BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
İŞ YATIRIM
% 13 için 1 sene mal taşırmı la ? salakmısınız siz ?
eğer öyle birşey olsun, bütün hisseleri satar, gider pazarda limon satardaha iyi
Bloomberge çıkan analistlere bakın 1,5 ay önce söyledikleri ile şimdi söyledikleri arasında kelime oyunu dolu çünkü istiyorlarki biraz kalmış oyuncudan sağdan çıkmasın hayal satıyorlar ocakta yabancı bekliyorlardı şimdi yine gelmiyecek galiba diyorlar , faiz indirimi geldi piyasa baskısı ve siyasi baskı ile şimdi ocak şuabt yüksek gelicek yapışkanlık yapabilir deniliyor ,şimşek programının doğru işlediğini gösterme telaşında , soruyorsun hikaye ne faiz indirimi peki bilançolar ne olur 2 çeyrek sonra herşey düzgün giderse düzelmeye başlar deniliyor.Global nasıl orasıda FLU Trump ın boş bir konuşması ve Avrupanın daralması vs bir çok olumsuz oradada var, bugun rapaor geliyor 11300 bekliyordediği doğru taze para yok ppf bozulursa yerli götürecek yabancı şuanda gelmicek işler yolunda giderse mayıstan sonra olabilir mi diyorum kendimce çok flu luk var garip bir sene olabilir diye düşünüyorum 2025 bu yüzden sepet en güzeli kendi adıma 2024 öyle geçirdim güzel kazançlar elde ettim kendi adıma.Bakalım hayırlısı önce sağlık sonra para diyelim.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
MSB: TSK, Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygı göstererek, terörist grupların silah bırakmaması durumunda, sınır ötesi operasyonları sürdürme kararlılığındadır.
Yer İmleri