yekun tutmuyorsa lot altı hisseleri kuruma bağışlayın( banka - aracıkurum).tam net eşit dağıtılamıyorsa.
:drunk:
Printable View
yekun tutmuyorsa lot altı hisseleri kuruma bağışlayın( banka - aracıkurum).tam net eşit dağıtılamıyorsa.
:drunk:
3 günde bunlardan başka bir rakam telaffuz ettimmi ? etmedim
https://r.resimlink.com/FU3b5.jpg
şortu açıp, alaydınız 30.000 puanı...
baa niye kızıyorsunuz ? benmi diidm long açın deye
bende eczyt vardı en eski hesapta. lotaltı.
ikikere 1 lota tamamladı..bedelsizlerle. zaten tam 1 lot olmuyor. :he: 1,02 falan oluyor :drunk::drunk:
Yarın 9820 önemli. Altında saaatlik barlar başladıkça satış baskısını arttırırlar..
Bir çok hissede desteklere yakın..
Ereğli 65 cent desteğine geldi.
Tcell cuma yukarı kırdığı düşeni bugün geri gelerek yokladı.
Tkfen destekte..Enkai yükselen kanal desteğinde...Mgros destekte...
Başkaları da var..
Bim enteresan. 1 haftadır direnci de geçmiyor ama düşmüyor da...
Sn Bear_Bull, EMLAK, mert45, Maacit, Alper, Calibra.....
hepinize öncelikle teşekkür ederim. cevaplarınız ve yardımlarınız için...
Varlık sebebim, babam 10.12.2024 tarihinde kanser sebebiyle vefat etmiştir. Baş sağlığı dileyenlerden Allah razı olsun. Yaşanmış tecrübelerden faydalanmak için sorumu sormuştum. Hepinize tekrardan teşekkür ederim.
Not: Mesken olan ev, arazi, araç, para, hisse senedi gibi terekelerde işlemlerin hepsi farklı kurallarla yapılıyormuş. Veraset ilamındaki paylama ise bilinen feraiz ilmiyle yapılmıyormuş. Yaşayarak öğrenmiş oldum.
Allah rahmet etsin. Sabırlar dikiyorum @Yörük abi.
Bugün açıklanacak veriler ve öne çıkan başlıklar;
Yeni günde yurt içinde "Dış Ticaret Beklenti Anketi", haftalık para ve banka istatistikleri takip edilecek.
Yurt dışında Almanya'dan sanayi üretimi, Euro Bölgesi'nden perakende satışlar verileri öne çıkıyor. ABD piyasaları kapalı olacak.
Öne Çıkan Başlıklar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
TBMM Genel Kurulu'nda Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile Bazı kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmeleri düzenlendi. Teklif kabul edilerek yasalaştı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile düzenlediği ortak basın toplantısında, GKRY ve Yunanistan'a Kıbrıs'ta iki devletli çözüm konusunda çağrıda bulunarak, "Bu gelecek dün de bizi bekliyordu ama bu formülü hayata geçirmediğimiz için dünü kaybettik, geleceği bari kaybetmeyelim" dedi.
ABD Merkez Bankası'nın (Fed) 17-18 Aralık tarihli Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantı tutanaklarına göre, Fed yetkilileri enflasyonun bu yıl yavaşlamaya devam edeceği konusunda hemfikir olmakla birlikte, yeni Trump yönetiminden beklenen politikaların etkisiyle fiyat baskılarının yapışkan kalması riskinin arttığını da gördüler.
ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Gazze Şeridi'nde ateşkes anlaşmasına dair yaptığı açıklamada, "Orta Doğu'da bir ateşkes ve rehine anlaşmasına çok yakınız" dedi.
ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin Associated Press'e verdiği demeçte, Beşar Esad hükümetinin devrilmesinin ardından DEAŞ'ın yeniden büyük bir tehdit haline gelmesini önlemek için ABD'nin Suriye'de asker bulundurmaya devam etmesi gerektiğini söyledi.
