S400 ler hangara çekilirse,
hepsini kakalayabilirler.
Printable View
Ek 23662
Şarj kablosu ömür boyu garanti
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Hay Allah ..sabah sabah ,😉
Yanlış anlama olmuş pardon
Sultan İkinci Bayezid yani dedesi
Yav dediğim o bu şu veya oncular şuncular buncular vs de değil
Ne Milliyet ne inanç ikisiyle alakası yok
Kendini dolaylı olarak birazda sermayeyi kollamayla alakalı
Mademki Bura bi borsa forumu ya
Ventura capital girişim sermayesi ile alakalı
O dönem biz ve İngiliz ufak bi meblağ harcamayıp proje ortaklığından imtina edince ispanyola kalmış koca kıta g.amerika
Venture capital i de sonra büyük bi alan sermayesine döndürmüş ispanyol meyhanesi
Getirmiş Madrid e Sevilla ya kasaya kitlemiş binlerce ton Altını gümüşü ispanyol
Euro parası kullansa dahi şu an kendi hazinesini ona (Avrupa ya) ortak etmiyo .orası da ayrı
Taa o dönemden bedavadan sermaye yapmış
O dönem akıllı olaydık da bizim olaydı **ordaki zenginlikler** işin ikincil kısmı e tabi gönül isterdi haliyle
Ama tabi Sürekli imkansızlık diye ağlıyo olmanın neye faydası var? İmkan ayağına gelmiş kullanaydın işte şutu çekeydin meşin yuvarlağa :)) fırsatları böyle dep dep sonrada onu da isterem bunu da isterem.
İlk kısım venture capital risk e edebiliceğin meblağla tabiri cayizse voliyi vurma Hoş fırsatçılık adetim ve anlayışım olmasada , bazen öyle dönüyo kapitalizm demekki
Allah Allah ilginç ya ben mi dedim christopher colombus a. Ödeme yap ortak ol yapma ortak olma diye ben napayım parayı veren düdigi öttürtür vimiyende bahar uzah uzah o kadder basit kapital sistem peraylan döner:-))
E o da bedava çalışçak hali yok o mantıkla
He he bekle herşey bedava olucak
https://twitter.com/bashantra/status...016902144?s=21
https://i.hizliresim.com/AOM6j0.png
Bu ogretmenlere Ataturk'un manevi sahsiyetine hakaret sucundan derhal dava acilmalidir....Tam bir rezillik...
Ataturk vicdani hur akli hur bir nesil yetistirmek icin mucadele ederken birde bunlarin cocuklara ogretmeye calistigi zihniyete bakin.....Bir misyon, bir anlayis bu kadarmi carpitalarak ozunden ve hedefinden saptirilip uzaklastiriliyor.
Bunlar sirkte Cubbeli Ahmed hoca denen din tuccarini bile gectiler.
Eğer bunu paylaşan kişi,adıyla soyadıyla ben ,şu-şu öğretmen bu tarihte çocukları bu şekilde yönlendirdim diye belirtmediyse ve burada paylaşan kişi bu görseli(muhtemel alçak bir trol hesabından alıntıdır) kaynağından emin değilse,Kesinlikle kötü niyetli kullanılan bir görsel,öğretmen ve çocuklar hazırlık yapıyor,o çocukları orada başka bir iş yapıyor gibi göstermek en iyi niyetle söylüyorum;yanlış yorumlamadır,daha ilerisini siz boşlukları doldurarak söyleyebilirsiniz,çok değil bir kaç ay evvel ,alçakça photo-shop hileleriyle,Ortaköy Sahilde yoga yapan insanları alıp,anıtkabir de puta tapanlar olarak servis etmişlerdi.
Muhtemelen 19 mayıs vs gösterisi yapan çocukları photoshoplamışlar...
Paylaşımı yapan arap g. Yalacıyısı çünkü
Bi tanesi de (BARTIN il milli eğitim müdürü) Noel Babaya takmış...Tüm öğretmenlere hakaret etmiş...Bu adamın resminin ne işi var okulda diyip...
benim anladığım 10 kasımda yapılan bir gösteri şiir okuyorlar çocuklar oraya geliyor ve altında ölümüne ağlıyorlar gibi bence de hoş olmamış hep söylerim Atatürk ü yas içind edeğil gururla onurla başı dik oalrak anmak çok daha mantıklı
bırakın salya sümük ağlaşanlar başkaları olsun.
Atatürk arkasından ağlanacak adam olmasın onurla gururla saygıyla sevgiyle anılan adam olsun
Fotonun şop olma ihtimali de var, aşağıdaki 3 öğrencinin süsleri bağlamak için eğilmiş olma ve tam açıdan çekildiği için secde ediyormuş gibi görünmesi ihtimali de var.
