Sayfa 894/1001 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,145 - 7,152 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bir ara en kötü performans gösteren PPF idi. Şimdiki getirileri takip etmiyorum ama bir değişiklik yok gibi
    Sizin yorumunuzu beklemiştim, teşekkür ederim

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ben de oyle dusundugum icin bir 50 k daha cakmaya karar verdim
    acizane olarak temkinli olun derim, risk arttıkça getiri de artar ama borsadaki büyük düşüşlerden illa ki etkilenebilir, belki de etkilenmez ayrı mesele ama her zaman en kötüyü de düşünmekte fayda var.

3. şu an itibarıyla listemizin 3. sırasında olduğunu düşündüğüm YFV, olası tahvil faizi yükselişlerinden etkilenebilir mi acaba? bu gün bir miktar alış düşünüyordum. ne dersiniz dostlar?

4.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    şu an itibarıyla listemizin 3. sırasında olduğunu düşündüğüm YFV, olası tahvil faizi yükselişlerinden etkilenebilir mi acaba? bu gün bir miktar alış düşünüyordum. ne dersiniz dostlar?
    YFV'de Haziranda başlayan bir yükseliş var öncesi pek iyi değildi. Hazirandan itibaren faizlerin düşüşü etkili olmuş olabilir getiriye ama hiç bilmediğim ve takip etmediğim kısım kira sertifikaları. Fon yönetiminden bilgi almak yararlı olabilir.

5. fiba banktan tefas fonlarını almaya çalışıyorum fakat hata verip duruyor.

bu sorunu yaşayan başka forumdaş var mı?

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    YFV'de Haziranda başlayan bir yükseliş var öncesi pek iyi değildi. Hazirandan itibaren faizlerin düşüşü etkili olmuş olabilir getiriye ama hiç bilmediğim ve takip etmediğim kısım kira sertifikaları. Fon yönetiminden bilgi almak yararlı olabilir.
    Hafta sonu kötü getirmiş, ya patladı yada onu da kuruttuk

7.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Sizin yorumunuzu beklemiştim, teşekkür ederim
    AAL'nin fiyatları zamanında açıklanmadığı için(benim listeyi çektiğim saatlerde) onu listeden çıkarmıştım
    Şimdi ekledim tekrar
    Fiyat olmadığı durumlarda ortalama/en iyi tablolarında yanlış sıralamaya sebep oluyor bilginiz olsun

8.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Hafta sonu kötü getirmiş, ya patladı yada onu da kuruttuk
    kaptaki iletişim bilgilerinden sorayım dedim, yarım saat uğraşmama rağmen bir muhatap bulamadım. o ona aktarıyor, öteki berikine, beriki de bir başkasına. uzun uzun müzik ziyafeti oldu benim için.

Sayfa 894/1001 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •