ÝÞ YATIRIM
% 13 için 1 sene mal taþýrmý la ? salakmýsýnýz siz ?
eðer öyle birþey olsun, bütün hisseleri satar, gider pazarda limon satardaha iyi
Bloomberge çýkan analistlere bakýn 1,5 ay önce söyledikleri ile þimdi söyledikleri arasýnda kelime oyunu dolu çünkü istiyorlarki biraz kalmýþ oyuncudan saðdan çýkmasýn hayal satýyorlar ocakta yabancý bekliyorlardý þimdi yine gelmiyecek galiba diyorlar , faiz indirimi geldi piyasa baskýsý ve siyasi baský ile þimdi ocak þuabt yüksek gelicek yapýþkanlýk yapabilir deniliyor ,þimþek programýnýn doðru iþlediðini gösterme telaþýnda , soruyorsun hikaye ne faiz indirimi peki bilançolar ne olur 2 çeyrek sonra herþey düzgün giderse düzelmeye baþlar deniliyor.Global nasýl orasýda FLU Trump ýn boþ bir konuþmasý ve Avrupanýn daralmasý vs bir çok olumsuz oradada var, bugun rapaor geliyor 11300 bekliyordediði doðru taze para yok ppf bozulursa yerli götürecek yabancý þuanda gelmicek iþler yolunda giderse mayýstan sonra olabilir mi diyorum kendimce çok flu luk var garip bir sene olabilir diye düþünüyorum 2025 bu yüzden sepet en güzeli kendi adýma 2024 öyle geçirdim güzel kazançlar elde ettim kendi adýma.Bakalým hayýrlýsý önce saðlýk sonra para diyelim.
MSB: TSK, Suriye'nin toprak bütünlüðüne saygý göstererek, terörist gruplarýn silah býrakmamasý durumunda, sýnýr ötesi operasyonlarý sürdürme kararlýlýðýndadýr.
Yer Ýmleri