Bir şop da benden. Moruk müdürüme selamlar.
https://i.resimyukle.xyz/eLbWKA.png
hayır fotoşop değil bir daha söylüyorum şiir okunuyor ve çocuklar tek tek gelip o kağıtları çekerek orada ağlıyorlar tapınma değil ağlama hareketi var ve gereksiz
paylaşan hıyar adam gibi yazmamış amacı trollemek
Oralet amirim selamlar açıkhava fotoğraflarında düşen gölge üstünden gidip fotoşop tespit ediliyo da
şimdi burda bana sanki o kuşakları Rehgarenk basamağa raptiyeliyo çiviliyor gibi geldi ordaki vaziyet . Genede dikkat verip bakmadım cep tel. ekranı ufak biraz
Aynen ben de öyle gördüm...O Atatürk ilkelerini temsil eden kuşakları yere sabitlemeye çalışıyor çocuklar...Ayaktaki 4. de birazdan aynı pozisyonu alacak basamağı aşağı inip...
Denizbank gm ateş: Tcmb'nin faiz indiriminde daha yeri var
12 - 12,50% seviyesine çekebilirler gibi görünüyor.
denizbank g.müdürü ile eski ziraat bankası g.müdürü şimdinin bankalar birliği başkanı aydın ı birbirine çok benzetiyorum.. iktidarın hoşuna gidecek açıklamalar yapıyorlar fırsatını buldukça..
13 Kasım Çarşamba 11:51 BORSA İSTANBUL/ATİLLA: FX SWAP PİYASASI GÜNLÜK 2 MLR DOLARI AŞAN HACME ULAŞTI
13 Kasım Çarşamba 11:51 BORSA İSTANBUL/ATİLLA: ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE YENİ DÖVİZ KONTRATLARI BİLGİSİNİ VERECEĞİZ
13 Kasım Çarşamba 11:50 BORSA İSTANBUL/ATİLLA: YENİ FAİZ TAKASI ÜRÜNÜNÜN BİLGİSİNİ PAYLAŞACAĞIZ
Aydın bi ara da Halkbank GM si idi...
dün haberlerde vardı.. "eğitim, sağlık, çocuk, tatil, araba, eğlence ve tüketim" gibi alanlarda tasarruf etme alışkanlığını kazandırmak için hükümet aynen BES sisteminde olduğu gibi devlet katkısı vermeyi planlıyormuş, bu alanlarda bankalar üzerinden yapılacak tasarruflara..buna benzer bir uygulama mevcut devlet katkılı konut hesapları.. anlaşılan konsepti yaygınlaştıracaklar..
discretus'un bakış açısı bunun tamamen bullshit bir saçmalık olduğu.. her zaman minimum bürokrasi ve işlem taraftarıyım.. basitlik.. yalınlık.. temeller (fundamentals)..
sen bir taraftan mesela yeni vergi tasarısında konaklama vergisi al vatandaştan , sonra yeni bir düzenleme ile bunu sözde teşvik kapsamına al.. madem destekleyeceksin tasarrufu, neden konaklama vergisi gibi bir saçmalık uyguluyorsun..
bu tür aptalca uygulamalar ile "iki noktadan bir doğru geçer" tarzı basit akış diyagramları yerine milyon tane farklı yolun olduğu bir sürü birbirini baltayalayan uygulama aynı anda devrede oluyor.. bu nedenle gerek vatandaş gerekse yatırımcılar öngörülebilir olmadığı için bir çok yatırm veya tasarruf kararından vazgeçiyor..
çare basit.. yalınlık.. basitlik.. temeller (fundamentals).. vergi sistemini yeniden düzenle, yüksek kölelik vergilerini düşür ve herkesten alınmasını sağla.. piyasa yolunu bulur..şu anda amaçlanan vatandaş bir kaç yıl parasını kullanmadan bankada tutsundan öte bir şey değil.. neden yapsın ki bunu? zaten elinde para kalmıyor.. tatile giden de zaten parasını biriktirip gidiyor, tasarruf yapıyor yani.. şimdi buna bile vergi koyuyorsunuz "konaklama vergisi" adı altında.. absürt..
20.00 Karşılama
20.30 a kadar eşleri ile basına açık görüşme
21.00 Yüzyüze görüşme ve ardından çalışma yemeği
23. 10 Ortak basın toplantısı
23.45 Ziyaretin sona ermesi
Euro mevduata 0.10 temdit teklifi nedir yahu .
bu oranla mevduat yapan var mıdır yahu
Ben olsam para keserim 0.1 cok bile vermis :kahkah:
Senin konun discretus...İlginç tespit ve uyarılar var...Senin de zaman zaman dile getirdiğin...
TÜSİAD'dan yeni vergi düzenlemesine itiraz !!!
https://www.birgun.net/haber/tusiad-...-itiraz-276072
evet.. bence çok nazik davranmışlar tesbitleri yaparken.. :) kullandıkları dil çok naif, sanki hukumet normal şartlarda çok iyi niyetliymiş gibi bir varsayım var sanki..
baştan sona saçma vergilerle gemiyi yüzdürmeye çalışıyorlar.. bunlar saçmalık yaptıkça daha çok vergi alabilecekleri dinamik ve canlı bir ekonomik ortamı da engelliyorlar..insanlar hem harcamalarını hem de yatırım kararlarını erteliyor veya yurtdışı seçeneklerini düşünüyor..bu ise vergi gelirlerini düşürüyor ve bu sefer yine manasız yeni vergiler koyuyorlar azalan gelirleri telafi için.. fasit daire..