Çad Dışişleri Bakanı Abderaman Koulamallah, devlet başkanlığı sarayını hedef alan 24 silahlı saldırgandan 18'inin öldürüldüğünü, 6'sının yaralı olarak ele geçirildiğini açıkladı.
Çin Ulusal İstatistik Bürosu'nun açıkladığı verilere göre, Çin'de Aralık ayında tüketici fiyat enflasyonu yıllık %0,1'e gerileyerek deflasyon endişelerini artırdı.
Çekişmeli bir müzakere sürecinin ardından Uluslararası Uzunyolcular Birliği (ILA) ve ABD Denizcilik İttifakı (USMX) 6 yıllık yeni bir ana sözleşme üzerinde geçici bir anlaşmaya vardıklarını duyurdular.
Avustralya perakende faaliyetleri Kasım ayında "Black Friday" satışları ve Noel öncesi yaygın indirimlerle desteklenerek artış gösterdi.
Goldman, Türk hisseleriyle ilgili tavsiyesini yükseltti
Goldman Sachs, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın aralık sonunda gerçekleştirdiği beklenti üzeri faiz indiriminin sağladığı desteğe işaret ederek, Türk hisse senetleri için tavsiyesini "piyasa altı getiri" den "piyasaya paralel getiri" düzeyine yükseltti.
Sunil Koul ve Tarun Lalwani'nin de aralarında bulunduğu stratejistlerin kaleme aldığı bir notta, "Faiz indirimleri Türk bankaları için marjlara ve karlılığa fayda sağlayacaktır, zira yükümlülükler genellikle varlıklardan daha erken yeniden fiyatlanıyor" denildi ve sektörün 2025 yılında hisse başına kâr büyümesinin yüzde 70'inden sorumlu olacağı öngörüldü.
MSCI Türkiye için değerlemelerin ucuz göründüğünü söyleyen stratejistler, "BIST-50 endeksinin bir parçası olan hisseler üzerindeki açığa satış yasağının kaldırılması "potansiyel olarak daha yüksek işlem aktivitesini/akışlarını katalize edebilir ve yılın başında momentumu pozitif tutabilir" dediler.
Banka, BIST-100 Endeksi'nin 2025 yılını 11.300 puandan tamamlayacağını tahmin ediyor. Goldman Tayland, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Meksika ve Brezilya hisselerinde "piyasa altı getiri" öngörmeye devam ediyor.
saatlerden de görüldüğü gibi ''işimiz varmış, o yüzden yokmuşuz demekki forumda... ''
longda sıkışmamışız ama, şortta 94380'den açıldıktan sonra 95040'a gidilmiş... 700 pips zarar ile, yatırılan paranın % 70'ini kaybetme durumu hasıl olmuş...
1 saat onunla uğraşmışız
Allah rahmet etsin. Sabırlar dikiyorum @Yörük abi.
Günaydın cemaat bol kazanclar
Başınız sağolsun sayın Yörük
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu takasa ragmen düşmesine şaşırdım!
VİOP günlük ve toplam
TEB ve YapıKredi long artırmış
BofA short azaltmış
Diğer long 59 bine düşmüş
https://r.resimlink.com/cEYAO.jpeg
EndksS topiğnde her sabah paylaşım yapılmaktadır
yanlış değil isem % 13 ediyor değil mi ?
1 senede % 13 :whistling:
bu İŞ YATIRIM'ın aklı ile alay etmektir... iş yatırım bu resti görür... herkeş % 130 a hazırlıklı olsun :yahoo:
130 deyince, petkimde 130 olur artık bu sene :kahkah:
zaten % 1'ini bugün yaptık... kaldı 12
İŞ YATIRIM
% 13 için 1 sene mal taşırmı la ? salakmısınız siz ?
