün kağıdı direkt tahtacı baskıladı yapı kredi den mesela
Sönme bir taban daha yapar dökme için sonra 60 a kadar en az yolu var bence
Sönme bir taban daha yapar dökme için sonra 60 a kadar en az yolu var bence abi
Abi diğer günler için demiştim abim bugün dedim mi😅
Abi sabah ilk açılışta baktım ky baskılıyor tahtacı daha sonra dümeni ele geçirdi beni bilirsin abi kimsenin malında gözüm koy ALLAH nasipte etmesin