Okumuyorsunuz galiba, ben vazcaydim.
Printable View
Türk ordusu İdlib'deki Rus Hava Kuvvetleri uçaklarına ateş açtı. Bu olayı olay 24 TV kanalı Rusya 24 tarafından bildirildi. Muhabirlere göre, Ankaralı militanlar ve ordu özellikle havacılığı bombaladı.
Kafa gitti, bu da Rusça bir yerden...
Amerikan Büyükelçi:Umarım Cumhurbaşkanı Erdoğan bizim onların geçmişte ve gelecekte ortakları olduğumuzu görür ve S-400'ten vazgeçmeleri gerekiyor"dedi.
Kaynak :odatv
Ekşi yine gitti aq!
Hatay Valisi'nden yeni açıklama: İdlib'de şehit sayısı 29'a yükseldi, 36 yaralı var
Maalesef yazdığım gibi, yavaş yavaş revize ediyorlar % 320 AMK.
ortadogu batakligi mi deniliyordu oralara?
https://www.linkpicture.com/q/Screen...3040_Brave.jpg
Rus sitelerine kaldık, bizim konvoymus ve gündüz?
Allahim sen sehitlerimizin kanini yerde birakma buna sebep olanlarin canini misliyle yakarak al.
https://youtu.be/gN_lZKBSOAQ
Kara günde, iyi haber.
Nasilda guluyorlar seviniyorlar ama iste din kardeslerimiz
Hatay Valisi Rahmi Doğan, İdlib'deki hava saldırısında şehit sayısının 33'e yükseldiğini bildirdi.
Hatay Valisi Rahmi Doğan: "(İdlib'deki saldırı) Hastanelerdeki yaralı askerlerimizin hayati tehlikesi bulunmamaktadır"
Aniden vefat mı etmiş bu yaralılar, bir hekim baksa bu yaşamaz der, tövbe be yahu...
Reuters 3 saat once 34 demisti zaten.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar 6.22 ye gidiyor
Nedenini bilen varmi?
Değerli forum okur ve yazarları ;
Hiç değilse bu kara günde daha az ve seviyeli paylaşım yapalım. Hepimiz her şeyi biliyoruz. Çaresini de biliyoruz. Lakin, bugün olanlar, gidişat tek tek hepimizin geleceğini derinden etkiliyor. Bağırmakla, isyanla dert bitmez. Şehitlerimiz ruhuna dua edelim ve onların anılarına saygı gösterelim. kavga zamanı değil.
Çocuklarımızın ruh sağlığı için tv. ler den uzak tutmak gerek. Bizim gidecek başka vatanımız yok. En aranan bilim adamı da olsanız , en küçük tartışma da ''Sen Türksün defol '' der ve kovarlar diğer ülkelerden. İç siyaset başka bir şey, dışa karşı birlik başka bir şey.
SPK: 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun (SPKn) 1 inci maddesi çerçevesinde, sermaye piyasalarının güvenilir, şeffaf, istikrarlı bir ortamda işleyişinin sağlanması ile yatırımcıların hak ve yararlarının korunmasını teminen, SPKn'nun 128/1-(a) maddesine dayanarak, Borsa İstanbul A.Ş pay piyasalarında 28.02.2020 tarihinde;
1. Açığa satış işlemlerinin yasaklanmasına, gün içinde açığa satış tuşuna basılmadan yapılan ve aynı gün içinde kapatılan pozisyonların da söz konusu yasak kapsamında olduğu hususunda yatırımcıların ve yatırım kuruluşlarının bilgilendirilmesine,
2. Kurulumuz kararına uyumun kontrol ve takibinde sorumluluğun yatırım kuruluşlarında olduğunun hatırlatılmasına karar verilmiştir.
Dostum yazdıklarının hepsi doğru, bir tek yanlış yok. Ama şimdi nasıl aynı gemideyiz diyen siyasetçiye itibar edeyim. Ben milletimle, halkımla, askerimle aynı gemideyim; siyasetçiyle, sermayeyle, ruhban sınıfıyla değil.
Ama söylediklerine bir şey demiyorum. Doğru.
ortalık yangın yeri valla..resmen savaş var. işler iyice kızışacak Abd veriyor gazı..
Suriye'nin İdlib kentinde TSK unsurlarını hedef aldığı ve 33 şehit verdiğimiz saldırının ardından Türkiye'nin sınır kapılarını açtığı iddiası Suriyeli mültecileri harekete geçirdi. Yunanistan'a gitmek isteyen düzensiz göçmenler sınır bölgelerine akın etti.
Son dakika: NATO, İdlib'deki saldırının ardından Türkiye'nin talebi üzerine bugün olağanüstü toplanacak.
Bist -%10,04 düşüşle açıldı.
Dolar bu düşüşe göre neredeyse tepkisiz kalmış diyebiliriz.
99.332 ye düşmüş borsa.
BİST 100 açılış -10.04% 99.332
-11.086,37 puan
*tcmb: Döviz varlıkları ocak'ta 73,5 milyar dolar (önceki 77,1mlr)
Sanki ulkenin durumunu bilmiyormusunuz gibi 140b yaziyorsunuz insanlari yonlendiriyorsunuz. Sonra logar seni boyle bilmezdim diyorsunuz. Kusura bakmayin burasi bist sayfasi degil.