Sayfa 888/1001 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,097 - 7,104 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Oh ne ala memleket!!!

Din tüccarlığı yapacağım diye akla mantığa bilime aykırı saçmalıklarla enflasyonu uzaya çıkar, sonra nasıl indirecekmiş açıklasın diye diğerlerine sorsunlar...

Gerçi geçenlerde üst düzey bir arkadaş da tam aynısını yapmıştı...

Ne güzel kafa vallahi...

Ben ....tım, siz temizleyin kafası... Daha da ileri gidip ama önce ne ile temizleyeceğinizi açıklayın ariel'le mi domestos'la mı sorgulaması...
    Dostum sen cumhuriyet rejimini hiç anlamamissin.

2023 tr önümüze başkanlık ve vekillik için adaylar gelecek. Bunlar arasından bize en faydalı olacak olani seçeceğiz. Ya da benim gibi cevabın benim yıllardır olduğu gibi hiçbiri ise oy vermeyeceksin.

Oy verme kriteri olarak ta önümüzde ki 5 yıl öncelikle ekonomi demokrasi alanında adayların planlarını seçmenin sorgulaması en doğal davranıştir.

2. tüm dünyayı görmezden gelip tutmaya çalışırsan böyle malın altında kalırsın...

palanane prensleri hekts sasada bile bişey yapamıyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    https://www.google.com/search?q=hekt...obile&ie=UTF-8

Hektas.!!!

Çekirge.!!!!
    1 zıplar.!!!
    2 zıplar.!!!
    Kaşıkla verdiler.!!!

Kepçeyle aldılar.!!!
    Keriz silkeleme .!!!
    Buna derler.!!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    HEKTAS geldigi yere gider abisi sasa gibi

4. yurtdısı n zaman döner merak ediyorum 2025 ? insanlar su ortamda hala mal da olmaları anormal batan zaten bekliyor alan da n umutla alıyorsa ..

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    momentumun peşinde koşup takılıp tökezlemektense , bit pazarına uğrayıp bir şeyler seçmek , uzun vadeli yatırımcılar için rasyonel doğru bir olgudur. kısa vade için ise şans senin yol senin yordam senin beceri senin kabiliyet senin her şey serbest.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6. Yeri gelmişken gundwane de katılmıyorum. Son yıllarda şiddetle yaşanan ekonomik sorunlar sebebi ile insanlar can havliyle kim rakip olsa diye oy verecek. Ciddi bir kitle bu durumda.

Ekonomik olarak reformlar yapılanma macbur söylediğiniz daralma yaşanacak ama sonrası devamlılığı gelirse iyi olacaktır bence. Ben reformların uygulanacağını ama taahhit ettikleri gibi erken seçim değil zamanjnda seçimle eski sisteme donulenecegini düşünmekteyim. Yoksa reformlar yapanın tam reformun sancıları yaşanırken, kaymağı yaşanmaya baslamadan seçime gitmesi bence intihar olur diye düşünmekteyim.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    yurtdısı n zaman döner merak ediyorum 2025 ? insanlar su ortamda hala mal da olmaları anormal batan zaten bekliyor alan da n umutla alıyorsa ..
    dün yusif yusif hocanın yortubdaki vidyosunu izledin mi. heee bazen söylediği beğişiyorum dediği hisseler ertesi günüsaya köpürdüyor.
    al sana tüyöğ
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

8.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    VIOP30 endeksi ile spot piyasa manipüle ediliyor hissiyatı içindeyim...
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    işin hisseyle alakası yok.. vadeldeki iblis yön veriyor...
    isterse devre kestirir.. piyasa bu..
    .................

Sayfa 888/1001 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •