Sayfa 887/1006 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 7,089 - 7,096 arası.

Konu: Viop LXII

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    73-76 arasına gelirse long denerim..
    soğutma sıvısı ve yağdanlığı hazır et bedri abi.

makina fena yanacak gayış kopmasın.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bir haber gelecekte iyimi kötümü yakında çıkar kokusu
    çözüm süreci son haberi olabilir iyi veya kötü bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ben aşağı hareket bekliyorum koç grubuna bütün arka bahçe tahtaları direniyor bım,thy,pgsus,aselsn,krdmd,eregl güzel bir organizasyon koç grubundaki fon satışları bitmeden bir bok olmaz zaten barutu az piyasanın.
    teknik olarak 2.72 altı dün ilk kapanış oldu bugunde olursa günlük 2.58-2.60 bandı radarıma girer.
    Akşam kchol bilançosu gelecek sanırım. E bozuk bekleniyor, o yüzden kapanışa kadar mokoko kchol'e

4. 1 -1.5 ay önce ben ppf ile ilgili burada muhabbet açtığımda kchol 188 di , tvlerde enflasyon düşücek faiz inecek borsa ralli muhabbeti vardı , hatta özelden bazı arkadaşlar bu fiyatları kchol alamazsın diyordu şuanda 155 satışların nerede biteceğide belli değil şimdi benim gibi bir sürü fonlarda adam var orada parayı katladıkmı çok şükür , ve daha ucuza tahta almayı bekliyoruz işte burada zamanlama önemli 170-180- alanlar dolu çok düştü diye çünkü öyle yayınlar dolu piyasada şimdi doğru tahtalara bakın hisse alacaklar pandemi ile karıştırmayın bundan sonraki seneleri , daha zor daha ilgi takip isteyen borsa dönemleri benim gördüğüm.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    selam gençler,71-36 kademe kısalar, 111'den verildi. biraz izleyeyim. bugün sanki kritik, ya 11.200 üstüne atıp uzatacak ya da 11.000 altını boyluyacak.
    hahhaha kısalar demişim longları kapadım yani. zaten anlaşılmıştır. kısa kollayacağım ama o yüzden şey olmuş.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt reisim hünkârımin küreden bakayım dedim perişan olmuş flu gözüküyor
    Puahahahhahsh
    Barnakla dedin, baane ben garışmam
    Aman dayucuğum dikkat et, sağ gösterip sol furucam
    Hamdım Piştim Yandım

o kedi buraya gelecekkk !!!!

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    helaaal kozalaklara ne diyorsun abey?
    ben çıktım ordan pek bildiğim bi kaat değil zaten altın gidiyor diye almıştım. püskevit ile theayede takılıyorum şu an.

Sayfa 887/1006 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •