Ustad veysel bey 6 ay sonunda mk kaci vaaddediyor?
Printable View
kesin olmamakla birlikte bu tür fonlar, kendilerini sadece bir hisseye odaklayamazlar, üstatlar daha iyi bileceklerdir ama olası spekülasyonları falan önlemek için bu işlerin kuralları vardır diye düşünüyorum. ayrıca mantıken de bir fonun kaderi, tek bir hisseye bağlanamaz. oldu ki bu günden itibaren yoğun satışlar başladı, ne olacak o zaman? böyle bir hatayı profosyonellerin yapacağını düşünmüyorum. zaten belli dönemlerde bu fonun da eksi yazacağını Veysel bey de söylüyor. ama en az 6 ay ve üzeri vadelerde düşünürseniz Allah'ın izniyle sizlere mahcup olmayacağımızı düşünüyoruz diyor.
aslında cuma günü ben bu konudan bahsedipp gpg'nin böyle bir sayfasının olduğundan ve kendilerinin de açmalarının tanıtım için güzel olacağından bahsettim. böyle bir şeyi ilk defa duyduğunu ve pazarlama bölümüyle ve hukuk departmanlarıyla özellikle hukuksal açıdan bir sorun olup olmayacağının araştırılması gerektiğini ve sorun olmayacaksa güzel bir öneri olduğunu söyledi.
arkadaşlar, veysel beyin söylediği, fonun düştüğü günler de olacaktır, borsa düştüğü halde artı yazdığı günler de olacaktır. lütfen her ne olursa olsun dikkatli olalım. yazdıklarım yüzünden kimsenin bir kuruş dahi para kaybetmesini istemem. bu fon, sonuçta risk seviyesi değerlendirmesinde yüzde 50'den fazla puan almış, yani riskli yatırımların ağırlığını artırmayı göze alanlar için geçerlidir. ytd.
Webster dan devrim gibi bir hizmet
Vakif vk6 ve vk11 alan dostlar getiriyi merak ediyorsa
Aksam 18 de bu linke tiklayarak bakabilirler...fiyatlar o saatte guncellenir...
https://subesizbankacilik.vakifbank....tirimFonu.aspx
AAL fonu için kimse yorum yapmamış. Kesin fonda var bir çapanoğlu. Anladım ben. ☺
Tr 2 yıllık tahvil 17,23 16,18 6,49 17,23 17,23
Kısa vadeli borclanma fonunda olan varsa kaçsıın :oleyo: (ytd)
amaç, mevduğata göre çok iyi ve yüz güldürecek getiri elde etmek diyor ama net rakam telafuz etmemiz doğru olmaz, yasalara da uygun olmaz diyor. bana "siz ne kadar getiri beklentisinde olursunuz? dedi. ben de en kötü mevduğatın net şekilde üzerinde olmasını dedim. böyle düşünüyorsanız bu fona gönül rahatlığıyla yatırım yapabilirsiniz, dedi. ama her ne olursa olsun. riskli bir enstromana bütün paramızla dalış yapmama taraftarıyım. kademeli giriş yapıp olası düşüşlerde maliyet düşürmek en doğruusu. asla ytd
kesinlikle net rakam telaffuz etmiyor. ama mevduğata göre belirgin şekilde iyi olması noktasında oldukça ümitliyiz diyor. Allah'ın izniyle size mahcup olmayız, diyor
şu an itibarıyla listemizin 3. sırasında olduğunu düşündüğüm YFV, olası tahvil faizi yükselişlerinden etkilenebilir mi acaba? bu gün bir miktar alış düşünüyordum. ne dersiniz dostlar?
fiba banktan tefas fonlarını almaya çalışıyorum fakat hata verip duruyor.
bu sorunu yaşayan başka forumdaş var mı?
Abiler tcd bugün alis emri versem yarının fiyatıyla mi alırım yoksa bugünün fiyatıyla mı satar ?
Teşekkürler .
nihayet görüşme sağladım. kira sertifikalarının da tahvile benzer yönleri bulunduğundan tahvil faizlerindeki yükselişlerden etkileneceğini söylediler. hazirandan sonraki getiri artışıyla ilgili de faiz düşüşlerinin yanı sıra fonun yüzde 20'lik bir kısmıyla zaman zaman altın gibi farklı faizsiz yatırım araçlarında küçük işlemler yapılarak performansın artması yönünde işlemler yapılabldiğini belirttiler.
İlk eksi geldiginde yada art arda iki kez onbinde 5 alti getiride yfv den cikarim
Hafta sonu kötü bir getiri yaptı yfv aynen, gram altındaki yükseliş devam ediyor tahvil faizlerindeki götürüyü kapatabilir diye düşünüyorum, yine öst içerikli fonlara mı geçeceğiz anlamadım ppf ler de çok düşük tek iyi taraf benim için doların yükselişi portföyde yüzde 35 dolar var.
tzt yi de sattım ,ppf de devam edecegim bir muddet ,ortalık sakat