eğer öyle birşey olsun, bütün hisseleri satar, gider pazarda limon satar :yahoo: daha iyi
Bloomberge çıkan analistlere bakın 1,5 ay önce söyledikleri ile şimdi söyledikleri arasında kelime oyunu dolu çünkü istiyorlarki biraz kalmış oyuncudan sağdan çıkmasın hayal satıyorlar ocakta yabancı bekliyorlardı şimdi yine gelmiyecek galiba diyorlar , faiz indirimi geldi piyasa baskısı ve siyasi baskı ile şimdi ocak şuabt yüksek gelicek yapışkanlık yapabilir deniliyor ,şimşek programının doğru işlediğini gösterme telaşında , soruyorsun hikaye ne faiz indirimi peki bilançolar ne olur 2 çeyrek sonra herşey düzgün giderse düzelmeye başlar deniliyor.Global nasıl orasıda FLU Trump ın boş bir konuşması ve Avrupanın daralması vs bir çok olumsuz oradada var, bugun rapaor geliyor 11300 bekliyor :)dediği doğru taze para yok ppf bozulursa yerli götürecek yabancı şuanda gelmicek işler yolunda giderse mayıstan sonra olabilir mi diyorum kendimce çok flu luk var garip bir sene olabilir diye düşünüyorum 2025 bu yüzden sepet en güzeli kendi adıma 2024 öyle geçirdim güzel kazançlar elde ettim kendi adıma.Bakalım hayırlısı önce sağlık sonra para diyelim.
evet teyorimize göre, bugünde ALDILAR endekisi
https://r.resimlink.com/s03C2.jpg
fakat HACİM AZ... bence yetersiz
güvenli bir AL diyemem...
the testere is loading...
MSB: TSK, Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygı göstererek, terörist grupların silah bırakmaması durumunda, sınır ötesi operasyonları sürdürme kararlılığındadır.
2025 de bırak Trumpı Putin bile risk bizim piyasa için suriye hikayesini onlar unutmadı vakti saati geldiğinde ya doğal gaz yada turist hikayesine kart açacak , hele Trumpla anlaşırsa bize daha agresif olabilir .
@EMLAK reyiz hayırlı olsun.
Tuborg'da "fiyat geçişi" yapmış. Senin 50 cl'lik ab-ı hayat da 85 kaat.
Bu hesapla alkolü, cuğarayı bıraksan 10 senede bi tane ISKUR alısın :evil:
EK: Sen Extra içiyordun galiba. Extra 105 TL olmuş. 7-8 senede alırsın.
BKZ: Mehmet Lightning was here... :kmk:
https://x.com/gazeteistiklal/status/1865366692068479427
katırcı bedri,
aynı 2 kurum yerini alıyor ilerleyen saatlerde satışına bakmak gerekli teb in fon olduğu söyleniyor .
vur-kaç piyasasına devam..
GARAN ı takip ediyorum..
132 yi geçerse L nefes alır ,endekste..
sadece şu gönderiyi okudum, başka tartışmaları okumadım
burada da (alıntılamış olsam, size cevap gibi yazmış olsamda ) kastım sadece kendi görüşümü yazmaktı
malumunuz, 1 senedir sizin gönderilerinize cevap vermem veya alıntılamam bir elin parmaklarını geçmez
üsttede de İŞ YATIRIM'dan dem vurduğum için
bir sonuç cümlesi mahiyetinde birşey yazdım.
ez cümle : kimse ile değil kendi kendimle konuşuyordum bu mesajlarda
zaten mavi kısımlarda, gerçeklik payı olmayan... tecahül-ü arifmiydi, edebi sanatlardan birini kullanarak, bozkurtdayu arkadaşı piste davet etmek idi :yahoo:
Petoş diyip durmayın Bozkurt reisim hünkârım intihar edecek nerdeyse 130 TL olmadı diye. Boyuna kızıyor paramı almadan şuradan gitmem diyi.
Bu arada foruma bu özellik yeni mi geldi?
Engelli listesindeki birinin gönderisinde "Yazıyı Oku" yu tıklayınca yeni sekmede açıyor.
Eskiden de böyle miydi?
Bu eurusd dönmeden cacık olmayacak galiba...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi