Nasıl ama. Tüm yandaş kanallar ekrana veriyordur şimdi.
Printable View
palanın kafada bi hedef var. oraya kadar indiriyor..
kağıtlarda arkasından..
https://www.google.com/search?q=hekt...obile&ie=UTF-8
Hektas.!!!
Çekirge.!!!!:oleyo:
1 zıplar.!!!
2 zıplar.!!!
Kaşıkla verdiler.!!!
Kepçeyle aldılar.!!!
Keriz silkeleme .!!!
Buna derler.!!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Oh ne ala memleket!!!
Din tüccarlığı yapacağım diye akla mantığa bilime aykırı saçmalıklarla enflasyonu uzaya çıkar, sonra nasıl indirecekmiş açıklasın diye diğerlerine sorsunlar...
Gerçi geçenlerde üst düzey bir arkadaş da tam aynısını yapmıştı...
Ne güzel kafa vallahi...
Ben ....tım, siz temizleyin kafası... Daha da ileri gidip ama önce ne ile temizleyeceğinizi açıklayın ariel'le mi domestos'la mı sorgulaması...
ÖNS Altında ( xauusd ) deniz tabanına oturmuş sessiz modda bekleyen denizaltı formasyonu var, 1 saatlik grafik ve altlarında... üstten düşman gemileri geçiyor.
ver 20.000 aşağı.. hadi pala..
geçenlerde yaptın..
O zaman bulunduğumuz pozisyonları kaybetmemek için ne yapıyor muşuz??? Batırmaya başladık mı daha da batırmak için elimizden geleni yapıyormuşuz...
Bu günlerde bu tavana vuran populizmin sebebi de tam olarak bu...
Acelesi var bugün belli 6 gündür aynı seviyede tutuyordu ne olduysa bugün aceleyle düşüyor.
Taşınan Açıklarda artışlar olmuş, EREGL 5.4 AKBNK 6.1 YKBNK 7 EKGYO 5.7 mlyn lot taşıma olmuş, THYAO da 1.3 mlyn lotla tekrar en çok taşınanlar listesine girmeye başlamış,
https://r.resimlink.com/h8AqbvgTC.png
Dostum sen cumhuriyet rejimini hiç anlamamissin.
2023 tr önümüze başkanlık ve vekillik için adaylar gelecek. Bunlar arasından bize en faydalı olacak olani seçeceğiz. Ya da benim gibi cevabın benim yıllardır olduğu gibi hiçbiri ise oy vermeyeceksin.
Oy verme kriteri olarak ta önümüzde ki 5 yıl öncelikle ekonomi demokrasi alanında adayların planlarını seçmenin sorgulaması en doğal davranıştir.
tüm dünyayı görmezden gelip tutmaya çalışırsan böyle malın altında kalırsın...
palanane prensleri hekts sasada bile bişey yapamıyor... :)
yurtdısı n zaman döner merak ediyorum 2025 ? insanlar su ortamda hala mal da olmaları anormal batan zaten bekliyor alan da n umutla alıyorsa ..
momentumun peşinde koşup takılıp tökezlemektense , bit pazarına uğrayıp bir şeyler seçmek , uzun vadeli yatırımcılar için rasyonel doğru bir olgudur. kısa vade için ise şans senin yol senin yordam senin beceri senin kabiliyet senin her şey serbest.
Yeri gelmişken gundwane de katılmıyorum. Son yıllarda şiddetle yaşanan ekonomik sorunlar sebebi ile insanlar can havliyle kim rakip olsa diye oy verecek. Ciddi bir kitle bu durumda.
Ekonomik olarak reformlar yapılanma macbur söylediğiniz daralma yaşanacak ama sonrası devamlılığı gelirse iyi olacaktır bence. Ben reformların uygulanacağını ama taahhit ettikleri gibi erken seçim değil zamanjnda seçimle eski sisteme donulenecegini düşünmekteyim. Yoksa reformlar yapanın tam reformun sancıları yaşanırken, kaymağı yaşanmaya baslamadan seçime gitmesi bence intihar olur diye düşünmekteyim.
Kısa vadeli işler engelli koşu ya sen engele takarsın ya engel sana takar!
İlla ki takar..
Ortada bi düşüş yok, anca akşam pazarı ucuzluğu derim buna
Bank of England's Bailey tells pension funds they have 3 days to rebalance
Reuters
WASHINGTON, Oct 11 (Reuters) - Bank of England Governor Andrew Bailey told pension fund managers to finish rebalancing their positions by Friday when the British central bank is due to end its emergency support programme for the county's fragile bond market.
"We have announced that we will be out by the end of this week. We think the rebalancing must be done," Bailey said at an event organised by the Institute of International Finance in Washington on Tuesday.
İngiltere Merkez Bankası Bailey, emeklilik fonlarına yeniden dengelemek için 3 günleri olduğunu söyledi alarım veriyor......durumlar tehlikede....
☆Ingiltere döviz rezervi hızla azalıyor.
☆Ingiltere emekli fonları batabilir. Bu durum dünya finans sistemini daha da zor duruma düşürür.
☆ Tarihte ilk defa 10 yıllık japonya tahvilleri 3 gündür işlem görmedi.
☆ Dünya'da bono piyasasinda kriz var.
İngiltere Merkez Bankası Başkanı Andrew Bailey, emeklilik fonu yöneticilerine, İngiliz merkez bankasının ülkenin kırılgan tahvil piyasası için acil destek programını sona erdireceği Cuma gününe kadar pozisyonlarını yeniden dengelemeyi bitirmelerini söyledi.
uncuda lot artırdım.
Bofa spotu bastı, Viopta longlamıştır diyorum.