Sayfa 888/1005 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,097 - 7,104 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    yanlış değil isem % 13 ediyor değil mi ?

1 senede % 13

zaten % 1'ini bugün yaptı... geri kalan 200 gün ne yapacağız
    2025 zirvesine 700 puan gerekli bu raporuda piyasa %1 le kutluyor çünkü hikaye yok kendin pişir kendin ye bu yüzden diyoruz çocuk adam hala çıkmış bize laf yetiştiriyor.ınsıder borsası tamamen badem bofasıyla.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

İŞ YATIRIM

% 13 için 1 sene mal taşırmı la ? salakmısınız siz ?

eğer öyle birşey olsun, bütün hisseleri satar, gider pazarda limon satar daha iyi

3.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Goldman, Türk hisseleriyle ilgili tavsiyesini yükseltti

MSCI Türkiye için değerlemelerin ucuz göründüğünü söyleyen stratejistler, "BIST-50 endeksinin bir parçası olan hisseler üzerindeki açığa satış yasağının kaldırılması "potansiyel olarak daha yüksek işlem aktivitesini/akışlarını katalize edebilir ve yılın başında momentumu pozitif tutabilir" .
    Momentum demese iyidi

4.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Momentum demese iyidi
    Raporu bedri abiye mi yazdirmislar

5. Bloomberge çıkan analistlere bakın 1,5 ay önce söyledikleri ile şimdi söyledikleri arasında kelime oyunu dolu çünkü istiyorlarki biraz kalmış oyuncudan sağdan çıkmasın hayal satıyorlar ocakta yabancı bekliyorlardı şimdi yine gelmiyecek galiba diyorlar , faiz indirimi geldi piyasa baskısı ve siyasi baskı ile şimdi ocak şuabt yüksek gelicek yapışkanlık yapabilir deniliyor ,şimşek programının doğru işlediğini gösterme telaşında , soruyorsun hikaye ne faiz indirimi peki bilançolar ne olur 2 çeyrek sonra herşey düzgün giderse düzelmeye başlar deniliyor.Global nasıl orasıda FLU Trump ın boş bir konuşması ve Avrupanın daralması vs bir çok olumsuz oradada var, bugun rapaor geliyor 11300 bekliyor dediği doğru taze para yok ppf bozulursa yerli götürecek yabancı şuanda gelmicek işler yolunda giderse mayıstan sonra olabilir mi diyorum kendimce çok flu luk var garip bir sene olabilir diye düşünüyorum 2025 bu yüzden sepet en güzeli kendi adıma 2024 öyle geçirdim güzel kazançlar elde ettim kendi adıma.Bakalım hayırlısı önce sağlık sonra para diyelim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

evet teyorimize göre, bugünde ALDILAR endekisi

fakat HACİM AZ... bence yetersiz

güvenli bir AL diyemem...

the testere is loading...

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    İŞ YATIRIM

% 13 için 1 sene mal taşırmı la ? salakmısınız siz ?

eğer öyle birşey olsun, bütün hisseleri satar, gider pazarda limon satar daha iyi
    iş yatırımdaki malın kimin olduğunu hala bilmeyen salak varsa taşıdığını sanır birde oradan bak o mallar naci ile ellerinde kalan orta malı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. MSB: TSK, Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygı göstererek, terörist grupların silah bırakmaması durumunda, sınır ötesi operasyonları sürdürme kararlılığındadır.

Sayfa 888/1005 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •