-

Originally Posted by
Tasarrufcu
Dışarıdan severek takip ediyorum.
Çok güzel ve keyifli bir başlık
Ustadim tsklr
Siz gibi takip eden arkadaslar var
Arada pm atarlar bana
Sevgi saygilarini iletirler.
Hepiniz sag olun var olun
-

Originally Posted by
Tunç21
Hasan abi ben luksk u 86 dan satmıştım ınvesting te yazmadım keşke sen de yengeyi dinleyip satsaydın sonra gelip 70 küsürler de aldım ve geçen de yanlışlıkla da 71.75 ten bana vermişti hatırlarsan
Ya enginim sorma
Ben yengeni ne zaman dinlemesem zarar ediyorum
Nasip degilmis diyelim
Ama kisada on tavan arka arkaya bekliyorum ne yalan soyleyeyim
150 eder
Ytd
-
Abi ben bugün de luksk ün 460 lotunu 86.25 ten sattım kaldı 1.5 k
-
Eğer pazartrsi sabahı eksi 2 ile 3 arasına giderse tepki verip tavana gider bence o arada belki biraz alırım
-

Originally Posted by
Webster
Odabasim fuatimin misafirinin kafasi kesilecekse bu is fuatima dusecektir
Anliyorum tuttugun dal kurudu diye bickinsin
Patlayacak yer ariyorsun
Bizide bitirdin orasi ayri😀😀😀😀
Su sarky a asik oldum odabasi ne dersin yuklu girsemm
Valla oynak beyim o kağıdın içini bilmem. Bakırcılar. Bakır iyi zamlandı son dönemlerde. Şirket güzel kâr açıklayabilir.
Çok ilginç dönemdeyiz bence. Baksana Tofaş 30 lirada yüzüne bakan yok. Geçen sene pandemi düşüşünde 25 liradan aşağısını görmedi bu kağıt kaldı ki 1 ay önce 38 liraydı.
Sizin daha ocağınıza incir ağacını önümüzdeki günlerde kadife alınca dikecemmm. Bu daha niyetlenmeydi
-

Originally Posted by
Tunç21
Abi ben bugün de luksk ün 460 lotunu 86.25 ten sattım kaldı 1.5 k
86.25 mi 76 olmasin o
Keske sattiginla dipten dalsaydin
Ytd
-

Originally Posted by
Tunç21
Eğer pazartrsi sabahı eksi 2 ile 3 arasına giderse tepki verip tavana gider bence o arada belki biraz alırım
Ya direk tavan acarsa?
-

Originally Posted by
Foçabeyi
Valla oynak beyim o kağıdın içini bilmem. Bakırcılar. Bakır iyi zamlandı son dönemlerde. Şirket güzel kâr açıklayabilir.
Çok ilginç dönemdeyiz bence. Baksana Tofaş 30 lirada yüzüne bakan yok. Geçen sene pandemi düşüşünde 25 liradan aşağısını görmedi bu kağıt kaldı ki 1 ay önce 38 liraydı.
Sizin daha ocağınıza incir ağacını önümüzdeki günlerde kadife alınca dikecemmm. Bu daha niyetlenmeydi

Odas???????
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri