Yabuştur. Bankalardan verirsen iyi olur. Suyun içinde kaldık alüminyum.
Printable View
Bir haber gelecekte iyimi kötümü yakında çıkar kokusu:drunk:
73-76 arasına gelirse long denerim..
Ben aşağı hareket bekliyorum koç grubuna bütün arka bahçe tahtaları direniyor bım,thy,pgsus,aselsn,krdmd,eregl güzel bir organizasyon koç grubundaki fon satışları bitmeden bir bok olmaz zaten barutu az piyasanın.
teknik olarak 2.72 altı dün ilk kapanış oldu bugunde olursa günlük 2.58-2.60 bandı radarıma girer.
1 -1.5 ay önce ben ppf ile ilgili burada muhabbet açtığımda kchol 188 di , tvlerde enflasyon düşücek faiz inecek borsa ralli muhabbeti vardı , hatta özelden bazı arkadaşlar bu fiyatları kchol alamazsın diyordu şuanda 155 satışların nerede biteceğide belli değil şimdi benim gibi bir sürü fonlarda adam var orada parayı katladıkmı çok şükür , ve daha ucuza tahta almayı bekliyoruz işte burada zamanlama önemli 170-180- alanlar dolu çok düştü diye çünkü öyle yayınlar dolu piyasada şimdi doğru tahtalara bakın hisse alacaklar pandemi ile karıştırmayın bundan sonraki seneleri , daha zor daha ilgi takip isteyen borsa dönemleri benim gördüğüm.
o kedi buraya gelecekkk !!!!
:drunk::drunk:
çözüm süreci tek başına yetmez onun dışarki ayağı ne o önemli şöyle düşün Trump kimse ile birşey almadan diyalog kurmuyor suriye ve ırakta ypg açılımı buranın parçası olur ortaya karışık , Trump bizden istediğini alırsa halkbank gündeme gelir ,f35 ler gündeme gelir,not artırımı gündeme gelir , 1-2 anlaşma vs yani ortaya bir katalizör çıkar önemli olan ne isteyecek ne vereceğiz.
haydi desteğe..:kahkah:
Bozkurt,
ne diyorsun benim tahta 150 gelir mi 260 dan sattığımda 150 den alırım dediğimde goy goy vardı:)
Senin vereceğin momentumun:oleyo:
Elon Musk, Fort Knox'taki altın rezervlerini denetleyebileceklerinin sinyalini verdi.
Musk, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşımda, "Fort Knox'ta altın arayışı." ifadelerini kullandı.
Utah Senatörü Mike Lee'nin Kentucky'de bulunan Fort Knox'a girişinin engellendiğine dair bir paylaşımını da alıntılayan Musk, "Fort Knox'tan altın çalınmadığını kim teyit ediyor? Belki vardır, belki de yoktur. O altın Amerikan halkına ait. Hala orada olup olmadığını bilmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
Ayrıca Musk, bir başka paylaşımında ise "Fort Knox'un canlı video turunu yapmak harika olurdu." ifadelerini kullandı.
Öte yandan Kentucky Senatörü Rand Paul, hafta sonu, Musk'a Fort Knox'taki altın rezervlerini inceleme çağrısında bulunmuştu.
ABD Hazine Bakanlığının internet sayfasında yer alan bilgilere göre, ziyaretçi girişine izin verilmeyen Fort Knox'ta değerli metal rezervleri depolanıyor.
ABD Hazinesi'nin depoladığı altının neredeyse yarısı Fort Knox'ta saklanırken, mevcut altın varlığının 147,3 milyon ons olduğu kaydediliyor.
Bunlar denetim adı altında aşırmasalar.
Kozmik Oda aklıma geldi.
Mansur Başkan
@MansurBaskanxTr
Betimar Anket Araştırma Sahibi Gürkan Duman:
Mansur Yavaş Anketlerde Önde Çıkıyor.
Yapılan Araştırmalar Gösteriyor Ki Seçimi Kazanabilmek İçin, Türk Milliyetçileri Ve Muhafazakar Seçmenden Oy Almanız Gerekiyor. Bunada En Yakın İsim Sayın;
Mansur Yavaş @mansuryavas06
bımas,thy,pgsus,çelik,silah ne varsa bütün tuşlara basıyor tutmak için.:)
öptüm seni pala..:oleyo:
Petko yükselmezse endekiste yükselmez...Bence :drunk:
TIFIL abi atasözü :he:
21 üye 74 ziyaretçi var 1 aydır elinde thy,aselsn,pgsus,bım tutan varmı
son bi ralli... kısa ve öz.
:drunk::drunk:
eregl 16.80 den alınır mı ?
:drunk:
petkoş. 13 den...
şu duvarların memeleri olsa..
uu beybi
:drunk:
Beni suyuniçine atmıycağıdınız, :) önce solungaçlarım çıktı daha sona ayaklarım ve sonrada kuyruk, bi bakmışım timsah olmuşum :he:
Herkesi çekicem suyuniçine sonrada ham yabcam
https://i.hizliresim.com/ldottm4.gif
93-94 üstünde tekrar güçlenir long..
Ekgyo bilanço ne zaman bilen var mı?
39 puan hiç olmayan puandan iyidir..:oleyo:
xu100 9880 viop 135-140 seviyesi..9880 üstüne atarsa endeks 100 puanlık bir tobo 235 e götürür..ama 9880 üstünde kalması lazım..yoksa direnç olarak çalışır..takip edelim terste kalmayın..
dünkü düştüğü kadar milimetrik çıktı.
testere gibi testere. maşallah :Sad:
silkme mi koparma mı?
xu30 11.090 üstü koparmaya dönecek gibi.
çek tulumbayı çek çek çek..:halay: