15.80 geçilmeden asıl başladığını düşüşmemde benim radarlar güçlüdür.. :)
Printable View
kozal bırakıp kozaa-ipek daldılar gibi dilerim yanılmam..
Çok ky var. Birçok insan yazmıyor ben de son zamanlarda yazmaya başladım ve en eskilerdenim ne yazık ki. Artık gına geldiği için yazıyorum. Kuşlu site ve diğer forumlar zaten bayağı hareketli. Ky satmıyor 1 2 silkeleme ile olacağını sanmıyorum. Artı birçok insan da 14 15 üstünde gerçek yükselişin başladığını görmek istiyor alış için.
Uzun aradan sonra bugun saglam durdu, iyi mal topladılar
LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Minimum 14.70 ler geçilmeden bir cacik olmaz...
Ben mi yanlis goruyorum Biri etheryum ile ioeke Grafigine baka bilir mi. Noktasi virgulune grafikleri ayni
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f945297d90.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8eb532987a.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İpekteki bankof gibi İnvesting te seni kafalamış, yeniden bak 2 grafiğin birbiriyle alası yok LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasa İpeke'de 14.70'ler geçilmeden son 10 ayda olduğu gibi sadece bugün al-yarın ver modda devam edileceğinin farkında olmalı ve kağıdın altına yatmaktan vazgeçmeli, aksi takdirde bir 10 ay daha bu hareketlerin devam etmemesi için hiç bir sebep yok...
Sessizlik ve sakinlik gerekiyor artık, yoksa ütülmeye devam....
Yatırım tavsiyesi değildir...
NE KADAR NAZLANDIN...13.70 üstü kalabilirse ümitlenebiliriz.
Bu sefer herkesi yanıltacak gibi..
LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hay maşallah...
Madenlerde bitcoin mi buldu bunlar ha?
[emoji1][emoji1][emoji1]
LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
işlem hacmine baya iyiler,para girişinde grup kozaa-ipek iyi...dilerim devamı gelir...BOF iyi süpürüyor..
Bendeki pasta gayet güzel , framboazlı gibin.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...df43aefb8a.jpg
[QUOTE=philosopher;5154818]Bendeki pasta gayet güzel , framboazlı gibin.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...df43aefb8a.jpg
LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOT
Diğer alan kısmında 1 milyon olmuş. Satan ky alandan çok gözükse de adamlar bana hiç güvenmiyor artık. Psikopat şizofren ettiler resmen. İnşallah yukarı sürmeye devam eder.
Bizden etkilenipte kimse satsın istemeyiz tabii. inşallah devamı gelir diye ümid ediyorum. Gelmezse de beklemeye devam kaldığımız yerden .
Coğu ky sattı ama 14,5 ile herkesi yanılttı cok guzel kapadı.. LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 liradan tutuyorum bakmıyorum bile 25 geçsin konuşalım...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son pasta güzel
Borsadakilerin çoğu kuşlı sitenin üstadlarının dediklerine göre hareket ediyor. Adam aldım diyor diğerleri de şirketi tanımadan hareket ediyor ne yazık ki. Olan bizim gibi uzun zamandır bekleyenlere oluyor. Bu hisse en fazla analiz kasılanlardan. Tahtacı kuşlu sitenin üstadları fena ezdi formasyonlara uymayarak.
Kozal gibi değerini bulduruyorlar, kozaa da iyi gitmiş. Bence olması gereken bir hareket
Açığa satış hayırlı olsun. Bizi yayık ayranı gibi çevirip duruyorlar sıra sizde kardeşlerim [emoji23]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bist 50 açığa satış geldi , hacim ve yükselişimiz artarak devam etsin inşallah.
Bugün hepsi sussun ipeke konuşsun , 15.95 olsun inşallah...
Merril dün aldığı 2.088 lotun 1800ü sattı 288k kaldı. Maliyet 10.36 güzel kar..
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
hadi ipek kız meydan senin çok süründün..
kozal sayfasında 80 itibarı ile yazmaya başladım çünki hisse aldığım topikte yazarım..belli bir süre sonra kozaa ve ipeğe geçiş yaptım dedim...kozal azaltarak...bir arkadaş bura spek doldu deyince orada son yazımı yazarak vedalaştım...ipek topiği ara ara yazacağım yer artık..keşke spek olacak kadar bol paramız olsa kaldı ki spek işi gücü bırakıp bol bol yazacak çok gülünç..
Bana dua edin cuma sattım ipeği de tavan gördünüz :)
Adamların elinde kimde kaç lot var TC bilgisine kadar var baksanıza yıla yakındır elimde hisse,hep baskı hep baskı başka bir şey yoktu, ben vereyim bakayım dedim ertesi gün tavan geziyor.
Siz ne dersiniz?