hayır fotoşop değil bir daha söylüyorum şiir okunuyor ve çocuklar tek tek gelip o kağıtları çekerek orada ağlıyorlar tapınma değil ağlama hareketi var ve gereksiz
paylaşan hıyar adam gibi yazmamış amacı trollemek
bir halt olacağı yok.
Oralet amirim selamlar açıkhava fotoğraflarında düşen gölge üstünden gidip fotoşop tespit ediliyo da
şimdi burda bana sanki o kuşakları Rehgarenk basamağa raptiyeliyo çiviliyor gibi geldi ordaki vaziyet . Genede dikkat verip bakmadım cep tel. ekranı ufak biraz
Aynen ben de öyle gördüm...O Atatürk ilkelerini temsil eden kuşakları yere sabitlemeye çalışıyor çocuklar...Ayaktaki 4. de birazdan aynı pozisyonu alacak basamağı aşağı inip...
Denizbank gm ateş: Tcmb'nin faiz indiriminde daha yeri var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
12 - 12,50% seviyesine çekebilirler gibi görünüyor.
denizbank g.müdürü ile eski ziraat bankası g.müdürü şimdinin bankalar birliği başkanı aydın ı birbirine çok benzetiyorum.. iktidarın hoşuna gidecek açıklamalar yapıyorlar fırsatını buldukça..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri