Sayfa 891/964 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 7,121 - 7,128 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    14 üstüne atmadan inanmam bofasına falan
    14 üstü kalıcı olsun zaten alım için bekleyen çok

LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    15.80 geçilmeden asıl başladığını düşüşmemde benim radarlar güçlüdür..
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

2. kozal bırakıp kozaa-ipek daldılar gibi dilerim yanılmam..

3.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Yılan hikayesine, şehir efsanesine donmus bir konu bu da, aynen İpeke nin 1-2 kuyu ile anlı şanlı petrol şirketi sanılması gibi...
    İpeke ye gaz muhabbeti ile atlayan çok oldu. Kağıtın şu anda sürünmesinin sebeplerinden birisi de bu gaz muhabbeti oldu.

4.  Alıntı Originally Posted by coming_soon Yazıyı Oku
    İpeke ye gaz muhabbeti ile atlayan çok oldu. Kağıtın şu anda sürünmesinin sebeplerinden birisi de bu gaz muhabbeti oldu.
    isteseler iki silkelemeye bitirirlerdi..BOF bu günki gibi devam ederse güzel olacak...çok ky olsa mutlaka topik hareketli olmazmıydı??

5.  Alıntı Originally Posted by firtina55 Yazıyı Oku
    isteseler iki silkelemeye bitirirlerdi..BOF bu günki gibi devam ederse güzel olacak...çok ky olsa mutlaka topik hareketli olmazmıydı??
    Çok ky var. Birçok insan yazmıyor ben de son zamanlarda yazmaya başladım ve en eskilerdenim ne yazık ki. Artık gına geldiği için yazıyorum. Kuşlu site ve diğer forumlar zaten bayağı hareketli. Ky satmıyor 1 2 silkeleme ile olacağını sanmıyorum. Artı birçok insan da 14 15 üstünde gerçek yükselişin başladığını görmek istiyor alış için.

6.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Kâğıda karadeniz gazi haberi ile dolusan bir ton KY den sonra, son 2-3 aydır da ucuz kaldı diye dolusuluyor...

Twit atılan site, gitmiyor diye ipekeye her gün ağız dolusu küfreden bir ton adam ile dolu...

Ve her gün yenileri ekleniyor...

Temel kurala göre KY nin dolustugu hisse genelde yükselmez.

Buna bir de bu borsanın en KY sevici, en o. cocugu tahta yapıcısının bu tahta yapıcı olduğu gerçeğini eklersek...

Piyasa bu kağıdin altına bu şekilde yattikca bu olası çıkış hikayesi yarin olabileceği gibi 5-6 ayı da bulabilir.

Nasıl olsa spek ve tayfası her gun başka kağıtlarda %8-10 yapmaya devam ediyor.
     Alıntı Originally Posted by coming_soon Yazıyı Oku
    Bunu önceden belirtmiştik coming soon...

7. Uzun aradan sonra bugun saglam durdu, iyi mal topladılar

LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 891/964 İlkİlk ... 391791841881889890891892893901941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •